Şimdi Ara

OGS-KGS-HGS Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba perşembe günü yeni sıfır bir araç aldım aracı ankaradan alıp mersine geldim elimde iş bankasının ogs cihazı vardı plakası nı müşteri temsilcisini arayıp güncel hale getirdim ama lakin adana da gişelere girerken cihaz okumadı ve kaçak geçiş uyarısı verdi bugün internet üzerinden sorgulama yaptığımda ogs ve kgs üzerinde 2013 ve 2014 yılında birer adet toplam 233,75 hgs üzerinde ise 2014 tarihinde 136 tl borcu çıktı ve kendiminde perşembe günü kaçak geçiş yaptığım sistemde görünmüyor. şimdi bu kendim geçtiğim ogs cihazdan tahsil edilir mi? bir de geçmiş dönem borçlarına nereden itiraz edebilirim aracın benim adıma tescil tarihi 1 hafta olmuyor bile yardımlarınız için teşekkür ederim

• Merhaba ogs cihazının icerisinde onu çalıştıran bir pil var ve o pil bittiğinde cihaz çalışmaz dolayısıyla da cihaz okunamaz.kaçak geçiş yazması gayet normal ogs cihazını yenilemenizi tavsiye ediyorum.PLakanız okunur durumdaysa geçiş ücreti geç de olsa tahsil edilir merak etmeyin.
    önceki görünen cezalar muhtemelen önceki aracınızdan kalan cezalardır.

Böyle durumla karşılaşmamak için otoyolları kullandıktan bir süre sonra ogs-hgs ceza sorgulama yapmanız yararınıza olacaktır.Sorgulama yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz
    OGS-HGS Ceza Sorgulama

Ayrıca aşağıda ki linkten Ogs-Hgs Kaçak Geçiş İtiraz Dilekçesi Örneğini kendi durumunuza uyarlayarak Bağlı Bulunduğunuz İldeki Karayolları Genel Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak Görüntülerin tekrar incelenmesini talep ederek itiraz edebilirsiniz.
    Ogs-Hgs Kaçak Geçiş İtiraz Dilekçesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hgs yi başka plakaya aktarma
    6 yıl önce açıldı
    HGS Cezası Bakiyeden Düşer Mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.