Şimdi Ara

OGS yerine HGS Gişesinden geçiş yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köprüde her zaman en sağda bir OGS gişesi açık bırakılırdı. Genelde HGS ye gore OGS daha yogun oluyor, en sağdaki tek OGS gişeside pek kimsenin dikkatini çekmediğinde, oradan hızlı bir sekilde geçiş yapabiliyordum. Yine oyle yapmak icin köprü gişelerde en sağa yanaştım, geçiş yapacağım anda bir de fark ettim ki gişeyi kapatmışlar. O yoğunlukta 3-4 gişe yana kayıp OGSye geçemedim. Bende halimce HGS gişesinden geçiş yaptım ve 46,50TL cezalı geçiş yazdı. Simdi bu parayı benim ödemem gerekiyor mu yoksa OGS bakiyemden normal geçiş fiyatı düşülecek ve olay çözülecek mi? Bu ihlal icin bir yere başvuruda bulunmam gerekiyor mu? Eğer bu cezayı benim kesinlikle ödemem gerekiyorsa nerelere ödeme yapabiliyorum ve erken ödemede bir indirim söz konusumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 gün içerinden hgs alın.
    HGS Bakiyenizden normal geçiş ücreti tahsil edilir.
  • Bugün 444 1117 Nolu telefonu aradım. Hatalı gecis yaptıgım gişeyi ve tarihini söyledim. Bir defaya mahsus bu hatalı geçişin duzeltilecegini, normal köprü ücretini OGS hesap bakiyemden alınacağını söylediler. En geç bir ay icinde bana geri dönüş yapacaklarını yada yine aynı numaradan benim tekrar arayıp kontrol etmemi söylediler.

Üste arkadasın önerdiği ayni araca birde HGS hesabı olmam mevzusunuda sordum. Bir haftayı gecmemişse bu yöntemide tercih edebilirsiniz fakat sizin hatalı geçişinizin duzeltilecegi ve aracınızda OGS hesabınızda olduğu icin bu seferlik almanıza gerek yok dediler. Fakat bu da cezai işlem uygulanmaması icin bir yöntemdir, yapılabilinir dediler...

Benzeri sıkıntılar yaşayan veya yasayacak olan arkadaslara yol göstermesi acısından paylaşmak istedim...

• Geçenlerde ben HGS yerine OGS ile geçtim. (Şirket aracında OGS olduğu için alışkanlıktan kendi aracımla da oradan geçtim)
    HGS olduğu için ceza iptal olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

Geçenlerde ben HGS yerine OGS ile geçtim. (Şirket aracında OGS olduğu için alışkanlıktan kendi aracımla da oradan geçtim)
    HGS olduğu için ceza iptal olur mu?

OGS bir kere mahsus düzeltme yapılacağını söyledi bana. Seninkiside benim yaptıgım hatanın tam tersi, sanırım sorun olmaz ve düzeltme yapılır. Fakat yinede HGS yi arayıp, durumunu bildirmeni ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep etmelisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.