Olayı kısaca anlatmak gerekirse iki tane şahıs okulda bana her gördüklerinde laf atıp duruyordu. Sınıfa okula girerken çıkarken tip tip bakıyorlardı. En sonunda yaptıkları beni sınavdan çıkarken takip edip peşimden adeta koşup lafla saldırmak oldu. Beni bariz bir şekilde okulda takip ediyorlardı. Bu şahıslardan tekini dışarda tek yakaladım ve o an ki sinirimle dövdüm. Sonra bunlar iki üç arkadaşını toplayıp bana okulda saldırmaya kalktı ama ben uyanık davranarak okuldaki güvenliklere direk hızlıca gittim ve ardından bunlardan şikayetçi oldum. Bunları okula şikayet ettim. Sonra bu dövdüğüm şahıs beni polise şikayet etti meğerse dayak yediği gün darp raporu almış. Neyse okul sonuna kadar bir şey yapmayıp bu şahıslar okul sonu sadece uzaktan laf attılar. Geçen sene okuldaki son seneleriydi ve mezun olup olmadıklarını bilmiyorum çünkü şikayetimden dolayı ceza almış olma ihtimalleri de var. Dövdüğüm çocuk benle şartsız uzlaştı neden uzlaştığını bilmiyorum uzlaştırmacının dediğine göre dava sürecini öğrenince uzlaşmaya yanaşmış. Okul bitti ancak bana böyle kafayı takmış şahsıma takıntılı elemanlar görmemiştim. Hayatımda hiç buna benzer bir şey yaşamadım. Aklımın köşesinde hep şu var. Acaba bu takıntılı şahıslar parayla adam tutup beni indirmeye çalışır ya da benzer yapmaya kalkarlar mı? Bu şahıslarda kendileri bana bir şey yapacak yürek yok zaten ancak dışarda bana kafayı takmış insanların olduğu düşüncesi beni rahatsız ediyor. |
Okulda Bana Kafayı Takmış Elemanlar Hakkında Ne Yapmalıyım?
-
-
İnsanlarla boşu boşuna göz göze gelme, eğer birinin sana inatla baktığını düşünüyorsan da korkmuş gibi yap gözlerini kayır. Kavga dövüş bu işlerin kazananı olmaz, sen 300 kişi döversin biri gelir seni döver tüm özgüvenini bitirir.
Lafı uzatmayacağım, velhasıl senin dediğin gibi olsun onlar parayla adam tutmuş olsun. Nasıl bir önlem alabilirsin? Yürürken arkana mı bakacaksın? Dışarı mı çıkmayacaksın? Hayatına devam et, eğer onlarla bir daha karşılaşırsan da sinkaflı sözlerde bulunma hatta mümkünse hiç muhattap olma devam et. Unutulur gider, konular kapanır canını da sıkma. Eğer baktın can güvenliğinden şüphe duyuyorsun savcılığa koruma talebinde bulunursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşırı güzel yazmışsın. tecrübeli bi insan olduğunu okurken hissettim. keşke daha uzun yazsan. bazen ben bile napcağımı bilmiyorum.
-
Sizce adam tutup dövdürme ya da öldürtme gibi durumları konusunda endişelenmeli miyim?
Ailem endişelenmene gerek yok çünkü aranızda alacak verecek vs gibi bir mevzu yok diyor.
İlk defa hayatımda birileri benle böyle takıntılı bir şekilde uğraştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarı
Selamlar geçmiş bir olay gibi eğer öyleyse dert etmen gerekmiyor gibi ancak süregelen takip devam ediyorsa ispatlaman da münkünse polise gidebilirsin, ısrarla birini takip etmek suç diye hatırlıyorum, avukat varsa daha iyi bilir
Normalde böyle birşey olursa ne yaparım bilmiyorum ama nefsime en ufak bir saldırı olursa nefsi müdafam için herşeyi yaparım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşlar kaç? Olayın üstünden 1 sene geçmiş hala mı takıklar sana?
-
Arkadaşım, sana saçma sapan nasihat veren insanlar var. "Yüzüne bakmayacaksın, kaçacaksın." diyorlar. Eğer karşındaki sana kafayı taktıysa:
- Ya onu öldüresiye döveceksin
- Ya etrafından adam toplayacaksın
- Ya ailenle konuşup yardım isteyeceksin
- Ya da okul müdürü ve müdür yardımcısına başvuracaksın
Şu işe bak, doğal seleksiyona uğrayacak eziklere acıyıp destek oluyorum vallahi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 18 Aralık 2024; 21:30:51 > -
Tekte dövmüş işte senin sevdiğin gibi, sonuç; Daha fazla düşmanlık.
Hapishanelik veya hastanelik olunması gerekmiyor, olay bu haliyle kalmalı.
-
Dövme işini yaptım zaten.
Asıl sorun bu ezik adam tutup bana bir şey yapmaya kalkar mı? Kendi bir şey yapamaz zaten.
Bu olay ünide yaşandı okul bitti zaten dediğim gibi ancak bu mahlukatlar adam tutar vs bana saldırtmak veya öldürmek için hala bu şeyi ileride de devam ettirirlerse diye endişeleniyorum.
Tavsiye için teşekkürler ancak şahıslar son sinsi mahlukatlar açıktan takip yapmazlar.
Tabi herkes öyle yapar.
Forumda bir polis varsa konuşabileceğim iyi olurdu.
anlamadığım olay şu öyle bi anlatmıssın ki hiç bir neden yokken sana bakmıslar, sen de bakınca adamlar sana diklenmiş ve dövmüşsün. senaryoda eksiklikler var kim ünide tanımadığı birine bunu yapsın ki? adam bana baktı diye dövüşülen üniye bak sanki bağcılarda bilmediğin mahalle. okul bitti diyorsun hala peşime adam takmıslar mıdır diyorsun senin kafa uçmuş, adamlara da durup dururken kurulmuş olabilirsin gibi geldi.
hazır konu dışındayız, sana kafayı taktılarsa onları karşına al ve takam kafana de
-
Kardeş mevzu bakma falan değil geç onu aslında.
Bu şahıslarda orada da yazdığım gibi bir sapık gibi takip ettiler planlıca ve bunu hep finaller döneminde yaptılar burdan takıklıkları anlaşıyor. Laf atıp sürekli olay çıkarmaya çalıştılar. En sonunda dövdüm tekini sonra okulda saldırmaya kalktılar ama ben güvenliklerle haklarından geldim.
Bu mahluklar zaten hep bir benle olay çıkarma peşindeydi başından beri sebep? Ben bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanlarla boşu boşuna göz göze gelme, eğer birinin sana inatla baktığını düşünüyorsan da korkmuş gibi yap gözlerini kayır. Kavga dövüş bu işlerin kazananı olmaz, sen 300 kişi döversin biri gelir seni döver tüm özgüvenini bitirir. Lafı uzatmayacağım, velhasıl senin dediğin gibi olsun onlar parayla adam tutmuş olsun. Nasıl bir önlem alabilirsin? Yürürken arkana mı bakacaksın? Dışarı mı çıkmayacaksın? Hayatına devam et, eğer onlarla bir daha karşılaşırsan da sinkaflı sözlerde bulunma hatta mümkünse hiç muhattap olma devam et. Unutulur gider, konular kapanır canını da sıkma. Eğer baktın can güvenliğinden şüphe duyuyorsun savcılığa koruma talebinde bulunursun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X