Şimdi Ara

OKULDA RUH GİBİYİM . ASOSYALİM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9.sınıfa gidiiyorum.
    Okukun ilk haftası berbattı . Ama sonra pis insanlar nakil oldu . Yeni gelenlerlede iyi arkadaş olduk.
    Bu arkadaşların yanında çok rahat konuşuyorum .
    Ama kızla ve hocalara karşı hiç konuşamam.
    Kızlar bişey diyo mesela hiç cevap veremiyrum. Geçen kulaklık takmıştım , duymamışım kağıt dağıtıyolardı. Kağıdı dağıtan kezbanda bana bağırdı şakayla karışık " biraz sosyalal lan sosyaalll" ben arkadaşların yanında utandın biraz duyamamızlıktan geldim.
    hiç sınıftan çıkmıyorum tenefüslerde oturup muhabbet ediyoz ve telefon oynuyoruz.
    şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Bikaç kız teklif etmşti 8 de ama kbul etmedim . Açıkcası üşendim.
    Birde kızlar acaio gerizekalı. Durduk yere mal gibi çığlık atıyolar , küfür ediyoalr birbirlerine. Saçma salak espri yapmaya çalışıyolar. Kızlar ne zamn düzelir sizce ?
    Lütfen yardım edin ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite sınavına her yakınlaştıran gün. Kızların ergenlikten çıkmaya yakınlaştığı gündür. Gerçi bazı kezbanları oda adam edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 21 Ocak 2015; 20:36:45 >
  • aylık vardiyalı mı çalışıyonuz olum siz, her hafta yeni bi asosyal çıkıp gün aşırı konu açıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

aylık vardiyalı mı çalışıyonuz olum siz, her hafta yeni bi asosyal çıkıp gün aşırı konu açıyo

iyi güldüm

• senin yaşadıklarının aynısını yaşadım, telefondan yazdığımdan uzatmayacagım. Kitap oku, kendini geliştir yoksa hep ezılırsın. Asosyallıkten kurtaracak şeylere yönel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

senin yaşadıklarının aynısını yaşadım, telefondan yazdığımdan uzatmayacagım. Kitap oku, kendini geliştir yoksa hep ezılırsın. Asosyallıkten kurtaracak şeylere yönel.

Hocm erkekler arasında hiç ezilmiyorum. Sınıfta çoğu kişi çekiniyo zaten bnden. Erkekler arasında gülüp eğleniyorum okul çıkışı biyerlere gidiyoruz .
    ama kızlar laf atığ duruyo cevap ta veremiyorum . Dövsen döv0lmez sövsen söv0lmez . Mal gibi lalıyorum ://

• Sizin sınıftakilerim kız olduğuna emin misin . Söylediğin özelliklere bakılırsa kız görünümlü erkekler. Küfür ediyorlar, laf atıyorlar, lanlı lunlu konuşuyorlar? Allah sabır versin valla öyle ortamda senin yerinde olsam aseksüel olurdum . Senin şansına öyle gelmiş, düz lisede falan mısın? Bizim buralarda düz lisedeki kızlar öyle oluyordu, anadoludakiler hanım hanımcık oluyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite hayatım kabus oldu
    2 yıl önce açıldı
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Sizin sınıftakilerim kız olduğuna emin misin . Söylediğin özelliklere bakılırsa kız görünümlü erkekler. Küfür ediyorlar, laf atıyorlar, lanlı lunlu konuşuyorlar? Allah sabır versin valla öyle ortamda senin yerinde olsam aseksüel olurdum . Senin şansına öyle gelmiş, düz lisede falan mısın? Bizim buralarda düz lisedeki kızlar öyle oluyordu, anadoludakiler hanım hanımcık oluyordu.

420 lik anadoludayım . Aslında bazıları var hanım hanımcık. Ama yemin ederim gizli videoya alsam sınıfın popi kızlarını t0rkiyede fenomen olurlar.
    Birbirlerine o.. çocu... felan bile diyolar yemin ederim :D.
    birde kendilerini güzel sanıyolarkii görmen lazım.

Ama 11 -12 lerle sohbet edince çyle değiller daha bi insanlar

• Allah Allah çok enteresan cidden. Belki de yeni nesil kızları böyledir o yaşlarda. Merak etme zaten genelde 9. sınıfta insanlar bi salak oluyor, 10. sınıfın 2. dönemi gibi düzeliyorlar. Sorununa gelecek olursak ben de 9. sınıfta enteresan bir şekilde tahtaya falan kalktığımda ya da söz isteyip konuşacakken heyecandan konuşamazdım. Bu yüzden ağladığım bile oldu. Bu durum insanları kendinden üstün görmekten kaynaklanıyor bence. O zamanlar çok iyi bir Anadolu lisesindeydim. Öyle olunca arkadaşlarımı kendimden üstün görürdüm. Bir süre sonra aynı okulda olduğumuza göre onlarla aynı seviyede hatta yer yer daha üstün olduğumu fark edince normale döndüm. Zaten kendin diyorsun kızlar salak diye. Kendinin onlardan daha akıllı olduğunu da biliyorsun. O zaman ne gerek var heyecan yapmaya? İlk önce bi konuşmaya çalış. Başta saçmalasan da denedikçe saçmalaman azalır. Bi de dediğin gibi hanım hanımcık kişiler varsa önce onlarla muhabbet etmeyi dene. Kezbanlarla uğraşmanın gereği yok .

• üstteki arkadaş haklı.

telefonla daha az ilgilen biraz dışarı çık iki tur at. hep sınıfta kalma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.