Bildirim
Okulları görmeye gidecek misiniz?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben önceki gün gidip okul bahçesine çadır kurup kalmayı düşünüyorum. En ekstrem koşullarda alışırsam daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abartma kardeşim -
quote:
Bu arada ben her gün okula gidip 1'er tane deneme çözmeyi düşünüyorum. Kabul ederler mi sizce?
forum kafayı yedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 23 Aralık 2018; 14:58:52 > -
Hocam hergün deneme yapma teklifini sun sen yetkililere, bence sınava gerek kalmadan geçirirler seni
en azından gidip bi deneme falan çözsem bayağı iyi olur diye düşünmüştüm :D -
4 yıl boyunca gördüm yeterlidir umarım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenophoctopus -- 20 Haziran 2018; 17:54:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben son 5 gün okulda yaşamayı düşünüyorum rahatlık açısından.müdür koltuğu gayet rahat akıllı tahtadan dünya kupasını falan da izlerim 10 numara olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben orada 2-3 kere deneme cozsem gercek sinavda sallamam gibi geliyor bana. İlk ve tek olursa durum daha bir ciddilesiyor. Onun icin ben hiç gitmiyorum okula gitmedim de bugüne kadar sadece okulun yerine bakiyorum bulamama durumu olmasin diye.
Son gün gider bakarım. İyice zihnime oturturum sınav olacağım yeri psikolojik olarak sağlam girmiş olurum.
Hayır. Zaten 5. kez aynı sınıfta gireceğim. -
Pencereden görebiliyorum (karşı sokaktaki okul çıktı xd)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X