okuyup napacaksınız lo boş verin |
okumayın
-
-
Doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okudum bile
-
Yok okucam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben okuyacam ihtiyar
Kafam karisti okuyacam galiba
ok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harran tıp için de geçerli mi?
Çiğ köfteci açın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 3 Ekim 2024; 11:32:28 >
Bu zamanlar netlerin nasıldı
Tyt 90 100 ayt 70 75 arası
Cidden okumak zor ve karlı bir iş değil. Onun yerine ticaretle uğraşsam veya görece kolay bir bölümde, genel kültür, sosyal ortam, diploma için kafa rahat okusam daha mantıklıydı.
Bölüm dersleri ile mi uğraşayım, ortalama mı kasayım, ortama katili eng 101, türkçe 101 dersini geçmek için mi uğraşayım, ilgilendiğim alanda mı kendimi geliştireyim, network mü yapayım, soft skilleri mi geliştireyim, staj mı yapayım? Büyük dert ve o kadar çabanın karşılığı maddi açıdan tatmin etmiyor.
sabah 7’de kalkıyorum akşam 9’a kadar vaktim derslerle geçiyor. Buna vereceğim emeği ticarete veya futbola verseydim çok daha mantıklıydı.
-
aytye bak a
-
Mezun degilsen 12 konularini mi bitirdin yazin? Ayt baya yuksekmis gercekten. Benim 40-45 ti bu aylarda, hatta ayt denemelerini cozmezdim bile.
11 den 12 ye geçerken 11 konularına baya çalışmıştım. Okulda derslere maksimum 1 2 hafta girmişimdir. Okuldan izin alıp kendim çalışıyordum full kütüphanede, 12 konularını da kütüphanede halletmiştim. Yazın 12 ye hiç bakmadım yani. Ekimin sonu gibi de her şey bitmişti.
Hoşgeldin infernix
Ben de öyle düşündüm ama infernikin ingilizce dersi yok. Veya hazırlık sınavında beklenenden kötü yaptığından mecbur bu dersi görmesi gerekiyor.
-
Yok her türli oluyordu galiba bilkentte eng gpamı düşürecek dediğini hatırlıyorum
bilkent'te eng 101'den muafiyet diye bir şey yok, ödtü'de var.
hazırlık sınavında da gayet iyi aldım. (ielts 7.0)
-
hoşbulduk paşam
Benzer içerikler
- tyt türkçe kaç günde biter
- sözel ilk 100 netleri
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- e devlette öğrenci kaydım görünmüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X