Selam arkadaşlar; spora pazar günü başladım, Olimp Gain Bolic 6000 karbonhidrat tozuyla aminoasit haplarını önerdiler, ben de salı günü aldım ikisini de. Gerçi iş işten geçti; ama yine de zararlıysa kullanmayız. Aminoasit haplarının kendisini almaya param yetmiyordu, ben de 20+20 TL'lik iki poşet aldım, dolayısıyla markasını bilmiyorum. Ama; alman markası, sorun olmaz demişlerdi. Markasını öğrenince yazarım buraya. Boy 183, kilo 71. Tozu; spor günlerimde, spordan önce ve sonra 3 ölçek 300 ml sütle ve diğer günlerde, yatmadan önce 3 ölçek 300 ml sütle olmak üzere alıyorum. Haplarıysa; spordan önce ve sonra 4 tane, diğer günlerdeyse kahvaltıda 5 tane alıyorum.
zararlı değil ama daha pazar günü başlamıssın bunlara ihtiyacın yok çünkü daha nasıl beslenmen gerektiğini bile bilmiyorsun büyük ihtimal.keşke şimdi değilde almadan önce sorsaydın foruma. kim önerdi bunları ?spor salonu sahibi mi ?
ne güzel para kazandırıyorsunuz valla salon açasım geliyor
tozda sıkıntı olmaz da aminoasit gereksiz bence.
İlk günden toz önerisi yapan kişilere hoca demiyorum ben, pazarlamacı diyorum en düzgün ifadeyle. Arkadaşların dediği doğru önce doğru düzgün beslenme düzeni alışkanlığı edin, daha sonra supplementlere eğer beslenmen yetersiz ise başvurursun. Nedir bu toz merakı anlamıyorum, toz olmadan sanki bu spor yürümezmiş gibi bir algı var yurdum salonlarında. Neyse bana kalırsa o hocanla fazla iletişim kurma bundan sonra.
Aslında bir beslenme programı çıkardı, bu haplar ve toz da bu programın içinde. Senin bir 75 olman lazım en azından, karbonhidrata aban; sürekli pilav, bulgur, makarna falan ye dedi. Artı günde 400-500 gram tavuk göğsünü de ekledi. Günde 5-7 tane de tam yumurta yiyorum.
Johnny B. GoodeJ
kullanıcısına yanıt
Tozu; takviye olur, işin kolaylaşır diye önerdi. Hapıysa; biz 20 çeşit aminoasitten hepsini beslenerek alamıyoruz, alamadıklarımızı almamız gerek, bu yüzden hap kullan diye verdi.