Şimdi Ara

Ölümcül hız “Onyekuru” Galatasaray’ımızda..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl kiralanacak şekilde anlaşılmış. Ayrıntıları bulup haber şeklinde düzelteceğim.. Tam aradığımız tarz bir transferdi burdan tüm yönetime ve ekibe teşekkür ediyor, Fatih terim i hala eski kafalılıkla suçlayıp oyuncu alacağına inanan taraftarlarımızada selamımı gönderiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr ligindeki kasaplar biçmezse süper transfer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezonluksa gayet iyi zira fiziksiz bir oyuncu ilk sezon rodriguez gibi lige alışıp 2.sezon büyük işler yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsiyon koydurabildiler mi acaba merak ettim bak. Birde güzel bir opsiyon yakalamışlarsa müthiş olur.
  • anderlecht takımında bile forma şansı bulamayan muhtemelen çöpten hallice.. ağır sakatlık ta geçirmiş yarım sezon oynamamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

anderlecht takımında bile forma şansı bulamayan muhtemelen çöpten hallice.. ağır sakatlık ta geçirmiş yarım sezon oynamamış
    Trollemeyin bir konuyuda yav adam belçika liginin en genç oyuncusu seçilmiş ayrıca 150 küsür dakikada bir gole katkısıyla güzel bir seri yakalamış.

• quote:

anderlecht takımında bile forma şansı bulamayan muhtemelen çöpten hallice.. ağır sakatlık ta geçirmiş yarım sezon oynamamış
    Hahahaha şans bulamamış mı? Kardeşim adam sakatlanana kadar ligde her maçta oynamış.Ben geçen sezon şampiyonlar liginde psg maçında izlemiştim.Bitiriciliği zayıf,bana brumayı anımsatmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bruma ve rodriquez den zeki oyuncu koşarken sonraki hamlesini hesaplıyor Bruma ve rodriquez daha çok anlık düşünüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Bruma ve rodriquez den zeki oyuncu koşarken sonraki hamlesini hesaplıyor Bruma ve rodriquez daha çok anlık düşünüyorlar
    Rodrigues ligin altını üstüne getirdi hala bruma ile bir tutuyorsun

• Yaramaz. Bir CR7 değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

Trollemeyin bir konuyuda yav adam belçika liginin en genç oyuncusu seçilmiş ayrıca 150 küsür dakikada bir gole katkısıyla güzel bir seri yakalamış.

Alıntıları Göster
    En genç oyuncu nasıl seçiliyor ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Rodrigues ligin altını üstüne getirdi hala bruma ile bir tutuyorsun

Alıntıları Göster
    Cümlemde bir tutmam ile ilgili herhangi bir ibare yok olsa bile aşağıdaki linke bak ve

https://www.transfermarkt.com.tr/bruma/leistungsdaten/spieler/139396/plus/1?saison=2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yves Didier Drogba -- 9 Temmuz 2018; 19:24:15 >

• Mbappe ile kıyaslayınca artı eksi yönleri neler arkadaşlar? Ondan daha kötüyse çöp gelmesin.

• quote:

Oyuncu Everton'ın oyuncusu fakat çalışma izni alamadığı için kiralanmış. Aralık ayında sakatlanmış. Daha sonra iyileşmesine rağmen Anderlecht Everton'a dönemesin diye tedavisini öne sürerek milli takıma gitmesini engellemiş. Böyle bir durumda forma şansı bulamamış demek biraz haksızlık olur sanki. Oyuncunun "Asla Anderlecht'te kalmam" gibi beyanatları var. 20 yaşında 41 maçta 24 gol 9 asist yapmış, sakatlanmasa ve oynatılsa muhtemelen yakın bir istatistik yapacaktı(oran bazında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 9 Temmuz 2018; 20:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

En genç oyuncu nasıl seçiliyor ya?

Alıntıları Göster
    ahahahahahaahah
  • Satın alma opsiyonu olacak mı? makul bir opsiyon mu olacak? yoksa Everton'a oyuncu mu yetiştireceğiz?
  • Opsiyon yoktur. Everton iyi bir bonservis verip 1 dakika oynatmadigi (calisma izni alamadi diye biliyorum) adami 2 sene ust uste opsiyonla yollayacagina ihtimal vermiyorum. Varsa bile en az 20 milyondur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

Opsiyon koydurabildiler mi acaba merak ettim bak. Birde güzel bir opsiyon yakalamışlarsa müthiş olur.
    Oyuncunun piyasa değeri 15 milyon €. Sanmıyorum opsiyon olduğunu. Varsa bile kiralama opsiyonu vardır 1+1 yıllık.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Oyuncunun piyasa değeri 15 milyon €. Sanmıyorum opsiyon olduğunu. Varsa bile kiralama opsiyonu vardır 1+1 yıllık.

Alıntıları Göster
    Adamlara oyuncu yetiştireceğiz.. bari kiralama ücreti düşük olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Adamlara oyuncu yetiştireceğiz.. bari kiralama ücreti düşük olsa..

Alıntıları Göster
    Bize de fayda sağlayacak ama bu süreçte. Ayrıca hoca çok makul fiyata alındığını söyledi. KAP gelince göreceğiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.