Şimdi Ara

Oluru çok zor aşk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan 7-8 ay önce belki hatırlayan varsa hoşlandığım kıza son buluşmada hissettiklerimi acık açık söyleme kısacası açılma durumum olumsuz olmuştu. Aradan geçen sürede geçen ay itibariyle mevcut çalıştığım işyerinden (aynı işyeriydi farklı binalarda) ayrıldım ama çok çok yakın farklı bir işyerinde devam ediyorum. Sohbet ve samimiyet bitme noktasına geldi diyebilirim çünkü beraber çalışmıyoruz ve en önemli ortak noktamız olan aynı işyerinde değilim. Yazıyorum yazmaya çalışıyorum aynı şekilde cevapta alıyorum ama sorun şu hep ben yazıyorum, aramak isteyen hep ben oluyorum. Görüşürüz buluşuruz taleplerime olur tamam gibi cevaplar geliyor ama ben yazarsam ben sürekli hatırlatırsam, yoruldum gerçekten. Sanki sürekli ben rahatsız ediyormuşum gibi oluyor. Aynı işyerinden ayrıldıktan sonra direkt ondan gelen bişey oldu o da sana bişey sorucam işle alakalı birkaç birşey.

Gerçekten güzel hayallerim vardı bana göre güzel kız ama nolacak bilmiyorum. İleride ne olur bu kızla onu da bilmiyorum bilemediğim içinde iletişimi tamamen bitirmek istemiyorum çünkü önemli biri benim için. Yani 2 sene önce beni hiç tanımıyorken bir anda samimi davranıp güzel sohbet ilerledik ki (yazışma olarak başladı) aradığım kişiyi bulduğumu düşündüm, gerçekten. Unutturacak kafamı meşgul edecek başka insanlar yok hayatımda. Gerçi olsa da unutmakta kolay değil. Spora gidiyordum bir ara, şu sıralar konsolda oyun falan açıp oynuyorum da yok yani temmuz ayı o son buluşma büyük travma yarattı bende.

Tüm bunların haricinde ciddi boyutta düşündüğüm zaman bir tane olur diyen çıkmadı. Kültürel farklar da ciddi boyutta.

Hayatımın son 10 yılını düşündüğümde hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum, günlük yaşantımı etkilemiyor tabiki o kadar da değil. Ama sürekli aklıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 20 Şubat 2024; 5:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gündür saçma sapan saatlerde uyuyorum bunu çok yapıyorum. Akşam 9 da uyuyorum, akşam 9 da uyunur mu? İşyerinde fiziken çalışmıyorum sonuçta. Tam tersi bunları yaşayan birinin 2-3 de hatta uykusuz kalması bile beklenir.

• Kızlar böyle canını sıkma. Belki seni seviyordur senden bekliyordur. Benim 3 yıllık ilişkim var çoğu zaman hala ben onun aramasını beklerim.

• Yedekte dursun gözüyle baktıgını düsünüyorum, ama ben son bulusmada açıldıgımda söyledigi yanlış insan yanlış zaman cümlesini de unutamıyorum. daha öncelikli düşündükleri var. En son 2 hafta önce tatilden döndügünde görüselim dedim tamam dedi, hiçbir gelişme yok. Sürekli ben hatırlatıyorum bir insan bu kadar da yogun olamaz yani. Görüsmek isteyen bir yolunu bulur ayarlar bir sekilde. Hiçbir gün müsait degil misin yani alt tarafı 3-4 saat? Gerçekten olacagına inanmıştım, buldum demistim.

• İlgimi sevdigini düsünüyorum. Özellikle beraber çalıştıgım işyerinden ayrılınca iyice koptu iletişim. Onun kendi istegiyle bana en son kurdugu iletişim işle alakalıydı  

• Ayrıca, işyerinde ilk samimiyetimiz onun adımıyla olmuştu. Beni yüzyüze hiç tanımıyorken uygulamada sadece profil resmim vardı, samimi sohbet kurdu kendi de profil fotosu koydu, bir zaman sonra kendi fotografını kaldırdı. yemin ediyorum büyük kandırıldım.

• İş yerindeyiz diyorsun, en az yaşın 25 belki ama çok toysun be kardeşim 7-8 ay konuşulup açılma nedir ilkokulda mı sanıyorsun kendini? Valla müsait zamanda discord kullanıyorsan konuşalım böyle ilişki milişki yapamazsın kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Onu dediyse işler değişir o zaman. Ben seviyor da naz yapıyor sandım ama bu saatten sonra konuşmazdım senin yerinde olsam. Sadece yanlış zaman dese yine iyi yanlış insan diyor bir de

• MarcafielRossa kullanıcısına yanıt

Malesef hocam toy kaldım bu konularda hep. Bişeyler yapmaya çalıştım güzel şeyler düşündüm ama olmadı. Ve sonrasında da beni çok etkiledi bu durum. Belki de olurdu dicem de zannetmiyorum yine olmazdı.

• Hocam o cümleyi kullandıktan sonra bitiriyodum tüm muhabbeti ilk başlarda öyle demiştim ama yapamadım.

• MarcafielRossa kullanıcısına yanıt

Pm gel istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.