Arkadaşlar merhaba.Ben,omzum sürekli çıktığı için ameliyat olacağım.Ama inanılmaz derecede hastane fobisi var bende.Kim ne desede farketmiyor.Tetklikler oldu,kan,idrar ve akciğer temiz çıktı ama korkumdan dolayı kalp atışlarım hızlandığı için ekg oldum nabzım 130 çıktı :D eko istediler tam 1 saat eko sürdü,çünkü hızlı attığından dolayı görmeleri uzun sürdü ama allahtan bişi çıkmadı.Sadece bir ara doktor üfürüm var ama önemli değil dedi.Daha büyükleri olan doktor geldi baktı biraz o da birşey yok dedi ameliyat olacağım bu pazartesi.Bu ameliyattan olan var mı arkadaşlar ? Ve ben korktuğumdan dolayı ameliyata girerken iğne falan yapın desem yaparlar mı ? Uyanman ne kadar sürer?
Yardım eden yok mu arkadaşlar
abim olmuştu, omzuna platin takıldı. ameliyat nasıl geçti bilmiyorum, uyuttukları için sorun olmamıştır. sadece omzunda yaklaşık 10cm.'lik dikiş izleri kalıyor. ameliyattan sonra pek sızlandığını hatırlamıyorum, için rahat olsun. şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkür ederim..:)
Omuz ameliyati degilde, bende burun ameliyati oldum. Konuya ameliyat olarak giriyorum, arkadasim merak etme, geciyor elbet agrisi sizisi olucak, biraz sabredince geciyor! Ameliyatlarda, ameliyattan cok sonraki 2-3 zor geciyor. Agri, sizi, uykusuzluk vsvs...
Bu gibi durumlarda, aklini baska yerlere vermelisin! Vucutta belli bir yorgunluk olucagi icin zaten gunlerin cogunu yatarak ve uyuyarak gecireceksin, kalan zamandada bol bol film izlemeni tavsiye ederim. 1 hafta asil gecti anlamassin!