Şimdi Ara

Ön beşik denilen parça nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön beşik diye tabir edilen parça tam olarak ne oluyo arkadaşlar? Google'da aradım ama bi türlü ne olduğunu anlayamadım. Salıncak mı oluyo bu beşiğin diğer ismi

• Yokmu koca forumda bilen yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşik denen şey travers hocam. Travers diye aratın.
  • Bende salıncağın sanayi diliyle çevirisi olarak biliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

beşik denen şey travers hocam. Travers diye aratın.

%100 emin misiniz hocam :)

• Beşik diye birşey yoktur zaten. ne sanayi, ne servis kimse beşik demez. onun adı salıncak tır.
    Çabuk bozulan birşey değildir. sert darbe görmesi lazım.

Tamir takımı da vardır. Burçları, takozu v.s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Beşik diye birşey yoktur zaten. ne sanayi, ne servis kimse beşik demez. onun adı salıncak tır.

Hocam kardeşime bi brodway alma arefesindeyiz. Adam ''ön beşik'' değişmesi gerekiyo dedi. Eğer bu sizin dediğiniz gibi salıncak ise fazla masrafı olmayacak. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi travers ise en az 350-400 lira masraf demek + aracın kazalı olması durumu ortaya çıkıyo. Yani travers ise araçtan vazgeçeceğiz. Umarım salıncaktır ben sizin dediğinize inanmak istiyorum :) Ama yinede yarın bi sanayideki ustalara gidip sorayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Beşik diye birşey yoktur zaten. ne sanayi, ne servis kimse beşik demez. onun adı salıncak tır.

Hocam kardeşime bi brodway alma arefesindeyiz. Adam ''ön beşik'' değişmesi gerekiyo dedi. Eğer bu sizin dediğiniz gibi salıncak ise fazla masrafı olmayacak. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi travers ise en az 350-400 lira masraf demek + aracın kazalı olması durumu ortaya çıkıyo. Yani travers ise araçtan vazgeçeceğiz. Umarım salıncaktır ben sizin dediğinize inanmak istiyorum :) Ama yinede yarın bi sanayideki ustalara gidip sorayım

daha yeni megane toplandı. hurdacılardan aldık traversi. travers deyince adamlar gözümün içine bakıyorlar ne dedin diye. beşik diyorum, (megane'de 2 parçadır ön travers) öndeki mi arkadaki mi diye soruyorlar hemen.
    salıncakla alakası yok.
    broadway için çıkmasını rahat bulursunuz çok para etmez. Megane 2 için traversin iki parçasını 300 liraya orijinal çıkmasını aldım.

• Ustaların tabirler birbirini tutmaya biliyor, şayet Travers ise önden ağır kazalıdır o araba
  • Ben de hiç beşik dendiğini duymadım. Salıncak deniyor o parçaya. Ön tekerlerde oluyor. Tekerin amortisör ile birlikte yukarı aşağı salınmasını sağlıyor. Bizim arabadaki yılda giderken kırılmıştı da az kaldı karşıdan gelen arabaya çarpıyorduk. Zor kurtulduk.
  • Genelde travers için beşik diyorlar sanayide.
  • quote:

Ustaların tabirler birbirini tutmaya biliyor, şayet Travers ise önden ağır kazalıdır o araba

Evet hocam kazalıymış plakasını google'da arattım yerel bi haber sitesinde aracın takla attığına dair haber ve resimlerini buldum ve almaktan tabiki vazgeçtik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.