Şimdi Ara

Ön Çamurluk ve Kapıya Ne Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün hanım arabayı vurmuş. Kaportacıya sordum 1000-1500 arası tutar dedi. Fotoğrafa göre ne yaptırmam gerekiyor?

(Ön çamurluk boya, kapı düzeltme ve çıta değişecek dedi)

Fiyatlar bu şekilde mi? İstanbul Küçükçekmece tarafı işinde iyi usta var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roax -- 23 Ekim 2020; 23:57:26 >

• Geçmiş olsun hocam.
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Öncelikle geçmiş olsun. Yapılması gereken çamurluk ve kapı çekiçlenerek düzeltilecek sonrasında boyanacak.

• Düzgün bir kaportacıya giderek yapılır hocam cok takmayın farklı yerlerden fiyat alın ve ne olursa olsun yapılana kadar kapıyı açmayın arkadaşım 2-3 kere aynı şekilde aç kapa yapmıştı arası biraz daha acıldı ve ezik arttı

• 1000 lira tutmaz bence hocam. Çamurluk boyanması 200 lira, kapı düzeltme ve boyama 400ü geçmez. Çıta olayını bilmiyorum..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Hocam naptınız bir parça boya için boyacıya 200 lira teklif edin şu tepkiyi verir size

• bnym97 kullanıcısına yanıt

Koca tamponun yarısını 200e boyattım. İzmir'de iseniz yer tarif edeyim. Ama yine şaka yapacaksanız beni etiketlemeden yapın..

• Fiyat aldım birkaç yerden. Götüreceğim usta 1000-1500 arası tutar dedi. Komşum direk 2000 dedi 

Gideceğim yerin işçiliği çok iyi bakımları orada yaptırıyorum zaten. Ama yine de sizlere sormak istedim

• arabagurmesii A kullanıcısına yanıt

Evet hocam usta da öyle söyledi. 3-4 gün sürer dedi işlemleri. Kaportadan anlamadığım için sizlere sormak istedim

• Degisim

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    400 den aşağı boyamazlar tek parçayı.
  • Daha önce yanıtladım piyasa böyle. Şu görünen bölge boyandı 200TL yaptırdım. Yalan borcum olacak değil ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 26 Ekim 2020; 8:35:40 >
  • roax R kullanıcısına yanıt

Kaportacının yapıcagı işlem ve tutar belli 1000-1500 arası diyorsa 1500 e yapar önceden bir rakama anlaşın sonuçta motor mekanik degil açılmadan rakam net olamasın el işçiliği ve boya malzeme parası var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.