Merhaba arkadaşlar bugün hanım arabayı vurmuş. Kaportacıya sordum 1000-1500 arası tutar dedi. Fotoğrafa göre ne yaptırmam gerekiyor? (Ön çamurluk boya, kapı düzeltme ve çıta değişecek dedi) Fiyatlar bu şekilde mi? İstanbul Küçükçekmece tarafı işinde iyi usta var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roax -- 23 Ekim 2020; 23:57:26 > |
Ön Çamurluk ve Kapıya Ne Yapılır
-
-
Geçmiş olsun hocam. -
Teşekkür ederim
-
Öncelikle geçmiş olsun. Yapılması gereken çamurluk ve kapı çekiçlenerek düzeltilecek sonrasında boyanacak.
-
Düzgün bir kaportacıya giderek yapılır hocam cok takmayın farklı yerlerden fiyat alın ve ne olursa olsun yapılana kadar kapıyı açmayın arkadaşım 2-3 kere aynı şekilde aç kapa yapmıştı arası biraz daha acıldı ve ezik arttı
-
1000 lira tutmaz bence hocam. Çamurluk boyanması 200 lira, kapı düzeltme ve boyama 400ü geçmez. Çıta olayını bilmiyorum..
-
Hocam naptınız bir parça boya için boyacıya 200 lira teklif edin şu tepkiyi verir size
-
Koca tamponun yarısını 200e boyattım. İzmir'de iseniz yer tarif edeyim. Ama yine şaka yapacaksanız beni etiketlemeden yapın..
-
Fiyat aldım birkaç yerden. Götüreceğim usta 1000-1500 arası tutar dedi. Komşum direk 2000 dedi
Gideceğim yerin işçiliği çok iyi bakımları orada yaptırıyorum zaten. Ama yine de sizlere sormak istedim
-
Evet hocam usta da öyle söyledi. 3-4 gün sürer dedi işlemleri. Kaportadan anlamadığım için sizlere sormak istedim
-
Degisim
-
400 den aşağı boyamazlar tek parçayı. -
Daha önce yanıtladım piyasa böyle. Şu görünen bölge boyandı 200TL yaptırdım. Yalan borcum olacak değil ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 26 Ekim 2020; 8:35:40 > -
Kaportacının yapıcagı işlem ve tutar belli 1000-1500 arası diyorsa 1500 e yapar önceden bir rakama anlaşın sonuçta motor mekanik degil açılmadan rakam net olamasın el işçiliği ve boya malzeme parası var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X