Şimdi Ara

ON KART SÖMESTİR KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
3.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya 17 Ocak 2023 - 31 Ocak 2023 tarihlerinde geçerlidir.

ON Kartınız ile yapacağınız 100 TL ve altındaki harcamalarınız toplamda 1000 TL’ye ulaşınca 100 TL, 2000 TL’ye ulaşınca 200 TL iade verilecektir.

Kampanyadan tüm ON Kart’lar faydalanabilir.

Kampanya kapsamında iade kazanımında hedefe sayılacak işlemler 100 TL ve altındaki işlemler olacaktır. Örnek olarak, 150 TL’lik bir alışveriş ya da tek seferde yapılan 2000 TL’lik bir alışveriş kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

101 TL ve üzerindeki harcamalar toplam hedef tutarına sayılmayacaktır.

ON Kart ile mağazada yapılan temassız ödemeler kampanyaya dahildir.

Kampanya ON Kart ile yapılan alışveriş harcamalarında geçerlidir.

İnternet alışverişleri kampanyaya dâhil değildir.

Kuyumcu, doğrudan pazarlama, kamu kurum alışverişleri, vergi ödemeleri, mütaahhitlik işlerinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında müşteri başına en fazla 200 TL iade, 100 TL ve altındaki tutardaki harcamaların toplamı 2000 TL’ye ulaşırsa kazanılacaktır. Müşterinin yaptığı 100 TL ve altındaki harcamalar 1000 TL’ye ulaşırsa 100 TL iade kazanılacaktır. Örnek olarak 100 TL ve altındaki harcamaların toplamı 1500 TL olursa müşteri 100 TL iade kazanacaktır.

Hak edilen indirimler 8 Şubat 2023 tarihinde ON Kartı'nın bağlı olduğu ana hesaba yüklenecektir.

İadenin yüklenebilmesi için kartın ve kartın bağlı olduğu TL ana hesabın açık olması gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazındadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hayatımda gördüğüm en saçma kampanyalardan birisi ismi de sömestır

Öncelikle bu kartı alıp sömestır tatili yapan kimse yok adı neden böyle hadi diyelim ebeveynler için ebeveynler gibip çocuklarına sürekli sömestır hediyesi mi alıyor mantıken en az 10 kere harcama yapmak lazım kampanya için

Hadi online ı millet senin kartını da alsın diye yapmadın bari 100 lira be üzerini de 100 lira say veya 100 lira altına %10 direkt ver bu kampanyayı market harici bitirmek imkansız bir sonrakinde onu da kısıtlarlar cidden millet yapamasın diye kampanya yapmışlar
  • İnternet alışverişleri kampanyaya dâhil değildir ????????????

dijital bir cüzdansın ve kartsın,illa gidip kart talep edip onun gelmesinimi bekelyeceğiz birde 8 gün var kampanyanın bitmesine,boş beleş bi kampanya olmuş

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Kampanya başlayalı 5 gün oldu.

Dijitale ait her ay yenilenen kampanyaları olduğu için dönemsel özel kampanyalara sadece fiziki alışverişi dahil ediyorlar. Uzun süredir böyle.

Lakin aynı gün farklı alışveriş yeri şartı yok.

Misal ben bugün market alışverişimi ayrı ayrı 100 lira olarak çektirdim. Kasiyer de sıkıntı yok abi hallederiz dediği için işime geldi.

• Gerçekten ilginç bir kampanya ve farklı bir yaklaşım olmuş. Diğer bütün bankalar fazla fazla para harcatmaya çalışıyorlar minimum 300 400 liradan aşağı alışveriş yaparsan kampanyaya saymıyorlar bir de üstüne 2. alışverişten sonra puan vermeye başlıyorlar, bu da 101 lira harcarsan faydalanamazsın diyor. Hadi 1000 lira harcaman lazım ama tek seferde 100 liradan fazla harcarsan sadece 100 lirasını sayarım deseler yine anlarım ama gerçekten neyi amaçlamışlar çözemedim.

• Hayatımda gördüğüm en saçma kampanyalardan birisi ismi de sömestır

Öncelikle bu kartı alıp sömestır tatili yapan kimse yok adı neden böyle hadi diyelim ebeveynler için ebeveynler gibip çocuklarına sürekli sömestır hediyesi mi alıyor mantıken en az 10 kere harcama yapmak lazım kampanya için

Hadi online ı millet senin kartını da alsın diye yapmadın bari 100 lira be üzerini de 100 lira say veya 100 lira altına %10 direkt ver bu kampanyayı market harici bitirmek imkansız bir sonrakinde onu da kısıtlarlar cidden millet yapamasın diye kampanya yapmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu banka ve on kartı duyunca burnuna küf kokusu geliyor sebepsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 22 Ocak 2023; 23:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

hocam forumda paylaşılmadan önce görmedim ben kampanyayı doğruya doğru,online alışveriş şartı olmasaydı harcama yaparmıydın desen yine yapmazdım çünkü sınavda bile bu kadar zorlanmazsın bu kadar kriter koymaz hiçbir banka,senin dediğin gibi yapılabilir ama uğraştırıcı ve 101 TL harcarsan saymam gibi birşeyler okudum iyice çıldırmalık,para vermemek için 30 takla atmışlar bi nevi,birde şubatta gelen giden herhangi bir para olmazsa,sizin alışveriş yaptığınız pos kritere uymuyormuş derlerse o zaman olaylar olaylar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sacma kampanya olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • On bank tan on numara kampanya olmuş, kampanyanın başlığına mantığına takılmayın, bin yada iki bin tl harcarım diyorsanız ay sonuna kadar bunu yüz tl yi geçmeden yapacaksınız hepsi bu, oran olarak şart siz yüzde onun nesini beğenmiyorsunuz ???

• Kampanya gayet iyi zaten yapacak harcamalarınız varsa

• Aynı gün şartı yoksa 99 lira yap geçle olur gibi.

• 200 lira beklerken 100 lira gelmiş. Şikayet oluşturdum.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Aynısı oldu bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bonusu yatma zamani daha geç sandığımdan bakmamistim simdi konuyu görünce bakayim dedim. 200tl kazanim hakkimin hic birisi yatmamis ve kayıt oluşturdum
    Ekleme hatta aklima geldi.
    ON kartınız ile her gün yapacağınız ilk 50 TL ve üzeri temassız harcamalarınıza 2 TL, toplam 60 TL iade verilecektir.
    Bu da eş zamanli vardi ve sitesinden silmis bu kampanya yi. Ne kadar karaktersiz bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 9 Şubat 2023; 6:33:14 >
  • Sabah ki kayida geri dönüş olarak sadece 5 işlemin sayıldığını dedi. Bende - alışverişi yapmadan m. T. sordum ona göre yaptım ve ayni gün sartinin olmadığını da söyledim o yüzden ayni gün yaptım dedim. Kayıtlari var ve tekrar kayıt oluşturun aksi halde şikayet kaydı olusturacagimi söyledim. O da oluşturdu yani yinede geri dönüş aynı şekilde olur gibi söylediğinden sanırım suanlik şikayetvar a kayit oluşturdum eger sonuç olmazsa bddk şikayet edeceğim
    1. Sorun Hem aklima gelmese komple para gitti
    2. Sorun Kampanya sartlarindaki usulsuzluk
    3. Birde Kampanya bitince biten kampanya yerine kampanya sayfasini komple silmek
    4. O ay 50tl uzeri temassiz kartlar yapılırsa ilk islemden 2tl gelmesi de ekleyip bddk ya şikayet edeceğim

• bende de iki kampanya yatmamış, sömestr kampanyasından 100 TL bekliyordum. temassız 2 TL kampanyası da yatmamış. rezil burgan

• Kampanya nin resim olarak kanıtı olan var mi

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Bi karta yüz tl yatmış diğer karta hiç yatmamış onlara verdiğim süre bugün doldu yarın kayıt açmakla başlıyorum işe.

Sabah açtığım kayıt ile az önce kalan yüz tl geldi, eşim in kart için kayıt açmadan iki yüz tl yatmış, aynı gün yirmi işlem peşpeşe idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 10 Şubat 2023; 18:28:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.