Şimdi Ara

Ön sol değişmiş aks ve taşıyıcı hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bir clio begendim ancak on soldan hasarli. Ozellikle dikkatimi ceken ve keyfimi kaciran on sol aksin ve tasiyicinin degismis olmasi. Sizce aracin kalan omrunu ne kadar etkiler? Siz olsaniz alir misiniz? Parca sorgusu ektedir. Iyi aksamlar.

Edit: Resimler 2 kez eklenmiş. Ön sol değişmiş aks ve taşıyıcı hakkında soru Ön sol değişmiş aks ve taşıyıcı hakkında soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneCorp -- 4 Nisan 2016; 21:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aks ve tasiyiciyi kafaya takmayin bence. Sonucta parcalar orjinal serviste degismisse tabiki.
    Bende dizel auris var benzer durumda almistim 8ay oldu hala kullaniyorum, 10.000km yol yaptim yaklasik en ufak bir sorun yok. Zaten ilk sahibide hasardan sonra bi 10bin kullanmisti.
    Ben hasar fotograflarini gorerek(sol onden kaldirima cikmis) aldim. Onemli olan icinize sinmesi. Hasar fotograflari varsa isteyin bakalim.

• WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    Bence hiç girme derim.Önden kazalı araba birdaha randıman vermiyor,bendede accent era vardı 2008 model ön soldan çakmıştı zor ayar tutuyor taşıyıcı porya hepsi değişti sonra sol aks z rot aklına ne gelirse artık hepsi değişti birde toplayan servis arabanın şasesini de düzeltmezse sıkıntı.Piyasa da iyi servis olmadığı için üstünkörü toplayıp bırakıyolar yamulan başka bölgeyi es geçiyolar.Ben olsam almam ama sen bilirsin hasarı kapılarda olsa ne bileyim arka çamurlukta olsa düşünme ama arabanın ön tarafı herşeyi barındırıyor dikkatli ol kolay gelsin

• Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınıza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.