|
Bildirim
bu parayı iphone yerine bu telefona verecek olanların akli dengesinde sorunlar vardır. ha adamın iphone u vardır, zengindir, parasını harcayacak yer arıyordur. ona bişi diyemem. not: android |
Yıllardır amiral gemisi Android kullanıyorum ama 15 bin bir telefona verecek olsam sadece iPhone alırım
|
Sonra neden iPhone satış rekorları kırıyor.
|
Op9 700 Euro, Op9 Pro ise 1000 Euro.
iPhone 13 Mini 800 Euro (11000 Lira), iPhone 13 Pro ise 1150 Euro (16000 Lira) 300 Euro'luk amiral gemi katiliydi bu marka... |
15.799 TL
![]() Bu paraya telefon almam ama alacak olsam evet gider iPhone alırdım. Hem de bunu hayatımda hiç iPhone kullanmamış biri olarak söylüyorum. En azından elimde daha az değer kaybeden ve 5-6 yıl yazılım desteği alacağı garanti bir ürün olurdu. Tabi hiçbirini almam. Şaka gibi fiyatlar yahu! |
İşte bundan dolayı iphone yok satıyor bu fiyata android mi olur.
|
iPhone fp kaldı yanında
![]() |
Soran olursa iphone çok pahalı dersiniz…
|
OnePlus 1 çıktığında ne de güzel izlenim bırakmıştı f/p amiral gemisi katili diye. Şimdi cep katili olup çıktı güzelim marka.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 27 Eylül 2021; 21:34:6 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu parayı iphone yerine bu telefona verecek olanların akli dengesinde sorunlar vardır. ha adamın iphone u vardır, zengindir, parasını harcayacak yer arıyordur. ona bişi diyemem. not: android |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|