|
Bildirim
bu parayı iphone yerine bu telefona verecek olanların akli dengesinde sorunlar vardır. ha adamın iphone u vardır, zengindir, parasını harcayacak yer arıyordur. ona bişi diyemem. not: android |
Yıllardır amiral gemisi Android kullanıyorum ama 15 bin bir telefona verecek olsam sadece iPhone alırım
|
Sonra neden iPhone satış rekorları kırıyor.
|
Op9 700 Euro, Op9 Pro ise 1000 Euro.
iPhone 13 Mini 800 Euro (11000 Lira), iPhone 13 Pro ise 1150 Euro (16000 Lira) 300 Euro'luk amiral gemi katiliydi bu marka... |
15.799 TL
Bu paraya telefon almam ama alacak olsam evet gider iPhone alırdım. Hem de bunu hayatımda hiç iPhone kullanmamış biri olarak söylüyorum. En azından elimde daha az değer kaybeden ve 5-6 yıl yazılım desteği alacağı garanti bir ürün olurdu. Tabi hiçbirini almam. Şaka gibi fiyatlar yahu! |
İşte bundan dolayı iphone yok satıyor bu fiyata android mi olur.
|
iPhone fp kaldı yanında
|
Soran olursa iphone çok pahalı dersiniz…
|
OnePlus 1 çıktığında ne de güzel izlenim bırakmıştı f/p amiral gemisi katili diye. Şimdi cep katili olup çıktı güzelim marka.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 27 Eylül 2021; 21:34:6 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu parayı iphone yerine bu telefona verecek olanların akli dengesinde sorunlar vardır. ha adamın iphone u vardır, zengindir, parasını harcayacak yer arıyordur. ona bişi diyemem. not: android |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|