< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
online isteyenler (7. sayfa)
-
-
Başlıktaki bazı kişilerin ve konu sahibinin introvert = asosyallik gibi bir kabulu olduğunu gördüğüm için yazdım zaten hocam. Sanırım yanlış okudunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz burada tartışmamışsınız direkt kavga etmişsiniz.Biz halk olarak oturup sorun çözmeyi bilmiyoruz(ben de dahilim bu gruba.).
Bana hazırlık online olur gibi geliyor en azından beni ilgilendiren kısım burası olduğu için buraya yoğunlaşacağım.
Hazırlık online olursa yüz yüze olmasından bence daha verimsiz olacak yani bu sınavı youtube üstünden kazandım lakin dil böyle bir şey değil.Matematikte konuyu çalışırsın sorusunu çözersin ancak yeni bir dil öğrenirken sürekli o dile maruz kalmak vs gerekecek ve ders içinde yüz yüze yani bu online eğitime göre daha iyi sağlanır.
Hazırlık online olacak düşüncem ise şuradan:
Hazırlıkta herkes var yani mühendisinden tut işletmecisine kadar her telden adam var ve ciddi bir nüfus oluşuyor haliyle çoğu devlet üniversitesinde zaten yurtlar 4 kişilik vs ki 8 kişiye kadar var olduğunu biliyoruz yani hazırlık yüz yüze olursa bu kalabalık grup okula gelmek durumunda kalacak ve hazırlıkta lab dersleri vs olmadığı için ilk vazgeçilecek grup burası gibi duruyor.Zaten seçtiğim okul olan ODTÜ'nün bir sayfasında online olacağı yazmış ama resmi bir açıklama şu an bulamadım.
Üniversite elbette sosyallik katar nasıl katmıyor anlayamadım,özellikle hazırlık sınıfında her bölümden arkadaş edinebilirim yani bir elektrik elektronik mühendisi ile işletme seçen ben bir daha nerede ortak bir ders içinde vs olacaz?Kulüplere de girip okul içinde ne oluyor ne bitiyor işte sosyal aktivite hatta üst sınıflardan çevre bile kurulabilir.Okul olsa da olmasa da kendimce sosyal bir insanım ancak üniversite özellikle de iyi okullardaysanız bence farklı bir vizyon katıyor.
Hazırlık beni ilgilendiren kısım olduğu için kafamı buraya yordum.Ben yüz yüze olması tarafındayım ancak online olursa da kimseye diyecek bir şeyim yok zaten desek de bir boka yaramadığını TC sınırları içinde şu yaşınıza kadar anlamışsınızdır.Kendim ofis programları öğrenip daha fazla dil için çabalayacağım ha birde param birikir sene sonu nasip olursa aile desteğiyle de bir araba çekerim açılırsa da gider okuluma farklı insanlarla tanışır ofis programı vs gibi düşündüğüm şeyleri de yine öğrenmek için çaba gösteririm.
Bence şimdiden 2 senaryo için de kafanızda bir şey oluşturun yoksa işin sonunda bir grup üzülecek ve üzülen tarafta olmayın
-
yok hocam doğru okudum tam ifade edememişim galiba dediğinizi desteklemek için söyledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Bana dokunan bişey olunca yazarken heyecanlanıyorum (: Sonra da bir süre devam ettiği için tam anlamadan yazmışım. Teşekkür ederim.
ahskfmslfmslflld heyecanlanmayın hocam forumun bu kısmında doğru düzgün şeyler yazan taş çatlasın 10 kişi vardır
Ben o 10 kişiye dahil miyim peki
sen birincisin canim <3
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67Siz burada tartışmamışsınız direkt kavga etmişsiniz.Biz halk olarak oturup sorun çözmeyi bilmiyoruz(ben de dahilim bu gruba.).
Bana hazırlık online olur gibi geliyor en azından beni ilgilendiren kısım burası olduğu için buraya yoğunlaşacağım.
Hazırlık online olursa yüz yüze olmasından bence daha verimsiz olacak yani bu sınavı youtube üstünden kazandım lakin dil böyle bir şey değil.Matematikte konuyu çalışırsın sorusunu çözersin ancak yeni bir dil öğrenirken sürekli o dile maruz kalmak vs gerekecek ve ders içinde yüz yüze yani bu online eğitime göre daha iyi sağlanır.
Hazırlık online olacak düşüncem ise şuradan:
Hazırlıkta herkes var yani mühendisinden tut işletmecisine kadar her telden adam var ve ciddi bir nüfus oluşuyor haliyle çoğu devlet üniversitesinde zaten yurtlar 4 kişilik vs ki 8 kişiye kadar var olduğunu biliyoruz yani hazırlık yüz yüze olursa bu kalabalık grup okula gelmek durumunda kalacak ve hazırlıkta lab dersleri vs olmadığı için ilk vazgeçilecek grup burası gibi duruyor.Zaten seçtiğim okul olan ODTÜ'nün bir sayfasında online olacağı yazmış ama resmi bir açıklama şu an bulamadım.
Üniversite elbette sosyallik katar nasıl katmıyor anlayamadım,özellikle hazırlık sınıfında her bölümden arkadaş edinebilirim yani bir elektrik elektronik mühendisi ile işletme seçen ben bir daha nerede ortak bir ders içinde vs olacaz?Kulüplere de girip okul içinde ne oluyor ne bitiyor işte sosyal aktivite hatta üst sınıflardan çevre bile kurulabilir.Okul olsa da olmasa da kendimce sosyal bir insanım ancak üniversite özellikle de iyi okullardaysanız bence farklı bir vizyon katıyor.
Hazırlık beni ilgilendiren kısım olduğu için kafamı buraya yordum.Ben yüz yüze olması tarafındayım ancak online olursa da kimseye diyecek bir şeyim yok zaten desek de bir boka yaramadığını TC sınırları içinde şu yaşınıza kadar anlamışsınızdır.Kendim ofis programları öğrenip daha fazla dil için çabalayacağım ha birde param birikir sene sonu nasip olursa aile desteğiyle de bir araba çekerim açılırsa da gider okuluma farklı insanlarla tanışır ofis programı vs gibi düşündüğüm şeyleri de yine öğrenmek için çaba gösteririm.
Bence şimdiden 2 senaryo için de kafanızda bir şey oluşturun yoksa işin sonunda bir grup üzülecek ve üzülen tarafta olmayın
ODTÜ hazırlığın online olacağı nerede yazıldı hocam? Link?
-
Napim 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada harbiden sanane ki bundan.Bende online istiyorum çünkü öyle.Eğitim falan da hikaye.Yüzyüzeyken uzaya çıktınız eğitimle de online kötü etkiledi.Dünya değişiyor teyze.15 sene sonra isteyen istediği alanda eğitim alabilecek.Sınav sistemleri sadece bu konuda onun yeterliliğini ölçecek.
Sanki bana örgünde harvard öğrenimi görüyormuş gibi tribe girmeyin ya. Örgün zamanları ülkenin ortalama matematik neti 40 soruda 4 iken online yüzünden 3'e düşecek. Ne büyük kayıp!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behemodh -- 22 Ağustos 2021; 2:23:8 > -
bu capsten sonra vermem numarami cok bayat bi caps
Çıkış yaptığım için giremiyorum da siz girebilirsiniz, ODTÜ potansiyel hazırlık grubu var orada online olacağı yazıyordu ek olarak da akademik takvim yazarsanız 21-22 dönemi için ODTÜ resmi sitesinde sınavın online olacağı bilgisini vermis
Edit:Ben yine de bu bilgilerin değişebileceğine inanıyorum ve açıklamayı bekleme taraftariyim
Edit2:ODTÜ resmi sayfasında hazırlık online demiyor bu arada sınav online, hazırlığın online olacağını ODTÜ ile alakalı bir sayfa yazmış.Karışıklık olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 22 Ağustos 2021; 0:57:33 >
Ben de beğenmedim bu capsi zaten,sen numaranı ver de komik capsler yaparım ben
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67Çıkış yaptığım için giremiyorum da siz girebilirsiniz, ODTÜ potansiyel hazırlık grubu var orada online olacağı yazıyordu ek olarak da akademik takvim yazarsanız 21-22 dönemi için ODTÜ resmi sitesinde sınavın online olacağı bilgisini vermis
Edit:Ben yine de bu bilgilerin değişebileceğine inanıyorum ve açıklamayı bekleme taraftariyim
Edit2:ODTÜ resmi sayfasında hazırlık online demiyor bu arada sınav online, hazırlığın online olacağını ODTÜ ile alakalı bir sayfa yazmış.Karışıklık olmasın
O gruptayım zaten de öyle bir şey denmedi. Sadece oradaki birinin tanıdığı birine hazırlıktaki bir hoca öyle söylemiş. Daha sonra biz mail attık, aradık vs. Sonra bu tweet'i attılar:
METU_SFL / ODTÜ_YDYOtwitter“2021-2022 akademik yılında ODTÜ Temel İngilizce Bölümünde uygulanacak öğretim biçimine ilişkin alınmış ve/veya açıklanmış resmi bir karar 20.08.2021 itibariyle bulunmamaktadır. Mevcut ve yeni kayıt yapacak öğrencilerimize saygıyla duyururuz.”https://twitter.com/METU_SFL/status/1428696097371955201Hocasından duyduğunu söyleyen kişi de bu herhalde:
Schuletwitter“dbe karar almış önümüzdeki sene hazırlık onlinemış 2021 girişlilere geçmiş olsun şimdiden”https://twitter.com/Schulebb/status/1428653469662068739
-
forumu bıraktıgım gun vercem soz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X