Mesele okulların açılması değil ki, açılıp hiç kapanmadan devam etmesi. 200 ölü 20 k vaka varken okulları açsalar full açık mı kalacak sanıyorsunuz? kışın vakalar patlayacak önüne geçemeyecekler birkaç ay sonra görüşürüz :D onlineci değilim iki türlü de olur benim için. Umarım aç kapa yapmazlar ki o kadar masrafı boşuna yapmamış oluruz. |
online isteyenler (5. sayfa)
-
-
Ahahaha adama bak sanarsın her gün bilardo, golf oynuyor, rüzgar sörfü yapıyor. Sürekli yapabileceğin kaç şey var zaten, ülkede kitap okuyan yok. Boyuna şeker portakalı, küçük prens okuyup öven bookstagtamları saymıyorum, zaten onlar yüzünden millet kitap okuma eylemini ciddiye almamaya başladı yakın zamanda. Arkadaşlarla oturmak da aktivitedir, bu asosyallerin kafede oturanlarlarla dalga geçmesinden gına geldi. Her şehirde sahil, orman falan mı var ak47, nereye oturup konuşucaz başka?
Spor yap yazılım öğren su iç dil öğren 31 çek adamlarındansın sen de herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A
Bu mesaj silindi.Ben sizden bahsetmedim bile, hatta sizi görmemiştim bile beni alıntılayana kadar. Sadece aşı karşıtlarına karşı birilerinin yazdıklarını okudum. Yani sizlik bir durum bile yoktu. Genel olarak aşı karşıtı birinin akpli çıkma oranı yüksek gördüğüm haritaya göre, en azından ben bu çıkarımı yaptım. Kafanızda kurgulayıp bana saldıran sizsiniz.
-
Bense tam tersi o durumdan çok memnunum, hiçbir şey öğrenmeden kendilerine bir şey katmadan mezun olacaklar. İş bulma konusunda çalışan adamdan 10-15 adım geride olacaklar.
İstihdam konusunda sıkıntılı bir ülke olduğumuz için ne kadar az rakip o kadar elenmesi gereken az insan.
-
online isteyenlerin özgüven sorunları olabilir
-
bencilce bir düşünce,adil rekabet yok bu durumda.sizin söyledikleriniz de online isteyenlerin mantıksızlığını kanıtlıyor,verimsiz eğitim alıp geri kalıyorlar haberleri yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimi online ister kimi yüzyüze herkesin kendince sebepleri vardır fakat sen gerekiz bi önyargıda bulunmuşsun sanane bırak millet ne düşünürse düşünsün.Sanki öğrenciler karar veriyor online olup olmamasına !
-
quote:
Orijinalden alıntı: usagiskitty
zaten çözümü online eğitim değil bunun. sadece online isteyenler bunu diyen kesimden olabilir neden bu kadar linç edildiğini anlayamadım. açık açık maddi durumum kötü diyemeyen o kadar insan var ki bunu demek yerine böyle bir şey demeyi tercih ediyorlar. neden bu kadar agresif bir şekilde cevap veriliyor aklım ermedi pek ayrıca dediğim gibi 18 yaşında birisi açılmasın dediğinde açılmama gibi bi durum yok sonuçtaOnlar istedi diye elbette ki okullar kapanmıyor fakat açılsın diyen kesim ile kapalı kalsın diye kesim neredeyse yarı yarıya olduğu için yöneticiler de çok rahat karar verebiliyorlar.
Üniversite yazarken nasıl okuyacağız diye düşünmediler mi peki bu kesim? Yazdıktan sonra mı düşünüyorlar? Hayır yani örgün eğitim kurumunu yazıp da açık öğretim şeklinde ders almayı beklemek hangi akla mantığa uyar? Durumu olmayan insanlar için tüm örgün eğitim kurumlarını açık öğretime mi çevirip, durumu olan insanları örgün eğitim almasından mahrum mu bırakmalıyız? Evinden oturarak örgün eğitim kurumundan mezun olmuş birini örgün eğitim bitirmiş olarak mı sayacağız? Sonuçta üniversite tek işlevli bir kurum değil. Sadece konu öğretmek gibi bir işlevi yok. Zaten hiçbir zaman da oturup konunun tamamını size öğretmez. Sizden öğrenmenizi bekler.
Ayrıca durumu yoksa TEV'den burs alabilir. Gerçekten durumun yoksa ve bunu belgelerle ispat edersen adamlar şak diye burs 4 yıl boyunca burs veriyorlar. En son aylık 700 lira veriyorlardı. Bu yıl daha da artar. Her sene belirli belgeleri gönderiyorsun devam ediyorsun.
-
Muhahaha aöfü küçümseyenlerin hepsi 3 dönem aöf eğitimi aldı. Demek ki iyi kötü okunuyormuş öylede. Bu dönemde mezunların hiçbirisi kolay kolay okulundan bahsederken online eğitim almıştık diyemeyecek utandıkları için.
ben zaten insanların durumu yok diye online olsun demiyorum. insanlar durumu olmadığı için online olsun yazıyor diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimle 1 ay yaşasan bir daha yüz yüze eğitime küsersin şu elemanla online derslere gireyim hem takılayım hem çevrem olsun hem öğrenip hem de kendimi geliştireyim diye ağzının suyu aka aka yanımda dolanırsın grande latte
edit: einar solberg 1973+ mesaj binbaşı profil 20-27 yaşları arasındasın hayatın ne kadar kalitesizse yarısını forumda harcamışsın karşındaki adama osbir çek adam diyor tam komedi forum ya :D
edit2 : profilini gezdim lol + anime (ağır hasarlı hayatsız)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youniverze -- 20 Ağustos 2021; 12:24:53 > -
Hocam sen nasıl bir sorunlusun, ben sana kusursuz bir hayatım mı var dedim 20 yaşımdayım, 13 yaşından beri takılıyorum buralarda, çoğu mesajım da 13 17 arası zaten.
Anime izlememle dalga geçiyor bir de, sen benim ergen şonenleri ve eççi izlediğimi sanıyorsundur. Perfect Blue, Paprika, Logh, Psycho Pass, Ergo Proxy, Serial Experiments'den falan da birhabersindir sen Hepsini de bu sene izledim, lise birinci sınıftan beri anime izlemiyordum.
Cidden anlatsana merak ettim, gitar çalmak, kitap okumak, dışarıda dolaşmak, oyun/dizi, herhangi bir şey öğrenmek dışında napabilirsin karantinada? Ulan her yer kapalıydı bizi kekliyor adam, kitap okuma eylemini küçümseyecek kadar sığ bir insan napıyor olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: usagiskitty
ben zaten insanların durumu yok diye online olsun demiyorum. insanlar durumu olmadığı için online olsun yazıyor diyorum.Biliyorum, haksız olduklarını söylüyorum.
-
Hocam size cevap verecektim ama izlediğiniz animeleri sayınca bir hevesim kaçtı açıkcası kimle muhattabım diye düşündüm ama şöyle söyleyebilirim çevrem olduğu için kapalı olan kafe spor salonuna kadar tut hiçbir aktivitemi aksatmadan devam ettirdim :)
şimdi diyeceksin ki kafe dedi bize sallıyor bende gidiyorum gitmiyorum değil ama sizin aktiviteden anladığınız sbde oturmak :D
-
Online isteyenlerin mazeretine bakıyorum abi kusura bakmayın ama çok saçma. Ekonomi kötü bu devirde okunmaz, valla covid öncesi de pek iyi değildi ama insanlar bir şekilde eğitimine devam edebiliyordu kıt kanaatte olsa. Hastalık var diyenleri direk geçiyorum çünkü bunu söyleyen tiplerin birçoğu sabah akşam dışarılarda geziyor, işim gücüm var örgün eğitime devam edemem online devam etsin diyenleri de AÖF hazırda bekliyor, ortalamacı ve kopyacıları zaten es geçiyorum. Üniversite sadece eğitim alınan bir yer değil, aynı zamanda sosyalleştiğin, yeni insanlarla tanıştığın, yeni deneyimler kazandığın bir yer. Şunu yapıcaklar sakın açmayın, bunu yapıcaklar asla açmayıncı yobazlar kıskanmayın gençlerin hayatını.
ya nasıl bir ergensin senin özel hayatını soran mı var burada okul meselesini konuşuyoruz benle takıl hayatını yaşa diyor hahahshs kalsın kalsın,tamam en cool sensin dostum karantinada bile her yere girip çıkabiliyosun (nasıl oluyosa :D)
Aman aman neler olmuş burada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunlara laf anlatamazsın üniversitenin tek işlevi ders değildir diyorum üniversite sosyal bir yer değildir demek ki sen asosyalsin diyor ahahshs artık karşımdakinin on yaşında çocuk olduğunu düşünmeye başladım bu kadar mantıksız argümanlar olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X