Şimdi Ara

online isteyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
11.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hibrit olsun isteyen online gider lisans için işe yarıyor lisansüstü için çalışan insanın bir çok kişinin işine geldi bu sistem 

• ailem bana terbiye öğrettiği için tanımadığım insanların ailesi hakkında saçma sapan yorumlar yapmıyorum,terbiyesiz.gerizekalıyı sansürleyip leş bulan adama bak aileyi dilinden düşürmüyor.sosyal çevre kadar başına taş düşsün sus artık ya çevrem var kralım ergeni :D

• Fikirlerime tercüman olmuşsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selindenizli S kullanıcısına yanıt

VASAT

• parasını verdiğim okula gidemiyorum abiğğ

• NOT: Sonuna kadar okumadan hemen küfür etmeyin.

Benim için online daha karlı. Günde 3.5 saatim yola gideceğine evde istediğimi yaparım. Ben okula gidince de hoca slaytta yazanları bana okuyacak zaten. Hem de Türkiye'nin en iyilerinden olarak söylenen bir üniversitede okuyorum. Hiçbir şey fark etmiyor. Sosyalleşirim diyene hiçbir lafım yok. İsteyen istediğini yapabilir. Benim gibi asosyal insanları da aşağılamayın artık. Benim kime ne zararım var da beni aşağılıyorsun? Ben insan içine karışmayı pek seven biri değilim. Ayda yılda bir bir arkadaşımla kafeye giderim bir kahve içmek için veyahut bir sahilde otururum. Fazlasını yapmam. Benim de isteğim bu yönde. Ayrıca cebimde para da yok. Ekonominin hali de belli.

Tabi ki okulların kapalı kalmasının nedeni salgındır ve şu anda da açılmaması için bir neden göremiyorum. Normal şartlarda okulların açılması gerekir. Bence açılmamasını isteyenlerin büyük çoğunluğu da salgından bağımsız konuşuyor. Farklı faktörleri hesaba katıp işlerine geleni istiyorlar. Herkes kendisi için yaşıyor neticede. He bana kalırsa eğer okullar açılmayacaksa bile sınavlar yüz yüze yapılmalı. İnanılmaz haksızlık dönüyor çünkü.

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

online olması şu an herkesin yararına çünkü pandeminin seyri belli okulların açılırsa geri kapanacağı da bariz.Onun dışında insanların derslerini görüp sosyalleşmek spor yapmak başka kurslara gitmek için daha fazla vakti oluyor Bir ben bu kampüs sevdasını anlamıyorum galiba

• Darkblodyshadow D kullanıcısına yanıt

Hocam herkes hayatı farklı pencereden bakıyor. Kimisi de kampüs hayatının yerine başka bir şey koyamıyor. Ya da koymak istemiyor. Herkesin kendi zevki.

Açılıp kapanma meselesi olacağını ben zannetmiyorum.

Aslında sen de benim demek istediğimi söylemişsin.Online isteyenlerin çoğu salgından bağımsız kendi çıkarlarına göre açılmasın diyor,ben de aşı bulundu kapalı kalmasının anlamı yok bu virüs tamamen bitmeyecek yakın zamanda diyorum.Keşke okulun adını söyleseydin ancak Türkiye'nin en iyisi olarak söylenen üniversitelerden birinde hocalar slayt okuyup geçse bile kampüsünde,çevresinde sana çok katkısı olacak şeyler vardır eminim ,kendi çaban da önemli tabi, yani iş biraz da kişinin kendisinde bitiyor her zaman.Kimseyi aşağılamak istemem ancak insanlar sırf kendi okul ortamından nefret ediyor birileriyle iletişim kuramıyor diye ısrarla online olsun deyip dertleri virüsmüş gibi davranıyorlar.Aslında üniversite insanların bu çekingenliklerini yenmesi için de güzel bir yer,lisede utangaç olup üniversitede bunu aşan çok insan gördüm.Ben muhtemelen iyi bir okula gireceğim ve bu okulun bütün imkanlarından faydalanmak isterim,mesele ders videosuysa dünyanın en iyi üniversitelerinin dahi videoları var youtubeda.Mesele o ortamda o insanlarla bulunabilmek.Ekonomik problemler ülkenin çoğunu şuanda etkiliyor maalesef ama ekonomi kötü açılmasın demek de çok mantıksız,açıklamaya pek gerek yok gibi bunu.Zaten sen de demişsin insanlar kendi çıkarlarını düşünüyor normalde açılması gerekir diye

• quote:

Orijinalden alıntı: selindenizli

Aslında sen de benim demek istediğimi söylemişsin.Online isteyenlerin çoğu salgından bağımsız kendi çıkarlarına göre açılmasın diyor,ben de aşı bulundu kapalı kalmasının anlamı yok bu virüs tamamen bitmeyecek yakın zamanda diyorum.Keşke okulun adını söyleseydin ancak Türkiye'nin en iyisi olarak söylenen üniversitelerden birinde hocalar slayt okuyup geçse bile kampüsünde,çevresinde sana çok katkısı olacak şeyler vardır eminim ,kendi çaban da önemli tabi, yani iş biraz da kişinin kendisinde bitiyor her zaman.Kimseyi aşağılamak istemem ancak insanlar sırf kendi okul ortamından nefret ediyor birileriyle iletişim kuramıyor diye ısrarla online olsun deyip dertleri virüsmüş gibi davranıyorlar.Aslında üniversite insanların bu çekingenliklerini yenmesi için de güzel bir yer,lisede utangaç olup üniversitede bunu aşan çok insan gördüm.Ben muhtemelen iyi bir okula gireceğim ve bu okulun bütün imkanlarından faydalanmak isterim,mesele ders videosuysa dünyanın en iyi üniversitelerinin dahi videoları var youtubeda.Mesele o ortamda o insanlarla bulunabilmek.Ekonomik problemler ülkenin çoğunu şuanda etkiliyor maalesef ama ekonomi kötü açılmasın demek de çok mantıksız,açıklamaya pek gerek yok gibi bunu.Zaten sen de demişsin insanlar kendi çıkarlarını düşünüyor normalde açılması gerekir diye

İTÜ. Yarım dönem kadar örgün devam edebildim. Okula gidip gelirken bana vakit ve enerji kalmıyordu. Derslere vakit ayıramıyordum. Zaten girdiğim derslerde de hocaların İngilizceleri iyi olmadığı için anlayamıyordum. Yine YouTube'tan yabancı hocalardan izleyip öğrenmeye çalışıyordum. Bu dönem okullar açıldığında yine aynısı olacak. Gel gör ki normali budur, üniversitelerin açık olmasıdır. He ben yine de tamamen yüz yüze olacağını zannetmiyorum. Bence hibrit sistem izlenecektir.

İtüde ingilizce sorununu daha önce de duymuştum,demek ki çoğu bölümde böyle.Hibrit de ihtimal dahilinde evet,bakalım göreceğiz

• Artık bu ülkede okunmaz zamanınıza,verdiğiniz paraya yazık.Okula,kursa vs.. vereceğiniz para ile arsa, daire vs kalıcı gelir getirecek şeyler alın..Yok diplomam olsun derseniz aöf en mantıklısı.En iyi üniv. mühendislik bölümünü 3 kere de bitirseniz iş yokkkkk gider simit satarsınız.Diğer seçenek elinde imkanı olan kaçsın bu ülkeden

• Uni acildigi tarihten itibaren kyk/ normal yurtlar, ogrenci evi sahipleri ve esnafa para yedirdikten 1 ay sonra kapanicaz tekrar lol

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-358424EDC -- 16 Ekim 2021; 12:13:48 >
  • çoğu insan kaçabilmek için okuyor aslında artık,örneğin türk alman çok yeni bir üniversite normalde bu kadar tercih almaması lazım ama sırf almanya faktöründen herkes tercih ediyor

• ben ❤ bu yazı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşı online falan bir kenara da konu sahibindeki ve konudaki birkaç kişideki yanlış asosyallik kavramı beni uyuz etti. Asosyallik kavramının alakası olmadığı halde içe dönükler üzerine bir hastalıkmış gibi yüklenmesi benim için olmasa da alıngan insanlar için ciddi sorunlara neden olabiliyor.
    Bu yazdıklarıma kızıp hışımla cevap vermenizi istemiyorum baştan söyleyeyim önce bi yazılanı kendinize yansıtın daha sonra cevap verin lütfen, agresiflikle uğraşmayı sevmiyorum.Öncelikle şunu söylemeliyim ki önünüze geleni hastalıklı olarak yaftalamanız karşınızdakinde değil sizde sorun olduğunu gösteriyor.
    ---------
    Kendimden örnek vereyim
    Her ne kadar yakın gördüklerimle çeşitli aktivitelerde bulunup eğlensem de bunlar beni yoruyor, yalnızken enerji topluyorum, kendi kendimeyken işlerimi daha rahat halledebiliyorum. Eğlenmek için de sürekli birileriyle temas halinde olmama gerek yok
    . Kendimi tekrar toplayıp yakınlarımla vakit geçirdiğimde de her gün birlikte olmak yerine arada bir ve daha kaliteli zaman geçirmeyi tercih ediyorum
    Özeti bu kaliteli zaman işte. Siz her gün arkadaşlarınızla bişeyler yapmayı sevebilirsiniz, yalnız kalınca sıkılabilirsiniz bunlar çok doğal şeyler. Ama başkalarının da sürekli görüşmekten değil arada bir görüşüp kaliteli zaman geçirmekten hoşlandığını, bunu doğal bulduğunu anlamanız gerekiyor. Umarım yeterince açık olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 21 Ağustos 2021; 23:22:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.