Şimdi Ara

online isteyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
11.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agresif bir şekilde derken benim yazdığıma diyorsanız karşımdaki kişinin yazdıkları inanılmaz saçmaydı+üslubu etkili oldu diyebilirim.siz kendi düşündüklerinizi iyi bir şekilde ifade ettiğiniz için normal bir şekilde konuşabildik mesela

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt

dediğim gibi siz de haklısınız bir yandan ama ben bu sorunun asıl kaynağının politik olduğunu düşünüyorum

• selindenizli S kullanıcısına yanıt
    o da doğru evet ahkdnskfödlfmxlv

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tıp alanında eğitim almış insanların açıklamaları size göre önemsiz midir,yüce prof deyip ezikliyorsunuz.bu insanlara güvenmeyip facebooktaki dayıların aşı karşıtı paylaşımlarını mı referans almalıyız

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt
    Sonunda benim gibi düşünen birisi
    Uğraşılmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    evet asıl kaynağı politik ama farkındaysanız türkiyede ister politik ister ekonomik ya da ne türlü sorun olursa olsun bizim içinde olduğumuz kesim etkileniyor bu can sıkıcı. yapacak bir şeyimiz yok ama işte politik sorunlar yüzünden insanlar özellikle istanbulda 30 metre kare evlere kira döküyorlar

evet bizim nesil ülkenin her türlü sorunundan çok etkilendi maalesef

• Puahahahahah muhabbetlere bak, bunlara sorsan yaşım 19 20 ben artık bir bireyim derler girilen diyaloglara bak  Kendilerince üstünlük sağlamak mı dersin çevresinde saygıdan bahsedip tanımadığı birinin ailesini aşağılamasını mı dersin yoksa çocuk muhabbetlerine girip "hayır ben daha sosyalim daha fazla arkadaşım var ağla" mı dersin onu da geçtim günde 1 saat spor yapıp bunu aktiviteden sayıp kitap okumaya boş iş minvalinde açıklamalar mı dersin??? Her neyse benim babam hepinizin babasını döver  

• volvoxx10 kullanıcısına yanıt
    yani? 18 yaşını geçince otomatik konuşmalarımızın değişmesi mi lazım düzgünce bir şey tartışıyor herkes. olgunluk taslamaya mı geldin ahakdnlsflldmgldmf ???????

ya hocam sana mı bir şey dedik daha okuduğunu anlamıyorsun . hadi bir daha oku öyle gel. Ben anonimliğin arkasına sığınıp saçma sapan muhabbeti eleştiriyorum ama sana göre o da çok "düzgünmüş". Senin düzgünün bu ise yapacak bir şey yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvoxx10 -- 20 Ağustos 2021; 0:10:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A

Bu mesaj silindi.

Ben yaptığım karşılaştırmayı yazdım. Öğrendiğiniz iki gram latince kelimeyi bana satmayınız lütfen.

bana bir şey demen gerekmiyo hocam zaten muhabbetin de aşırı düzgün olduğunu düşünmüyorum forum ortamındayız sonuçta da 18-19 yaşında çocuğuz resmen ileride bu yazdıklarımıza gülüp geçeceğiz belki de normal değil mi ? bu aşamalardan geçmeden faydalı düzgün sohbetler edemeyiz bence

hocam bu arkadaşlar yarın bir gün senin benim yanımda da bu tarz omurgasız laflar söyleyip seni yermeye çalışacak tipler. İnsanları aşağılayıp ego kasan yapıya sahipler. Demem o ki insan 7'sin de ne ise 70'inde de o

AVM ye gidip starbucksta oturmuyorsan, günlük 5 saat de cafede gecirmiyorsan eziksin.Üstün insan olma kriterleri de bunlarmiş.Bir konu hakkında tartışacak fikirleri beyinleri de olmadığı için hepsi aynı kalıp cümleyi yazıp duruyor:asosyal 150 kilo ezik,bizi kıskandığın için bizim gibi olamadığin için online istiyorsun

• bunları bana söylüyorsan kime 150 kilo asosyal ezik demişim göster :D tutturmuşsun bi avm starbucks sosyallik denilince aklına bir bunlar mı geliyor yahu.kafeler açık şuan,biz okul içindeki hareketlilikten bahsediyoruz.bu okulları kazanırken size online mi dediler ben anlamıyorum bu isyanınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selindenizli -- 20 Ağustos 2021; 0:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok sana demedim,insan gibi anlatana lafım yok zaten.Ne zaman bu konu açılsa biri gelip 150 kilo asosyal minvalinde şeyler yazıyor ondan dedim.İşin ilginç yanı da 70 kiloyum kilo almaya çalışıyorum ama online olsun diyorsan obez olman lazım diye bir kural varmış herhaldr
    Ayrıca benim yazdığım yerler geçen yıl bile sınavları yüzyüze yapmış yani online olup olmaması beni çok bağlamiyor ama insanların bu tribi güldürüyor beni asosyaller aglamayin ezikler,hayattaki tek sorun buymuş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 20 Ağustos 2021; 0:28:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B83EF40A

Bu mesaj silindi.

Değil, hatta sizin ad hominemi kullanış şekliniz ad hominem oluyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.