< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sanayi Bakanlığı'nın kararı hakkında Dijitsu'dan açıklama! (3. sayfa)
-
-
Milleti kalitesiz ürünler almaya mecbur bırakıyorlar sonra kardeşim o ürün mevzuata da uygun değil deyip topluyorlar.
İnsanlar 3-5 liraya aldığı kalitesiz ürünü bile kullanamıyor ülkede.
Teşekkürler ak parti!
-
Bu markalara hiç bulaşmayın.
Benim ev sahibide aparta almış Axen.
Ben para verip almam böyle markaları.
Paran yoksa,olunca daha kaliteli birşey al.Paran olmayacaksa kaliteli bir markanın 2.el az kullanılmış Tüplü tvsini al.Tüplü TV mi kaldı diyenleriniz vardırda.Bu dandik markaların TV si bazı Tüplü Tvlerden daha dandik çözünürlüğü,sırf daha büyük ekran sadece...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satan değil alan cezalandırılıyor anladığım kadarıyla.
Yanlış mı anladım?
-
Hangi tarihin para iadesi olacak o peki? 3.5 sene önce 5700 TL'ye satılmış olan ve şu anda 28 bine satılan TV için 5700 TL veriyoruz derlerse olmaz o iş. Muadiliyle değişim gerekir. Ya da muadilinin günümüz değerini vermeleri lazım. 5700'e TV mi var ki. Saçmalık. Bunun çözümü muadili bir ürün veya yoksa güncel değerinden para iadesi gereklidir hatta ürün daha iyidir çünkü ürün iade edildiğinde zaten yine yerine geçecek bir ürün alınacaktır. Dolayısıyla para iadesi, süreci filan günümüz değeriyle bile yapılsa süreç içinde yine değer kaybedecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünleri verilen adrese kargolayım enerji etiketini basalım geri gönderelim diyorlar değişim iade yok heveslenmeyin arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 9 Ocak 2025; 22:37:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 civarı onvo tv var bizde, 3 yıldır sorunsuz kullanılıyor, uyduruk android yazılımı dışında sorun çıkarmadılar.
gelip kapıdan alırlarsa alsınlar yoksa kim uğraşacak bir etiket değişimi için...
-
BİM iphone da sattı. Az önce baktım hala satıyor. Demek ki bu amcamızın mantığına göre iphone da dandik ürün.
Amcamıza göre hala satılan iphone dandik şeysinin linki
www.bim.com.trIphone 13 256 GB Kırmızıhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/iphone-13-256-gb-kirmizi/aktuel.aspx -
Kafe mi nasıl 20 tane yahu
-
Onvo bir kere Türk montaj ürünü. Android'i çok uyduruk olsa da saniyede 30-50 frame vererek her türlü HD, 4K yayını oynatabiliyor.
Fakat burada bahsedilen sorun son 3-5 ay içinde piyasaya sürülen can güvenliğine dair bir sorun olmalı diye düşünüyorum.
-
Hayır bunlardan başka piyasada başka dandik tv mi yok. Vestel grubu toplaması olan toshiba, Jvs vs markaların tv leri de bunlardan farklı değil donanım olarak. Kararın diğer bilindik firmaları korumak adına alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum şahsen. Çünkü diğer firmalar aynı malları çok daha pahalıya satıyorlar. Kaldı ki yıllardır bu tv leri kullananlar var. Neden piyasaya sürdürdün o zaman?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apart.
ben fiyatına göre memnunum tv'lerden ama içindeki netflix vs uygulamalar kullanılmaz hale geldi zamanla.
son 3-5 ayın ürünleri için mi bilemem ama bizdeki TVler o listede var ve biz alalı 3 yıl olacak hiç sorun yaşamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 10 Ocak 2025; 1:16:44 > -
Aynı mallar olsalar fiyatları da aynı olurdu. Bunlarda ya eski ya da kalite kontrolden gecememiş paneller oluyor. Aynı şey "game..." falan gibi markaların monitörleri için de geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 10 Ocak 2025; 1:35:35 >
Vestel çalışanısınız sanırım. Siz bahsettiğim piyasada satılan Vestel toplaması toshiba, jvs gibi markaların kullandığı panel ve boardları araştırın lütfen. Tv dediğimiz panel ve boarddan oluşan bir cihaz. Sadece Vestel grubu içinde söylemedim ayrıca sadece örnek olsun diye yazdım bu markaları. Daha birçok model ve marka var piyasada aynı veya benzer donanımda. Ayrıca yine belirteyim sadece tv de değil diğer elektrikli ve elektronik birçok ütün içinde geçerli bahsettiğim durum.
Ya bozulana kadar kullanın o kadar ugrasacaginiza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben vestel lehine bir şey söylemedim ki. Samsung TV 20K aynı paneli kullanan sallıyorum grundig 10K. Aynı panel olsa farklı fiyat olabilir mi? Samsung rakiplerine kendisiyle rekabet etmesi için panel mi satacak mesela?
QC reject paneller var butun bu ucuz markalarda.
-
Aynı panel olsa da farklı fiyat olabilir evet. Samsung veya Lg birçok firmaya panel üreten satan bir firma. Fason üretim dünyanın her yerinde her sektöründe uygulanan bir üretim şekli. Ayrıca dip not olarak ekleme yapayım size piyasada bulunan bazı Dijitsu tvlerde Lg panel var. Ama Lg nin aynı veya bir tık farklı panelini kullanan ve çok daha pahalıya satılan tvler de var.
Muhtemelen konu sadece enerji etiketi değil fakat net olarak ne olduğuda şeffaf olarak açıklanmalı bence.
Konu sadece enerji etiketi olsa ceza uygulayıp etiketleri revize ettirtirlerdi, muhtemelen başka bişeyler var ama ne olduğu muamma..
Ayrıca bu markalar gerçekten çok kalitesiz zaten evime sokmam ama emek verip üretilmiş ürünlerin imha edilmesi kararı üzücü..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X