Şimdi Ara

Sanayi Bakanlığı'nın kararı hakkında Dijitsu'dan açıklama! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
8.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ürünsüz iade yok. Arkadaş Jeff Bezos gibi konuşmuş.

• Yıllardır Axen televizyon kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ülkem kazansın diye yerli malını tercih ediyorum evimde 2 tane televizyonum var diğeri de onvo yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı inanmayan arkadaşlar böyle saçma sapan haberlere

• Şimdiye kadar nerede idi aklınız Sanayi bakanlığı kesin kandırılmış dır.

• bana yenisini versinler olur . yoksa 2 bine aldım 32"dijutsu parayı geri verirse 2 bine ne alıcam ben

• Bari hangisini alacağımızı da söyleyin tam olsun??

• Dijitsu 32DS9800 zaten kendi kendine hdmı bozuldu açılmadı sonra kendi kendine açıldı yerine ne verecekler para istemem

• Satışı durduruldu mu şimdi bunların. Şu an hepsiburada da satışı var. Sorunu tam anlayamadım. Üzerinde B sınıfı yazması gerekirken A sınıfı elektirk tüketir mi yazıyormuş. Tüm sorun bu enerji etiketimiymiş.?? Etiketi değiştirince sorun düzelicekmiymiş?? 1 yıl önce alanlar napıcak. Bir yıl önceki fiyatlarla şu an ki fiyatlar arasında en az 2 kat fark var bu nolacak. Yeni cihaz vermeleri gerekmiyor mu ?

• 4 yıldır dijutsu kullanıyorum,65 .inç TV 5 bin liraya almıştım, hiçbir şeyi geri felan iade etmiyorum,babayı alsınlar

• Nedir bu .? Satıcı firmayı yada üretici firmayı lekelemekmi..2 adet onvo vebos TV aldım biri 127 diğeri 140 ekran...biri birbucuk yıllık diğeri Şubat'ta bir yıl olacak..gayet memnunum... sizde sıkıntı nedir.?

• Abi ben soyleyem kısaca

Bu markalar uyguna satıyor diye diğerlerinin borusu tıkandı

Bunları toplatip kendilerinin markalarını fahiş fiyattan satacaklar kanmayın.

Yerli marka dışarıdan gelen markalardan çok pahalı

Hadi verin 13000tl 65nc Vestel Arçelik ...

• Parasını fazlasıyla verirseniz neden vermeyelim ki

• Dijitsu televizyon aldim şimdi kendi kendine geceleri açılıyor. Gerçekten anlamak zor.. fiş çekmek zorunda kalıyoruz.

• Ocak 2024'de toplama kararı çıkmış, Şubat 2024'de gazetede ilan yayınlanmış. Şimdi mi haberi yapılıyor?

• Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olacağız televizyonu gönderelim ondan sonra bön bön bakalım arkasından

• Almayın şunları arkadaş ne kadar bayılıyorsunuz ucuz leş markalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üreticiler ürününün harcadığı enerjiyi hesaplamış aşırı çıkmasına rağmen düzelteceğine enerji etiketinde alıcıyı yanıltmak için daha düşük gösterip satmış. Çektiği, harcadığı enerji nedir? Aşırı ısınmaya mı yol açıyor tvde veya hattınızda ? Componentleri mi yakacak ? Bu evin veya binanın yangınına kadar gidebilir bir durum ama yukarıda ki yorumlarda bizim halkımızda gidiyor bu üreticiyi savunuyor. Diyecek laf bulamıyorum gerçekten, savunulacak tarafı olmayan şeyi savunan bir toplum.

Hayır okuduğunu anlayan da yok. Bakanlık zaten ürünleri sorununa göre model model ayırmış. Etiketleme ile değişecek sorun için ara firmayı doğru etiketi yollasın demiş. Etiketleme değişsede mal ve can kaybına yol açabilecek kadar yüksek sorunu olana toplama kararı çıkarmış.

3 kuruş için evinizi, canınızı riske atmayın, haklarınızı bilin;

6502 sy TKHK m. 12/3’de; “Ayıp, ağır kusur ya da hile ile gizlenmişse zamanaşımı hükümleri uygulanmaz.” düzenlenmiştir. Yani satıcı, üretici veya imalatçının ağır kusuru veya hilesi ile maldaki ayıp gizlenmişse, tüketici her zaman seçimlik haklarını kullanabilir.

Seçimlik hakları neler;

• Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    • satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
    • aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    • imkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,”

Seçimlik haklarından birini kullanabilir. Tüketici seçimlik haklarını kullanabilmesi için öncelikle satıcıya bildirmesi yeterli olacaktır. Ancak satıcı kullanılan hakkı yerine getirmiyorsa tüketici, Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine başvurulabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 10 Ocak 2025; 10:32:58 >

• Dijitsu 9000 serisi linkteki bakanlık ilanında görünmüyor. Siz habere 9000 serisinden de 2 tane ürün yazmışsınız Yusuf Akbaş.

• Tarantinoprof T kullanıcısına yanıt
    Doğru bilgilendirme için teşekkürler, clickbaitimsi ve aldatıcı başlıklarla inanılmaz bilgi kirliliği oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aradım etiket bekliyorum çocukla yapıştıracam TV ye. Artık TV daha güvenli olacak. Etiket sayesinde patlamıcak 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • demin Bimde Dijitsu gördüm 65inç maaşallah dedim dana gibiymiş, nazarım deydi desene markaya asdsf

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.