< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanayi Bakanlığı'nın kararı hakkında Dijitsu'dan açıklama! (6. sayfa)
-
-
İlgili firmalar gerekli ödemeleri/şerefiyesini vermemişlerdir. Bizim maliyeden kaçmaz, az kaldı O2den de vergi alınacak yakinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mtnedm82
Saçma kararMeslek nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şok’tan dijitsu vantilatör almıştım bir sene sonra çalışırken kokmaya başladı. Ucuz etin yahnisi her zaman her zaman kötü olur.
Örnek vermek gerekirse Samsung öven fanboylar; paraları yetse İphone 16 pro Mac alırlar…
YORUMLARI görüyorum, """ cahillik akıyor"""* yok devlete haraç vermemişler, yok efendim "yahu hani renklli etiket var ya A+ falan yazıyor, oymuş olay, Abartıyorlar v.s. v.s.
O renkli etiketteki bir kademe için firmanının """""" MİLYON DOLARLAR HARCAMASI LAZIM"""”""
Çünkü cahillikte, 5NCİ DÜNYA ÜLKESİ olan ülkemizde etiketin ne anlama geldiğini bilen pek olmadığı için normaldir...
HALBUKİ o TV nin ömrü boyunca elektrik faturasında 1 tane daha TV aldıracak olduğunu bilen yok.
Çok üzücü....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 11 Ocak 2025; 20:16:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DRM (Digital Rights Management) ve Widevine L1 güvenlik sertifikaları nedeniyle bazı çin donanımları netflix’i sadece 480p-720p oynatabiliyor.
Onvo renk diye birşey Yok onvo rezil firma
-
Bu haber yeni yayınlandı 1 seneyi geciktir açık olan Google hesabım güvenlik doğrulaması için onay istedi ilk defa menüye giriş yapamıyorum
Neden sordunuz
quote:
Orijinalden alıntı: gamefryDRM (Digital Rights Management) ve Widevine L1 güvenlik sertifikaları nedeniyle bazı çin donanımları netflix’i sadece 480p-720p oynatabiliyor.
Playprotect sertifikası yok Netflixe hiç girmiyorki mobil netflixide yüklemek için kırk takla atıyorsun ondada normal menü gezintisi yaparak kolay seçim yapamıyorsun mouse moduna alıp anca öyle gıdım gıdım imleci hareket ettirip zor bela birşeyler seçiyorsun seçtiğinde 720 p çözünürlükte bile açılmıyor zaten. Xp döneminin tüplü ecort monitörleri ayarında izliyorsun . Zaten ikinci haftasında kırmızı ışık hatası vardı televizyon açılmadı.Servisten mahkeme tehtidi ile zor bela anakart değişti garantiden karşılamak istemediler başta.Servisde yerinde hizmet falanda yok ulaşmak zaten imkansız gibi bir şeydi.evime 10 dakika uzakliktaydı şansıma bizzat götürüp kafalarına attım yoksa uğraşmazdım bile . Üstelik servisde yapıldı servisten aldım update yayinlanmis belki birşeyler duzelmistir diye uptade yaptım bu seferde ekran ters döndü 32ds9800 neyseki inat TV çalıştırabiliyorda parasını birkaç maçla amorti etti😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cahil sensin sana kalsa elektrik tüketmeden çalışmalı...
-
aynı ucuzluk iphone içinde geçerli TR'de vergi soygunu olmasa aynı fiyattaydılar...
-
ceza kesmek için bahane uydurmuşlar tehlikeli algısıyla cezayı haklı gösterme çabası...
-
Bence DİJİTSU,yu bu ülkede ürün satmasını yasaklamalı aldığım TV panel arızası yaptı 2 aydır serviste halen daha panel tedariki yapıyoruz diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X