Şimdi Ara

Sanayi Bakanlığı'nın kararı hakkında Dijitsu'dan açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize para iadesi yapılacak mı? Ben de a101den aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf gariban ucuza ürün almasın diye bu teraneler. %100 iftiradır

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt

bir şey vermeyecekler. para iadesi

• Onvo Ov55500 kullandım bir süre ama daha üst seviye bir tv ye geçmek için satmıştım. Listede yok gerçi ama yine de zorlama bir karar gibi geldi. Aylarca sorunsuz kullandım tv yi. Sattığım arkadaş da çok memnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    SIRF yeni enerji yönetmeliğine uymuyor diye daha önce de fırın, davlumbaz vb cihazlar toplatıldı. TV ilk defa görüyorum.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Apple iade olan bazı ürünleri direkt imhaya yolluyor. Mesela Apple Watch’ta hiç sorun yoktu. Kayışında sorun vardı. Bana sadece kayış verin ürün kalsın dedim, kabul etmediler. Sıfırını gönderdiler, eskisini de imhaya yolladılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peki ya diğer modeller?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben şimdi bim den 32DS9800 Model tv aldım mutfak tezgahında kullanıyorum.

bunu iade mi edicem yoksa başka bir yol mu izleyecekler kiminle iletişime geçmeliyim sorumlu bim mi yoksa dijitsu servisleri mi?

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Milleti salak yerine mi koyacaklar niye gidip vereyim ki. Asıl olan misli ile değişim yapılması.

• Var bu işte bir iş. Meselede Netlik yok.

• Köfteci Yusuf olayı ile ayni. Yalan dolan

• 5 bin tl gibi bir fiyata almistim 50350 para iadesi alsam bu fiyata nasil yeni bir tv alayim...

• hep aynı şey kusurlu ürünler büyük indirimlerle satışa başlıyor hepsi satıldıktan 2-3 ay sonra kusurlu ürün olduğu halkın sağlığına zararlı olduğu ortaya çıkıyor. milka çikolataları oreo çikolataları başka bir sürü şeyde aynı şey yapılıyor. kaliteli ürünler ise 1 günlük son kullanım tarihi kalsa bile yüzde 30dan fazla indirime girmiyor, amerikada son günü kalan ürünleri bedava rafına koyup fakire fukaraya dağıtıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 9 Ocak 2025; 19:32:18 >
  • hiçbir şey olacağından değil, vestel grubu standartlara uymayan bir norm yakalamıştır şikayet yoluyla yıldırma, yıpratma oyununu sahneye sürmüştür. yapmadığı şey değil sonuçta ülkede lokomotif tv sektöründe adamlar ve bu alanı kaptırmak istemiyorlar. atmaca elektroniği çok sevdiğimden değil, ama adam samsunga sonra lg ye tv üretiyor zaten, kendi webos lu tvleri var, ayrıca son derece kalitesiz dijitsu gibi çakma markalarla ikinci üçüncü alt kademe müşterilere de ürün sunuyorlar. edım atmaca sütten çıkmış ak kaşık mı büyük soru işareti, ama geri iadeye alacağınız parayla hem yeni bir tv alamazsınız, hemde imha ettirileceğinden milli serveti çöpe atmış olursunuz, o yüzden kullanmaya devam. pek alakası yok ama ... başarıya gidecek her yol mubahtır, o yüzden çokta şeyapmamak lazım  

SON DAKİKA: İmamoğlu açıklamıştı! KİPTAŞ'a o satışı nasıl yaptı? Adem Atmaca konuştu

• Hayda, bizimkilerde ONVO OV65500 vardı galiba. Haberde gördüğüm kadarıyla toplama kararını firmalar vermemiş, Bakanlık mı vermiş? E bu TV'yi 3 sene önce aldılar Gittigidiyor'dan bir mağazadan ne olacak ki şimdi, Gittigidiyor kabul mu edecek yani? Ne saçmasapan iş, eğer etiketlemede bir sorun varsa kimse bunu umursamaz ki?

Bu arada o ne lan Onvo'nun maç modeli var ki zaten? Alayı sorunlu mu yani? Bu kadar çok sorunlu ürün varsa kapatıp gidin şirketi, fabrikayı la.

• Piyasaya girmeden önce neredeydiniz.???.

• Tamam amazon veya diğer siteler para iadesi yapacaklar da e belki ben 2 sene önce aldım ? 2 sene önceki tv parasını bana iade edecekler çünkü ödenen bu denilecek ama e 2 sene evvel ki tv özelliğindeki tv'i bana iade edilen tutar ile benzer modeli alabilecek miyim ki ?

https://www.epey.com/televizyon/dijitsu-65ds8800.html

Listede olan android 65 inç 4k bir tv mesela 2 sene önce 9 10 bin bandıydayken şuan 22 küsür bin lira.

Hadi tamam paramızı aldık gidip başka tv alalım okey, 65 inç 4k android tv bakalım. https://www.epey.com/televizyon/e/YTozOntpOjEyMjthOjE6e2k6MDtzOjQ6IjE2NzAiO31pOjMxNjthOjI6e2k6MDtzOjU6IjMzMjUxIjtpOjE7czo2OiIxMDMyMjAiO31pOjExODthOjI6e2k6MDtzOjI6IjY0IjtpOjE7czozOiIxMTUiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/

az biraz eli ayağı düzgün çok kötü olmayanlar 20 binden kapıyı açıyorlar.

Gene işin özeti olan tüketiciyi oldu. Bu durumda tüketici hakem heyetine verip güncel televizyon ile markadan değişimi sağlanabilir. Gene tüketici bunlarla uğraşacak tabi ki öyle basit şeyler değil bunlar.

• O kadar üretilip satılırken neredeydi bu bakanlık? TRT bandrolü ucuz verilmiştir. Yenilenmiş olarak satacaklar 2 katına.

• Bu tarz markalardan birinin patronunun akrabası ile karşılaştım. Bana sordu nasıl memnun musun? Dedim ki tekrar şansım olsa yeniden almazdım
    Dedi ki firma sahibi de 3 kağıtçının teki zaten.😆😆

• saçmalık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.