Şimdi Ara

Sanayi Bakanlığı'nın kararı hakkında Dijitsu'dan açıklama! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
8.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşim, kimse kimseyi savunmuyor. Ayıplı mal ile ilgili, forumda hergün onlarca başlık açılıyor, neden ahlaksız üreticiyi savunalım?

Olay başka! Her ne kadar devlet diyorsak da, uzun süredir iktidarda olan hükümet, bütün devleti ele geçirmiş durumda. İktidarın o kadar alaverası, dalaverası var ki, kimse artık yapılan açıklamaya güvenmiyor. Mesele bu!

Bodrum'da 5 yıldızlı otelin sahibini Fetocü diye tutuklamaya kalktılar. Adam yurtdışında olduğundan yakalayamadılar. İsmini hatırlayamadım şimdi. Bütün AKP mensupları sülalecek orada tatile gidiyor, 5 krş ödemeden. Adamın Fetöyle ilgisi yoktu.... Bodrum'da Fetöcü.... İftira bile komik.

Köfteci Yusufun başına gelenler.... Kimbilir, hangi AKP linin istediği bir şeyi yapmadı.

23 yıllık iktidar seceresinde bunun gibi bir sürü olay var. Başarılı iş adamlarının mallarına, mülklerine çökmeleri, bununla yetinmeyerek Telekom ve Seka fabrikalarının satışları gibi bitmek bilmeyen yolsuzlukları.....

Burada da, herhangi bir gerekçe göstermeden, TV toplanmasına karar vermişler. Tüketicinin tehlikeyi bilmesi, buna göre önlem alması gerek. Fazla ısınmadan dolayı yangın mı çıkacak? TV açıkken uyuyakalanlar var. En azından kapatıp, fişten çekip öyle uyur. Patlama mı oluyor? Alır, kutusuna kaldırır, iadeye kadar kullanmaz.... vs

Hükümete güven o kadar az ki, millet sorguluyor, neden toplanacakmış diye. Kimsenin devlet kurumlarına güveni kalmadı. Bir veya birkaç akp linin istediği bir şeyi yapmadı diye, başarılı bir iş adamının yok olmasını istemiyoruz.

Bunca sayfada, birisi birşey biliyor mu, bir duyum var mı diye ağız yokluyorlar.

Ha, sen yapılan açıklamayı yeterli bulup, devlete ve kurumlarına hala güveniyorsan, tepkin doğrudur, sonuçta burada Atmaca elektronik kimsenin akrabası değil. Ayıplı mal üreten kimseyi savunmuyoruz. Sorun devlete olan güvenin sıfıra inmesi....

Zaten tüketicilere atılan mesajda, adamın yıpratılmaya çalışıldığı ve zarar ettiği de belirtilmiş. AKP nin istediği şu kadar milyar bağışı/rüşveti vermedim, ya da istedikleri arsayı satmadım diyecek hali yok.

• volkman kullanıcısına yanıt

Güven konusunda haklısın, bende de aynı durum var. Ayrıca evimde de bütçem yetmesine rağmen sadece destek amaçlı seçtiğim 65" onvo qled var ve şuanlık gayet memnunum. Tek memnuniyetsizliğim garanti uzatılması için bir bedel ödedim fakat ne onvo ne yetkili servisi bana bunu ispatlayacak bir belge sunmadı o ona o ona top attı.

Yıpratılma vb ise tüketiciden alınan ürünler bağımsız kuruluş tarafından test edilip raporlansın duralım arkasında. Ama o zamana kadar kimsenin canı, malı tehlikeye atılmamalı.

Ayrıca tvye ödediğim bedeli ben A sınıfı olarak fazla ödediysem 2 yıl sonra bunun aslında F sınıfı olduğunu öğrenmem dolandırıcılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 10 Ocak 2025; 13:51:13 >
  • Onvo axen falan da vardı haberde ne oldu onlar çıkarılmış sadece dijitsu kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Fatura tutarı 5700se 5700 yapılır. Günümüz şartları ilgilendirmez. Fatura tutarı iade edilir. İade etmezsiniz siz de kullanırsınız. Eğer sadece etiket problemi varsa

• citiraga kullanıcısına yanıt
    Işık sızması, takılmış piksel, ölü piksel falan var işte o aynı panellerde, onu diyorum ben. Maliyetin neredeyse tamamı panel, panel aynıysa mal nasıl daha ucuz oluyor? Maliyeti tek bir dram çipine kadar optimize ediyorlar TV'lerde bu arada o yüzden giriş seviyesi TV'ler yavaş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Güzel insan fiyatı belirleyen şey panel kalitesi ile birlikte kullanılan panellerin kalibrasyonlarıdır. Buda yazılım ve tecrübe gerektiren bir iş. Aynı paneli kullanan tv veya monitör farketmez düzgün kalibre edilmediyse asla düzgün renk ve görüntü kalitesi vermez. Kaldı ki bu gibi hususlar tv veya monitörlerin infilak etme gibi bir duruma sebep olacak şeyler değil asla. Ee durum böyle iken neden bu markalara toplatma çıkartılıyor? Yada tek tehlikeli sınıfta olan cihaz bunlar mı? Şahsi fikrim satışlarının çok fazla olması ve Türkiye’de muadil cihazlara göre çünkü o fazla tercih edilmesi sebebi ile bir darbe niteliğinde yapılmış bir çalışma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Yok hocam bu şartlar altında iade edilmez çünkü bu yasa gerçekten saçmalık. Çıkarılırken herhalde enflasyonist ortamı yok saymışlar. Daha 1 ay önceki paranın değeri bile aynı değilken 3.5 senede pula dönmüş. Normalde bunun muadilinin değeri kadar iadesi yapılmalıydı veya ilgili tv'nin en son satıştaki değeri kadar. Faturada, sıfır bir ürünün değeri yazar, bugün aynı ya da muadil ürünün piyasa değeri neyse o şekilde iadesi yapılmalı ama yapılmıyor. Umarım şu tüketici haklarına bir enflasyon güncellemesi de gelir.

• Binbir türlü kimyasal karışımı,S.K.T geçmiş ürünleri satarlar. Bozuk can ve mal güvenliği tehlike atan atması bir yana zaten kalitesiz insanlar mecburen alıyor.

Binlerce esnafın işini bitirir tekel olurlar. Neymiş toplanma kararı çokta umurlarında sanki.

Zaten elektronik ürünleri mağaza dene iade getirme bunlar için çıkarıldı! Nerde,nasıl deneyeceksen mağazada !

Arkalarında en önemli güç Yıldız Holding Ülker karanlık tarafta sandığımızdan çok daha fazlasını yapıyorlar.

Avrupa ile ortaklaşa uyduruk AKP-CHP diye ve tüm partilerle kanımızı emiyorlar.

• Haber editörü haberde değişiklik, güncelleme yapmış tekrar okudum da. Şimdi hiç de öyle riskten filan bahseden olmamış. Bakanlık risk sözünü kaldırıp etiket değişikliği demiş. Markalar etiket değişikliği demiş. Sorun etiketlerdeyse tüketici açısından bir sorun yok demektir. Ürünü almışım, kullanmışım, kullanıyorum, üstünden seneler geçmiş, kim ne yapsın etiketi, bir etiket için adam ürün mü iade edecek hem de fatura değeri sadaka seviyesine inmiş olan bu enflasyonist ortamda? Kimse sadece bir etiket değişikliği için tv'sini bir yere de göndermez. E o zaman ne bu tantana? Niye tüketicileri durduk yere paniğe sürüklüyorsunuz amacınız nedir?

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Süreç ilk anlatımınız gibi devam etmiş olsaydı gerçekten imha edileceğine inanıyormuydunuz.

Aldığınız fiyatı ödeyip ürünü sizden alırlar, belirtilen tarihlerde 1500-2500 arasıydı bu cihazlar.
    Boyayıp başka marka basıp 4-5 katına satarlar kimse de birşey demez.

• citiraga kullanıcısına yanıt
    Ben burada bir komplo teorisi görmüyorum. Bence de ortada bir tehlike yok tabii.

Ben yazılım kısmına girmiyorum hiç, ucuz tv ve monitörlerde ölü veya takılmış piksel görmediğim hiç olmadı şu ana kadar.

• Enerji etiketi uyduruktan terhane bir karar. Televizyonun arkasında yeşilden sarı kırmızı doğru giden enerji sınıfını gösteren bir etiket değişimi olacakmış sadece.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yalan çünkü. Olayı etiket diye geçiştiriyorlar

• Saçma karar

• Bende 55DS8500 var. Televizyonun fatura bedelini mi iade ediyorlar. 6000TL ye almıştım. Fiyatına göre de gayet memnunum. Fatura bedelini vereceklerse iade etmek çok mantıklı değil.

• Madem böyle bir şey vardi ise neden bu zamana kadar beklenildi bu tvler yangın mı çıkarıyor başka bir şey mi var detayli bilgi yok e şimdi dijitsu tv var bimden 1500 tlye aldim şimdi 82 ekran toshiba tv 6500 tl yani bu yapilan reva mı biz tüketicilerin hiç yüzü gulmeyecekmi?Eğer bahsedilen durum daha önceden biliniyorsa, neden şimdiye kadar bir açıklama yapılmadı? Bu TV'lerin yangın çıkarma riski mi var, yoksa başka bir güvenlik sorunu mu söz konusu? Konuyla ilgili detaylı bilgiye ihtiyaç duyuyoruz. Yetkililerin bu konuda şeffaf olması ve kamuoyunu bilgilendirmesi önemlidir. Tüketicilerin mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz.
    1500 tlye bim aldığım 32ds8500 yerine toshiba alsam şuan 7bin civarı farkı kim ödeyecek

• Çin değil batı ürünü olsaydı toplamazlardı, ruhumuz da duymazdı. Batı ürünleri Çin'e göre daha doğru bilgiler sunsa da ürünler hakkında, söylediğim gerçeği de değiştirmiyor

• crashserkan kullanıcısına yanıt

Düzgün oku anlarsın

• volkman kullanıcısına yanıt

Evet onlar hiçbirşey bilmiyor yalan söylüyor sen doğruyu biliyorsun, önüne konanı yeyip vize akıl veriyor ya

• Fenerrrrr F kullanıcısına yanıt

Hayırdır, ne dokundu? Yazdıklarımda akıl verdiğim birşey mi gördün?

Bildiğin şey nedir? Biz de gerekçeyi merak ediyoruz zaten, biliyorsan açıklasana.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.