Şimdi Ara

ÖÖ'in CB adayı belli oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖÖ açıklama yapmış. Erdoğan'ın tekrar aday olmasını istemiş. 2.5 sene önce de aynı sözü sarf etmiş.

Başlığa bilerek "CHP'nin" yerine "ÖÖ'in" yazma sebebim, CHP tabanının böyle düşünmediğini bildiğim içindir.

Soruyorum şimdi muhalif arkadaşlara. Bu kişi CHP'li mi, AKP'li mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaç birini yenmek mi? Yoksa ülkeyi düzlüğe çıkarmak mı? Garip bir ifade olmuş. Sanki ülke meselesi değil de şahsi bir mesele var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Ki, RTE'nin aday olması bile saçma aslında. Buna rağmen, "Aday olsun" demek, onun danışmanı gibi konuşmaktan farksızdır.

1- Şaibeli diploması
    2- 2 sefer sınırına rağmen zaten 3 sefer seçilmiş

Hâlâ neyin kafasını yaşıyor Özgür Özel? "Bir an önce bıraksın da ülke rahatlasın" diyeceğine, "Tekrar aday olsun" dedi ya. Ancak bir AKP'li böyle konuşurdu.

• Özgür Özel'in burada söylediği doğru ve mantıklı olan aslında.

23 yıl İktidarda kalıp HİÇ SEÇİM KAYBETMEDEN EMEKLİ OLAN BİR ERDOĞAN BIRAKMAZ İSTEMEZ ARKADA.

Düşünün ölüsü AKP ve MHP'nin yüzde 40 aldığı yerde Muhalefet yüzde 55 ile iktidar oldu diyelim. MECLİS ÇOĞUNLUĞUNU ALABİLECEK Mİ BELLİ DEĞİL.

Arkada güçlü hiç seçim kaybetmemiş ve mecliste yüzde 40 gücü olan bir Erdoğan bırakmaz istemezler. ( Cumhurbaşkanı olamasada AKP genel başkanı kalacaktır. ) Çünkü deli gibi muhalefet yapar Erdoğan bu sayede. Ve her hatalarında bakın bunlar beceremiyor bakın bunlar bilmiyor yapamıyor diye baskı kurar. Ayrıca seçim kaybetmemiş ERdoğan'ın arkasında ülke içindeki bir çok bürükratta duracaktır. Muhalefet ülkeyi idare etmede karar almada zorlanır engeller çıkar önüne.

Muhalefet zaten kendi iç çekişmeleri ve koltuk kavhaları varken üstüne DEM'e şirin görünme flan derken iç ve dış politikada çuvalladıkları her yerde birileri ERdoğan gel bizi kurtar moduna girmemesi için Erdoğan'ın seçime girip kaybedip gitmesi muhalefet için daha mantıklı olur. Çünkü her konuştuğunda sana halk sandıkta cevabı verdi deme şansı olur bu sayede muhalefetin.

• Kripto akepelidir. Bence akepeden aday olmalıdır.

• Sözde muhalifler, konuya kör olmuşlar

• Özel'in konuşması genel olarak doğru, ki ben bu adamı zerre sevmiyorum. Doğru olan kısmı şu, bu adaylık meselesini siyasi olay haline getirmeye çalışıp mağduriyet yaratıp prim kasacaklar. Gayet doğru bir tespit, bunu zaten o zaman yapmaya çalıştılar kısmen de etkisini gördüler. Bu siyasi bir mesele değil, hukuksal mesele ve ülkede ki hukuk durumu belli olduğu için yazmaya gerek yok. Hatalı olduğu nokta ise bu yenme yenilme olayını şahsileştirilmesi ama zaten siyasette bu vardır. Fakat asıl mesele adama sorarlar, madem bu kadar yenme hevesiniz vardı.. KK neden aday yaptınız, 6 masaya neden akp kökenli ve %0,1 oylu 2 partiyi aldınız. Bu kadar hırs yaptıysanız adayınızı doğru belirleyecektiniz, tabi mevzu sadece Özeli bağlamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar erken seçim olduğunu düşünün sürekli yeni erken seçim oluyor kazanan iki seneye yine seçime giriyor ve adaylığı düşüyor?

Böyle sistem olmaz. Bu arada daha yasa hukuk falan kalmamış, sistemi değiştir dur!!

Şu adamı gönderelim sonra kurtulalım! Daha seçilemesin de kim aday olursa olsun?

• Ne gereksiz bir partidir, kapansa ülke çağ atlayacak resmen.

• Cem kullanıcısına yanıt
    1- Şartlar eşit değilken ve zarlar hileli iken ve bunu herkes bilirken seçimle onu yenme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu bilmiyorlar mı?

2- Mağdur edebiyatı yapamazlar. Yapsalar da işe yaramaz. Çünkü Atatürk'ten bile daha uzun süre ülkenin başında kalmış. Daha ne mağduriyeti?

3- Hukuksal olarak son C.başkanlığının kadük hükmünde olması gerekirdi. Yani şu an CB bile olmaması gerekirdi. Ama ÖÖ, onu 4. kez seçtirme peşinde. Üstelik bu, ne hukuksal, ne de kanunsal.

4- Bu aşamada RTE'nin aday bile olamaması gerekirken (öncekinde de öyleydi. Hatta diploma meselesi yüzünden CB hiç olmamalıydı), "Ne yapsak da onu tekrar CB yapsak?" diye bi soru sorulsa, ancak bunlar yapılabilirdi.

Kardeşim adamın CB olması bile illegal, sen bir an önce kurtulmaya baksana ondan.

RTE hâlâ "Nasıl yeniden CB olurum?" diye kafa yorup, ülkenin başka sorunu kalmamış gibi yeni anayasa konusunu ortaya atıyor; sanki eskisine çok uymuş gibi.

• Benim bir önceki mesajımda uzun uzun (tafsilatlı) yazdığım mevzuyu üstte Rindaman güzel özetlemiş bak

• ÖÖ de tıpkı KK gibi AKP ye çalışıyor gibi.

• gençliğimde yakınım olan bir kabadayının yanında çalıştım.

küçük bir şirketin muhasebe ve sekreterlik işi yani.

bir gün bir telefon geldi. adam bağırarak ismini söylüyordu ; " o o. çocuğuna söyle onun anasını avradını s....ye geliyorum." diyerek telefonu kapattı.

korkuyla patrona gittim. "buyursun gelsin" dedi.

ben çatışma çıkacak diye beklerken adam geldi sarıldılar öpüştüler. biralar açıldı, yetmedi pavyona gittiler. güle oynaya akşamı ettiler.

siyasette öyledir arkadaşlar. kılıçdaroğlu sırf rte ye çalıştı ama muhalif gözüktü mesela. görünürde kanlı bıçaklılar da kapıların ardında el ele olmadıkları ne malum.

• chp saçma sapan bir aday belirlerse veya erdoğan tekrardan aday olursa o pazar evimde mışıl mışıl uyurum

• mustf9 kullanıcısına yanıt
    Onlara halk arasında 11'li denir kardeşim. Aynı sözleri yüzlerine de söyleyip gülerler, eğlenirler, hatta bundan haz alırlar

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar.

• - İBB başkanı İmamoğlu:

"Kılıçdaroğlu'na çok değer veririm ve 'başımın tacı' cümlem çok samimidir. Onun da bana çok değer verdiğini bilirim."

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu'yla kader birliği yapmış bir kişiyim. Biz 2010'dan beri bir kader birliği yaptık. Biz sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile iyi bir diyaloğa sahip olduk ve hep olacağız."

"Elbette ters düştüğümüz konular olmuştur. Özellikle değişim süreci ve sonrasındaki zaman diliminde farklı düşüncelerimiz olmuştur ama bu bizim aramızı bozamaz."

"16 yıldır siyasette kader birliği yapanlar bir araya geldiklerinde elbette ki siyaseti, CHP'de olanları konuşur."

aydınlık
    Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kılıçdaroğlu çıkışı: Başımızın tacıdır
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/ekrem-imamoglundan-dikkat-ceken-kilicdaroglu-cikisi-basimizin-tacidir-487890

• Yeni sistem 2 dönem dediler nokta.
    Anayasa uygulanmayacaksa niye yapıyoruz ki?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Anayasa vs hikâye. Amaç, RTE'nin sonsuza kadar CB olmasını sağlamak; ölümsüz bir tanrı ya hani 😒

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.