Şimdi Ara

Opel Asta J 1.4 Turbo Lpg Kit Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
20.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel astra 1.4 turbo aracım var malum benzin fiyatları uçtu arabada muberek su diye içiyor zaten benzini lpg takacam bugun konuştum landirezo için 3.400 fiyat aldım atiker içinde 1600 atiker uyumlumu diye sordugumda uyumlu dedi atiker takmayı düşünüyorum varmı astra 1.4t kullanıpta atiker takan bi sıkıntı çıkarırmı fiyattan dolayı atiker takacam benzine yetişemiyorum artık.

• Hocam ben landirenzo yağlamalı kit kullanıyorum memnunum, bence sende landirenzo kullan sonuçta opel de landirenzo öneriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 22 Aralık 2016; 17:10:38 >
  • Bu 1.4 t astra modeline bu kitlerden birini takınca motor acısından hic bir sorun olmuyormu?
  • Fiyat inanılmaz yüksek. Lpg de önemli olan montaj yapan ustadır. Astraj konusunda Türkiye çapında en fazla montajı yapan astra konusunda uzman forma ankara mocandir. Yağlama konusu tamamen Pazarlama hilesidir. Yaglamanin hiçbir faydası yoktur. 10.000 km de 500ml yağın fayda etmesi beklenemez. 5 liralık yağın lpg yağı diye 50 liraya satılması da işin komik tarafıdir.

Brc ve iyi bir usta tavsiye ederim. Mocan fiyatı en son 2200 liraydı. Bahsettiğim hususları burada uzunca tekrar etmek istemiyorum arastirmanizi tavsiye ederim bolca kaynak var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 ay önce Adana Olgun Lpg de 2600e taktırdım zorlasam 2500'e de düşebilirlerdi. Aşırı yüksek verilen fiyat
  • motora o şekilde yağ vermek mantık işi değil,bence brc
  • Sattığımız Astra J aracı alan arkadaşımız birkaç ay sonra LPG taktırmaya karar verdiğini söyleyip tavsiye istemişti. Ankara Sistem Mühendislik Otogaz' da Landirenzo taktırdı. 2-3 ay önce 2800 taktırmıştı. Arayıp teşekkür etmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sattığım aynı motor Astra'ya ilk sahibi Prins taktırmış tam olarak 2.400 kilometrede iken. 57 binde ben aldım ve 78 binde sattım. Ne bir arıza lambası ne de bir çekiş düşüklüğü yaşadım. Subap sıkıntısı deniyor benimkiler orijinaldi ve yazılan çizilen gibi bir sıkıntı kesinlikle yoktu. O nedenle iyi bir ustada montajlanmak şartıyla tavsiye ederim

• yağlama diyenden uzak dur yalan dolan onlar
    istanbulda isen candan mühendislik bu işin üstadıdır
  • OBD'siz kit taktırmayın

• Araciniz şehir içi ne kadar yakıyor hocam?
    Bir de otomatik mi manuel mi?
    Bende almayi düşünüyorum 2014 otomatik istiyorum kısmet olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert3333 -- 11 Ağustos 2017; 18:25:29 >
  • iyi günler
    astra turbo araçlarımızda atiker kullananlar var fakat içerisinden ciddi problemler yaşanlar söktüğümüz araçlarda mevcut biz yetkili servis olarak 2012 yılından bu yana astra turbo landirenzo kullanmaktayız yaklaşık 750 adet dönüşüm yaptık genelde kullanıcılar memnundur %50 tasarruf sağlayabilirsiniz tabi iyi bir işçilik uzaman bir montaj da cok önemlidir
  • 22.000 kmdir brc odb2 kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.
  • İstanbulda candan mühendislik var. 2000 den fazla astra j lpg montajı var. işçilikleri çok iyi. facebook Astra j team grubunun aynı zamanda sponsorular. Herkes memnun arıza lambası vs sorun yok.
  • taktir atikeri ya inan hiç bir fark yok hatta atiker çok daha iyi servis açısındanulan bi lkite 3.500 lira verdikten sonra tasarrufu nerde kaldı
  • Zamanında 1.4T den ve Atikerden çok çekmiş biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Atiker takacaksanız da şu söylediklerime dikkat edin, mutlu olun.

Depodan regulatore giden hat 8mm olacak, 6 da yetiyor ama atiker regulatoru kaliteli değil, 10.000km sonra basınç kaybediyor üst devirlerde, 8 olsun kafanız rahat olsun.

Kesinlikle Obd'li olacak. Benim yaptığım en büyük yanlıştı. 1.4T lerin rolantide çok dalganan bir ayarı var. Obd bunu da düzeltir.

Kit olarak direk Grand, beyin yazılımı daha yeni ve romano enjektörlerle geliyor. Hız olarak fena değiller.

Yol ayarı mutlaka olacak, ihtiyaç yok diyen yalan söylüyor, Ustaların yalan gücüne kanmayın, abi bu obd li halleder, abi bi 1000km bin asıl ayar o zaman gibi laflar hep yalan. Takarsın ayarını yaparsın, bir daha sen sağ ben selamet olmalı.

Bir de mutlaka manifolt sökülüp öyle montaj olsun. Yok abi biz sökmeden yaparız diyenin dükkanından çıkın hemen. Montaj süresi uzuyor diye istemiyor ustalar kanmayın.

Ha ben şu an 1.4T ye taktıracak olsam Brc, Lovato yada Vialle LiquidSi taktırırım. Lovato obdli fiyatları da 2400 felan sanırım ama usta ve bayi yapısı gıcık. İyi bir yerde denk getirmek lazım. Ürün iyi tabi.

Vialle LiquidSi zaten sıvı sistem 3500 lira civarı ama muhteşem bence, hem enjektörleri tek tek, hem arabanın soğutma sistemine müdahale Yok. İyi montajla 10 numara olur ve bence bu arabaya yakışan budur.

Brc de olur ama enjektörler Lovatodan yavaş yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden benim sıralamamda sonuncu ama her yerde derdinden anlayan var. Bu büyük avantaj oluyor bazen.

Ben biraz ucuza kaçtım Atiker taktırdım, 500 lira kar edeceğim derken saniyiye git gel 500 ü geçti zaten. Sakin bu hataya düşmeyin gerisi önemli değil. 60-70 bin Tl lik arabada 1000 liradan kaçılmaz.

Ben iki kere gittim ikisinde de ustayı bulamadım ama bu yol ayarı ve kıt montajını Ankara da Quattro Garage yapıyor diyorlardı. Onlardan sonuç alamazsanız hem bu ayar işini yapan hem iyi montajcı tanıyan 1.4T İnsignia sahibi bir abi var. Lpgayari.com a bakın, olmadı ben numarasını verebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.