Şimdi Ara

OPEL ASTRA^1.3 cdti hakkında görüşüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
25.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper bir araba 2006 ağustosta aldım harika izmirden mersine afyon konya üzerinden gittim, mersinden izmire konya isparta burdur üzeri gittim 2200 km yol yaptım ort. 100 km hız ile toplam 110 litre mazot harcadım yani 255 YTL, aynı yolu honda cazz lı bir arkadaşımla birlikte yaptım oda git gel 500 YTL para harcadı eh artık ortada sanırım herşey söylnecek bir şey yok sanırım. ilgililere duyurulur!!

• ortalama 100 km de 5 lt, çok iyi bence

kazasız belasız güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-nf-A -- 8 Ocak 2007; 17:49:39 >
  • jazz benzinliyse gayet normal bunda anlıcak bısı yokki
  • evet bende 0 km aldım. Şu ana kadar 2200 km yaptım bir hafta da.Ve ortalama yakıt tüketimi 5.4-100 km. ve kullanılan yakıt 120 lt.
  • ki jazz ın dizeli yok
    quote:

Orjinalden alıntı: black/white

jazz benzinliyse gayet normal bunda anlıcak bısı yokki
  • güle güle kullan arabanı,sabahları çalışmama problemi varmı soğuk havalarda veya çalışırken zorlanma,titreme
  • bende 2007 aralıkta aldım. henüz 1900 km oldu. ortalama 7.5 litre / 100 km yakıyo. şu an için biraz fazla gibi ama 10000 kmden sonra değişir diyolar. bide 7500 bakımına girecek bakalım artık. performans olarak gayet iyi ama. ilk kalkış dışında hiç bir sıkıntı yok. yol tutuşu desen harika zaten. söylenecek çok şey yok.

endamı yeter...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Peugeot 206+ 1.4 Hdi Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASTRA DİZELİN KRONİK SORUNLARI İNŞ. İLERDE Bİ SORUN AÇMAZ BAŞINIZA
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ASTRA DİZELİN KRONİK SORUNLARI İNŞ. İLERDE Bİ SORUN AÇMAZ BAŞINIZA

yaa onlar hepsinde yok ki hatta hemen hemen hiç birinde yok doldurma 3.şahıs kişilerin sözleri onlar biraz da şans yok öyle birşey
  • madem ki astra cdti'ın kronik sorunları var, tek tek sayabilirsen bi zahmet, biz de öğrenelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fircam

madem ki astra cdti'ın kronik sorunları var, tek tek sayabilirsen bi zahmet, biz de öğrenelim...

BENDE ALICAKTIM BANA OPEL SATIŞ TEMSİLCİSİ TAVSİYE ETMEDİ ASTRA SEDANI BEKLE DEDİ ŞUNLAR SORUNLARI SABAHLARI 1MARŞTA ÇALIŞMAMA 5 6MARSTAN SONRA ÇALIŞMA YOL.BİL.ARIZASI,KLİMA ARIZASI TAKIR TUKUR SESLER GELMESİ VS.TABİ HEPSİNDE OLUCAK DİE Bİ KAYDE DE YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 16 Ocak 2007; 17:09:26 >
  • yol bilgisayarı arızası değil, yol bilgisayarının türkçeye yanlış çevrilmesi var, örneğin; range'i "hedef" olarak çevirmişler, menzil yerine...
    saçmasapan çevirmişler...

çalışmama olayını çok çok nadir duyuyorum, kullanıcılardan sadece 1 kişi söyledi, bu forumdan, ikinci olarak senden duyuyorum..

diğer takır tukur olayını da duymamıştım, tekrar denicem gidip astrayı, merak ettim...

bu arada satış elemanı tanıdık mıydı?
    yoksa bunları söylemeleri imkansız, opel'i ilah gibi anlatıyolar araba satınca prim aldıkları için..
  • BEN KAFAMDAN ATMIYORUM ŞİKAYET COM OPELİM.COM GİR BİRAZ BEN SAATLERCE TAKILIYORUM BU SİTELERE VE ÇOK ŞİKAYET GÖRÜYORUM AYRICA OPEL BAYİİSİNDEKİ KİŞİ TANIDIĞIMDI DÜRÜSTCE BANA SÖYLE Dİ BEN PEŞİN PARA ALICAKTIM GEÇEN AY BENİ O KİŞİ DURDURDU ASTRA SEDANI BEKLE DEDİ BENDE BEKLEYEMEDİM YENİ CİVİC SEDAN ALDIMESKİ KASA ASTRA SORUNSUZ Bİ ARABA BUARADA VE YENİ ASTRADANDA SAGLAM KESİNLİKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 16 Ocak 2007; 17:51:27 >
  • arkadaşım yanlış anladın, kafandan atıyosun demedim, ben açıklama istedim senden...

başka bi konuya da yazdım az önce, ben sanal şikayet sitelerine girmiyorum, girmicem de..

ben etrafımdaki kullanıcıları dinliyorum, kendim deniyorum, o şekilde yorum yapıyorum, bana çok daha güvenilir, çok daha gerçekçi...
  • FİRCAM BEN KAFAMDAN ATMIYORUM DERKEN SEN İNANMIYORSUN DİE KASTETMEDİM YANİ ÇEVREMDEKİLERDENDE DUYUYORUM BU TÜR ŞİKAYETLERİ OPEL 2004TE ÇIKAN ASTRA DAKİ SORUNLARI 2007 KADAR ÇÖZEMİYORSA ÇOK YAZIK ARKADAŞ YENİ CORSA ALDI TAKIRTILAR GELİYO DEMEYE BAŞLADI BENDE OPELCİYİM 2001ASTRA ELEGANCE VARDI BENDE 5SENE ASTRA KULLANDIM ALICAGIM ARABADA GİNE ASTRA OLUCAKTI AMA OLMADI GÜVENEMEDİM HATTA ŞİKAYET COMA BU KONU HAKKINDA YAZIDA YAZDIM OPELDEN HEMEN CEVAP GELDİ TAMAM EMRE BEY BU TÜR SORUNLAR OLUYO AMA ŞANS İŞİ DEDİLER
  • Arkadaşlar, yeni astra ile ilgili tek problem 1.3cdti motorun varlığından kaynaklanıyor.

Dışarıdan bakıldığında Astra sınıfında bir arabaya bu motor küçük geliyor. (nasıl olduğunu kullanıcısına sormak lazım.)
    Eğer vergilendirme sistemi motor hacmine göre olmasaydı yaklaşık 40.000 - 45.000 ytl'ye 1.7cdti 125bg bir astra alınabilecekti. (yabancı ülkelerin opel web sayfasından çıkarttığım fiyat)
    işte o zaman en kral araba astra denildiğinde kimsenin sesi çıkmayacaktı.

Bizim tüketici kimliğimize 1.3cdti motor astra için ters ama corsa için süper...

biraz önce Ford grubunun yazılarını okudum, bir çok insan servisden şikayet ediyor, pahalı olduğundan - yedek parçanın yerlisinden yabancısından v.s. sonuçta her araç kendine göre iyi ve kötü yanlara sahip.

Alan güle güle kullansın, beğenmeyen de almasın...

• quote:

Orjinalden alıntı: emre000

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=169&kno=&mno=0&refpage=2&no=136712 FİRCAM ARKD. OKU İSTERSEN

şimdiye kadar okumamakta haklıymışım..

lastik çatladı ne demek ki?
    sen düzgün kullanmazsan lastiğe her şey olur...

sen düzgün kullanmassan arabanın sağından da solundan da ses gelir, ayrıca bahsettiği birsürü şey garanti kapsamında değişmiş zaten...

ben araba alıp, sık kullanıp, 2 sene boyunca periyodik bakım harici servise uğramayan insan görmedim, olamaz da...
    mekanik bişey bu, insan yapımı...

demek istediğim şu:
    bu siteye yazan insanların nası kullandığını, ne şartlarda kullandığını bilmiyoruz, ne kadar gerçekçi olduğunu bilmiyoruz, ve bu insanların çoğu da bilgisiz..

ben 4-5 kere gördüm, aracın normal gidişini sorunlu sanıp da, servise şikayet edip cevap alamadım diye yakınıp duran insanlardan...

• VALLA BEN 5SENE ASTRA KULLANDIM BAKIMLARI HARİCİNDE SERVİSE KESİNLİKLE GİTMEDİM ÖZEL İSTEKLERİM HARİCİNDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 16 Ocak 2007; 21:10:19 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.