Şimdi Ara

OPEL ASTRA için YORUMLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar opel astra almak istiyorum. fakat piyasası hakkında çok bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1999-2003 arası 1.6 Astraların piyasa fiyatları nedir?

Almamı tavsiye edermisiniz?

Yani bazen bazı arabaların değişik modellerinde çeşitli problemler olduğu söyleniyor. Astralar içinde bu gibi durumlar söz konusu mu?

Satarken bir problem falan çıkıyormu?

KISACASI ASTRALAR HAKKINDA TÜM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

ACİL YARDIMINIZA ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkersos -- 27 Haziran 2007; 21:54:32 >

• Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu yawwww
  • İkinci el satan sitelere bak. Kafanda bir fiyat şekillenir zaten. (yazan fiyattan %5-10 ortalama düşüğü pazarlık payın olur)
  • arkadaşım 2000model gl aldı sıralı yeni lpg'li
    90.000km
    17.000ytl iyi fiyat!!!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14933290/tm.htm
    buraya bak istersen ben bu fiyatı istedim..
  • Sağ olun arkadaşlar.

Görüşlerinizi ve önerilerinizin devamını bekliyorum.

İnternet sitelerinden fiyat bakmak pek sağlıklı olmuyor. Her ne kadar internet sitelerindeki fiyat üzerinden % 5-10 civarında pazarlık payı düşsekte bu piyasa fiyatlarını vermede sağlıklı bir yöntem olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkersos

Sağ olun arkadaşlar.

Görüşlerinizi ve önerilerinizin devamını bekliyorum.

İnternet sitelerinden fiyat bakmak pek sağlıklı olmuyor. Her ne kadar internet sitelerindeki fiyat üzerinden % 5-10 civarında pazarlık payı düşsekte bu piyasa fiyatlarını vermede sağlıklı bir yöntem olmuyor.

Arabanın sağlamlığına göre fiyatlar çok oynar.
    Bence sen en iyisi önce pazarı bi incele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bacanagım aldı. 1 yıl oldu olmadı...Memnun degil....Toyota veya passat al dedim, gidip astra 2004 aldı...Memnun degil...Kırşehir de emlakçı... İstersen telefonunu veririm ara sor, bilgi al....
  • Sağol taşkafa, tavsiyen için

peki neyinden memnun kalmadı biraz daha açarmısın mevzuyu.
  • Amortiserlerinden memnun olmamıştır muhtemelen. Çünkü sarsıntıyı fazlasıyla alıyor ve gerçekten sert amortisörleri var.
  • ve bir şey eklemek istiyorum tamam astra güzel araba ama koltuk süngerleri çok sert geldi bana bele destek vermiyor ben comfort 2001 modeline bindim hepsinde böyle mi?
  • engineer97s, kaç modeldi bu amortisörleri sert olan araba. Yoksa sıfır ikinci el farkı olmaksızın hepsinde de aynı sertliktemi?

quote:

Orjinalden alıntı: engineer97s

Amortiserlerinden memnun olmamıştır muhtemelen. Çünkü sarsıntıyı fazlasıyla alıyor ve gerçekten sert amortisörleri var.
  • quote:

engineer97s, kaç modeldi bu amortisörleri sert olan araba. Yoksa sıfır ikinci el farkı olmaksızın hepsinde de aynı sertliktemi?

quote:

Amortiserlerinden memnun olmamıştır muhtemelen. Çünkü sarsıntıyı fazlasıyla alıyor ve gerçekten sert amortisörleri var.

opelin karakteristik özelliği diye biliyorum
  • ENTERESAN

forumun faydaları neler öğreniyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: stimur41

quote:

engineer97s, kaç modeldi bu amortisörleri sert olan araba. Yoksa sıfır ikinci el farkı olmaksızın hepsinde de aynı sertliktemi?

quote:

opelin karakteristik özelliği diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkersos -- 29 Haziran 2007; 23:49:26 >

• quote:

quote:

En azından benim arabanın ki sert.
    Yakın tanıdığım birinin 2004 merivası da sertti.
  • Alacaksan 2000 model ve üstü al 2000-2004 arası 17000 ile 20000 arasın fiyatlar var ikinci elde tutulan bir araba işçilik çok güzel ama yakıtları biraz fazla olarak biliyorum.Kronik arızasını duymadım.Zaten 0 km si 28000 civarında ona göre hesap etŞu anlarda güzel kampanyalar var
  • al ozaman yumuşak süspansiyonlu diye wv (mesela polo) virajları dönerken heyecan yaparsın!!!
  • 2000 model astraya 20.000 ytl fiyat çekmişlerdi zaten. O zaman bu fiyat bu arabaya normal.

quote:

Orjinalden alıntı: Pusat-43@hotmail.com

Alacaksan 2000 model ve üstü al 2000-2004 arası 17000 ile 20000 arasın fiyatlar var ikinci elde tutulan bir araba işçilik çok güzel ama yakıtları biraz fazla olarak biliyorum.Kronik arızasını duymadım.Zaten 0 km si 28000 civarında ona göre hesap etŞu anlarda güzel kampanyalar var
  • yaa opel astra'nın amortisörlerinin sert olduğunu bende biliyorum. acaba bu amortisörler yumuşaklarıyla değiştirilebilir mi?
    viraja biraz daha yavaş girilir ama konfor olur be üstadlar
    olur mu sizce?
  • ben de 2000 model cd aldım 2 ay oldu. donanım/aksesuar olarak oldukça iyi. sinyal ampulu patladı durduk yere bide sinyal kolunda bir problem oldu. ilk arabam ben de acemi sayılırım. 1,6 motor var bana biraz ağır araba gibi geliyor. benim arabamı kullanan yakınlarımda ağır olduğunu söylüyorlar. ben de alırken focus mu /(2001) yoksa astra mı diye tereddüd etmiştim. ama astrayı seçmekle iyi etmişim diyorum yinede. almanlar bu işi biliyor. ufak detaylar bazen çok işe yarıyor. örneğin bagaja içerden ulaşmanın bu kadar faydalı olabileceğini çok şiddetli bir yağmur sırasında bagajdan birşey almam gerektiğinde anladım.araba konusunda çok tecrübeli sayılmam ama memnunum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.