Şimdi Ara

Opel astra j 1.6 cdti 136 hp sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda opel Astra j 1.6 cdti 136 hp sport almayı düşünüyorum fakat araba piyasasından çok iyi anlamam ve tanıdığımda çok yok. Düşük km temiz bir astra j 1.6 cdti 136 hp sport piyasası ne kadardır? Çoğu ilanlar 85bin TL üzerinde, piyasası gerçekten bu kadar var mı bu aracın?

Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük km ve yüksek model düşünüyorsan bir de hasarsız olsun diyorsan o fiyatlara bulamazsın bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş doğru söylemiş, düşük km yüksel model o fiyatlara zor

• O fiyatlara düşük km bulmak zor, 1.3 dizel düşünürsen 70-75 civarına 80km altı bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataince -- 1 Ekim 2019; 0:41:15 >
  • 1.3 dizelinde 0-100 ü 15 sn. Tipini beğenmiştim ama sırf kağnı gibi olmasından dolayı 110 hp megane 3 arıyorum

• Hem dizel hem otomatik varsa bana da söyleyin ben de alam bütçeyi şöyle 110 a çıkar yok öyle hem ucuz hem de otomatik-dizel ha manuel boşline benzinli vardır belki

• ben aracımı satılığa çıkardım birkaç galeriden takas için teklif aldım adamlar 85.000 den fazla etmez diyor araç 2016 dizel otomatik astra j sedan edition plus. 37.000 km de. adamlarla konuşuyorum daha eski civic ve corolla için aynı parayı istiyorlar diyorum yapacak birşey yok piyasa böyle diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel mokka 1.6 115 hp
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapmakinesi01

Düşük km ve yüksek model düşünüyorsan bir de hasarsız olsun diyorsan o fiyatlara bulamazsın bile
    Böyleleri 105-110dan başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuşu, sağlamlığı, motor gücü iyi, marka bilindik. Bu yüzden çok tutuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra h ımı sattım sizin baktığınız motordan bakıyorum. opelden devam edeceğim f/p olarak en iyisi bence. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha eski civic ve corollalara o paraları vereceğime j kasa 320 torklu araba alırım yolda gittiğimi anlarım. h sedan lpg den sonra da iyi gider ama 😁

• bi tanıdığım satıyor 2017 sedan Design paket 1.6 cdti 110hp olanı 85 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

ben aracımı satılığa çıkardım birkaç galeriden takas için teklif aldım adamlar 85.000 den fazla etmez diyor araç 2016 dizel otomatik astra j sedan edition plus. 37.000 km de. adamlarla konuşuyorum daha eski civic ve corolla için aynı parayı istiyorlar diyorum yapacak birşey yok piyasa böyle diyorlar.
    o şerefsizlere ana avrat bi sövsen fena olmaz da olmuyor işte.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Galerici öyle verdiyse üstüne bi 7-8 bin daha ekle sen

• Merhabalar,

Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim..
    Bir arkadaşla 88bine anlaştık araç 60bin km'de. Haftaiçi ekspertize gideceğiz bakalım...

• AlbusDambıldor A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun inşallah

km iyi model kaç hocam, hata boya var mı sport paket mi

• 1.4 baz paket egea bile 90 bin liraya yaklaşmışken bahsettiğiniz arabayı o fiyatlara biraz zor bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 2 Ekim 2019; 0:23:21 >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    2014 model 1.6 136hp sport stil sunrooflu paket hocam,
    4.5 bin TL hasar kaydı var doludan dolayı. Fiyat iyi mi sizce?

ben de çok hakim değilim ama pazarlıkla 1-2 daha aşağısına alabilirseniz iyi gibi. still paket olması ve kmsi iyi. içinize sindiyse pazarlık yapıp alın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.