Bildirim
opel astra mı ford focus mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bende daha bir hafta önce aynı soruyu sordum biraz bu topici araştırırsan fazlasıyla bulacaksın ben şuan 2. el araç alacagım kararım astradan yana oldu nasipse 2 hafta içinde alacagım bakalım .
astrayı neden seçtim :
1-en önemlisi malzeme kalitesi
2-focusta olmayan yol bilgisayarı
3-fazla bir performans beklentim yok sadece aracı kaldırırken biraz gaza yükleneceksin ki corsadan pek farkı yok dizeller genellikle yüksek devirlerde kullanılır
4-dış görünüş birçok kişiye astra % focus tipini sordum focus diyene raslamadım
yani kısaca kararı yine sen wereceksin bende çok araştırdım araştıran ark. da war daha çok beklenti meselesi konfor kalite diyosan astra yok ben performans istiyorum diyorsan focus alacaksın kısacası bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 29 Temmuz 2007; 2:22:07 >
-
teşekkür ederim bilgi için..quote:
Orijinalden alıntı: serhat762000
arkadaşım bende daha bir hafta önce aynı soruyu sordum biraz bu topici araştırırsan fazlasıyla bulacaksın ben şuan 2. el araç alacagım kararım astradan yana oldu nasipse 2 hafta içinde alacagım bakalım .
astrayı neden seçtim :
1-en önemlisi malzeme kalitesi
2-focusta olmayan yol bilgisayarı
3-fazla bir performans beklentim yok sadece aracı kaldırırken biraz gaza yükleneceksin ki corsadan pek farkı yok dizeller genellikle yüksek devirlerde kullanılır
4-dış görünüş birçok kişiye astra % focus tipini sordum focus diyene raslamadım
yani kısaca kararı yine sen wereceksin bende çok araştırdım araştıran ark. da war daha çok beklenti meselesi konfor kalite diyosan astra yok ben performans istiyorum diyorsan focus alacaksın kısacası bu
ekonomi ve konfor seçimi daha önemli benim için pek performans düşkünü değilimdir bundan önce zaten 1,4 hdi 307 kullanıyordum sonrasında yaptık bir hata benzili araç aldık tekrar dizele dönmek gerektiği bir gerçek bu benzin fiyatlarıyla..
-
Astra tabiiquote:
Orijinalden alıntı: tinsmith
teşekkür ederim bilgi için..
ekonomi ve konfor seçimi daha önemli benim için pek performans düşkünü değilimdir bundan önce zaten 1,4 hdi 307 kullanıyordum sonrasında yaptık bir hata benzili araç aldık tekrar dizele dönmek gerektiği bir gerçek bu benzin fiyatlarıyla..
Alıntıları Göster
-
Ben iki aracıda kullanma fırsatı buldum samimi olarak söylüyorum fordun motorunun karakteri çok daha canlı astraya göre ve daha geniş bir araç ancak astranın yol tutuşu v.s bence focustan çok daha iyi birde içerisi kesinlikle farklı bir otomobile bindiğinizi hissettiriyor. Yani tercih meselesi tabi focusun astradan biraz daha fazla yakacağı ve vergisininde biraz daha fazla olacağı kesin.quote:
Orijinalden alıntı: frk96
Astra tabii
Alıntıları Göster
-
"ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları" isimli konuyuquote:
Orijinalden alıntı: cgr1903
Ben iki aracıda kullanma fırsatı buldum samimi olarak söylüyorum fordun motorunun karakteri çok daha canlı astraya göre ve daha geniş bir araç ancak astranın yol tutuşu v.s bence focustan çok daha iyi birde içerisi kesinlikle farklı bir otomobile bindiğinizi hissettiriyor. Yani tercih meselesi tabi focusun astradan biraz daha fazla yakacağı ve vergisininde biraz daha fazla olacağı kesin.
Alıntıları Göster
Başından sonuna okumanızı öneririm.
-
focusun hıc bı özellıği yok bence en basta tipten kaybedıyor .astrayla kıyaslanmayacak kadr kötü bencequote:
Orijinalden alıntı: racai
"ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları" isimli konuyu
Başından sonuna okumanızı öneririm.
Alıntıları Göster -
demiştim birçok kız bu arabaya hasta dostummm astrayı kastediyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest7643
focusun hıc bı özellıği yok bence en basta tipten kaybedıyor .astrayla kıyaslanmayacak kadr kötü bence
Alıntıları Göster -
astrayla focusu koyun yan yana önden ,arkadan ,yandan,sağdan ,soldan nerden bakarsanız bakın astranın akıcılığını görürsünüz zaten ,performansada takılmamak lazım (çok isteyen gidip subaru impreza wrc alır gazlar ) iç mekan, dış mekan ,kalite, economi yani astra başka söze hacet yok !quote:
demiştim birçok kız bu arabaya hasta dostummm astrayı kastediyorum
Alıntıları Göster
-
Toyota Corolla,Auris 90 BG;Peugeot 207 1.6 HDI.90 BG.Opel yeni Corsa veya Yeni Astra.quote:
demiştim birçok kız bu arabaya hasta dostummm astrayı kastediyorum
Alıntıları Göster -
tabii ki astra bu arada bir ekleme daha yapayım burda bahsi gecen focus 1.6 tdci collection da 90 bg.quote:
Orijinalden alıntı: spirdal
Toyota Corolla,Auris 90 BG;Peugeot 207 1.6 HDI.90 BG.Opel yeni Corsa veya Yeni Astra.
Alıntıları Göster -
ford da ve renault da tanıdığım var istesem 6 7 milyar uygun sıfır alabilirim ama astra alıcam TABİKİ Opel Astra hiç düşünme bile....quote:
Orijinalden alıntı: yat_uyu
tabii ki astra bu arada bir ekleme daha yapayım burda bahsi gecen focus 1.6 tdci collection da 90 bg.
Alıntıları Göster -
astra'nın tipi biraz daha güzel olabilir ama ortada "tabii ki astra" diyecek kadar da bir durum yok. Astra ile şahini kıyaslamıyoruz burda.quote:
Orijinalden alıntı: drmustafa79
ford da ve renault da tanıdığım var istesem 6 7 milyar uygun sıfır alabilirim ama astra alıcam TABİKİ Opel Astra hiç düşünme bile....
Alıntıları Göster
-
astranın daha çok artısı var ama en önemli eksikleriquote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
astra'nın tipi biraz daha güzel olabilir ama ortada "tabii ki astra" diyecek kadar da bir durum yok. Astra ile şahini kıyaslamıyoruz burda.
Alıntıları Göster
performans
çabuk arızalanma
ama standartların dışına çıkmayan şu dünya da radikal bir seçim yapmak gerekirse ASTRA
-
hocam bu başlığı git ford forumuna aç sana tabii ki focus diycekler. Herkes kendi arabasını sever ve överquote:
Orijinalden alıntı: LORD OF THE CARS
astranın daha çok artısı var ama en önemli eksikleri
performans
çabuk arızalanma
ama standartların dışına çıkmayan şu dünya da radikal bir seçim yapmak gerekirse ASTRA
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
hocam bu başlığı git ford forumuna aç sana tabii ki focus diycekler. Herkes kendi arabasını sever ve över
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
hocam bu başlığı git ford forumuna aç sana tabii ki focus diycekler. Herkes kendi arabasını sever ve över
Vay uyanık
-
ford opel in eline su dökemez :)quote:
Orijinalden alıntı: frk96quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
Vay uyanık
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: yat_uyu
tabii ki astra bu arada bir ekleme daha yapayım burda bahsi gecen focus 1.6 tdci collection da 90 bg.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: yat_uyu
collection 109 ps dir .Sizin dediğiniz trend deluxe modeli 90 ps dir -
bu da soru mu? astra tabiki...quote:
Orijinalden alıntı: otmotvmhndsiquote:
Orjinalden alıntı: yat_uyu
collection 109 ps dir .Sizin dediğiniz trend deluxe modeli 90 ps dir
Alıntıları Göster -
beklentilere göre değerlendirin.quote:
Orijinalden alıntı: huso2000
bu da soru mu? astra tabiki...
Alıntıları Göster
kalite,düşük tüketim,prejtij,imaj,konfor diyorsan astra açık ara focusun önünde olur.
yok performans ve aynı zamanda ekonomi,sürüş keyfi,üstün yol tutuş,sportif aksam ve müthiş hisli direksiyon istiyorsan focus tam senlik olur.
ikisini de kullanma fırsatı buldum.astra içine bininde focusa göre bir üst sınıf araç hissi veriyor.malzemesi ve parça bileşim yerlerindeki işçilik daha iyi.kaliteyi hissettiriyor.frenler aynı sayılır,yol tutuş focusun gerisinde ama yabama atılacak cinsten değil,focusu zorluyor.direksiyon tepkilerinde kesinlikle focus önde.motor konusunda ise ford 1.6 tdci gerçekten kaliteli bir motor,çok başarılı.focus tipten ve daha düşük malzeme kalitesinden kaybediyor.ancak 20 sene sonrada ilk günkü tazeliğini koruyacağına inaniyorum.sadece dokunma duygusu olarak ve göze pek hitap etmeyerek kaliteyi hissettirmiyor.
bana kalsa focusu tercih ederdim çünkü test ettim,inceledim.sürüş sırasında astra focusun verdiği güven hissini ve sportifliği vermedi.focus içime sindi.sizde test edip inceleme fırsatı bulursanız daha sağlıklı karar verebilirsiniz.beklentilerinize öncelik verin.
hangi aracı seçerseniz seçin şimdiden hayırlı olsun...
Benzer içerikler
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel tigra alınır mı
- opel insignia paket sıralaması
- opel corsa 1.3 cdti kronik sorunlar
- sachs amortisör nasıl
- opel rocks e
- opel mokka 2024
- opel corsa 2024 özellikleri
- 2024 opel grandland fiyat listesi
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X