Bildirim
opel astra mı seat leon mu ?
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dizelse astra alırdım,benzinli ise leon alırdım,astranın yeni kasası cıktı ister istemez ikinci el fiyatında düşüş olacaktır. -
Kesinlikle astra derim. Hem konfor hem dizayn bakımından leonu geride bırakabilecek bir otomobil. Şahsen yolda metalik kırmızısı bir 2011 model astra görsem döner bir daha bakarım -
quote:
Orijinalden alıntı: kuatromen
Kesinlikle astra derim. Hem konfor hem dizayn bakımından leonu geride bırakabilecek bir otomobil. Şahsen yolda metalik kırmızısı bir 2011 model astra görsem döner bir daha bakarım
Konuyu okumadan yorum yazmıssınız sanırım.Arkadas yenı kasa astra almayacagım dıye yazmıs.Bence Leon daha gosterıslı oncekı kasa astradan. -
İkiside güzel araçlar şu beyaz leon insanın aklını kemiriyor.Ama cosmo paket bir astrada fena olmaz işiniz çok zor. -
Astra'yı satarken daha az zarar edersin. -
Astra yeni kasa olsa tamamda eski kasanın leon a göre pek şansı yok -
yeni kasa leon tercihimdir,
şuan karşı binanın önünde duran leonu kesiyorum, çok süper duruyo valla -
leonun kullanıcı kitlesinden dolayı astra. -
Leon.
LPG'ye daha uyumlu motoru var çünkü.Malum benzin 4tl.'yi buldu. -
Astra nın yeni kasası desen direkt astra derdim ama Leon şu anda daha ağır basar
Bu arada yeni kasa Astra Sedan ne zaman gelecek bilen var mı? -
iki aracıda kullandım hatta şu anda astra H kasa aracım var. leon dıştan güzel duruyor en baz donanımda bile aynaların otomatik kapanması güzel bir olay fakat içini hiç beğenmiyorum çok acayip bir tasarım yapmış adamlar. astra nın 1.6 115 beygirlik motoru daha kuvvetli fakat astra da en çok yadırgadığım konu eşya gözü ve bardak tutacak yok zaman zaman çok can sıkıcı olabiliyor. sonuç olarak astra yı seçerdim kolay gelsin ikisine de lpg takıp rahat rahat kullanabilirsiniz -
astra derim bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X