Şimdi Ara

Opel astra Yol bigisayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opelastra H 1.3 dizel 2006 model bir aracım var

Yol bilgisayarı desteği gözükmüyor fakat yüklenebiliyormuş. Odak opelin servisini aradım birşey anlamadı gelin bakalım dediler sadece.

Ekran destekliyor anladığım kadarıyla. Çünkü kitapçığında öyle yazıyor 4 5 satırlılar destekliyor diyor.

BC tuşuna falan bastığımda no function yazıyor. Direksiyon üstünde soldakilerdede no function yazıyor

Yakıt tüketimi
    Yakıtla yapılabilecek yol miktarı yazmıyor ekranda!

Tech2 ile güncelleme yapılınca açılıyor muş!

Sizce Yazılım ile açılırmı ? Nerede açtırabilirim?

Opel astra Yol bigisayar

Opel astra Yol bigisayar

• Opel Astra 1,6 HB 136HP olan aracı büyük bir beklenti ile 20 Mayıs 2014 tarihinde 70bin tly satın aldım. Servisteki işlemler tamamlandıktan hemen sonra yola çıktım ilk yakıt istasyonunda dizel deposunu fulledim,10 kilometre sonra ışıklarda durmak için frene bastığımda yakıt deposundan gelen sıvı çalkalanma sesi ile irkildim. Bunun geçeceğini umarak yola devam ettim ama maalesef her duru kalkta viraja girmemde aracın içerisinde insanı iğreti eden bir yakıt çalkalanma sesi duyuyorum. Bir de aracı sakın dişli asfalta kullanmayın içeriye acayip yol sesi alıyor müzik sesi dahi duyamassınız.Bu sorunları özellikle yakıt tankından gelen sesi İstanbul Opel müşteri hizmetlerini arayarak şikayet olarak bildirdim. İki gün sonra bana geri döndüer.70 bin liralık bu araçta bu sesin normal olduğunu güvenle sürmemi önerdiler. Ne kadar komik, konfor bunun neresinde. Bunun üzerine bunun normal olmadığını belirtip tepkimi gösterdiğimde ise azarlanır gibi bir tepkiyle karşılaştım. Sonra araştırdığımda Opel sözde güvenlik gerekçesi ile bu araçlarda yakıt tankından dalga kıran parçasını çıkartmış. Yetkili servislere bin tl verirseniz taktırabiliyorsunuz. OPEL ALACAKLARIN DİKK ATİNE......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.