Şimdi Ara

Opel corsa 1,4 90hp twinport mu? Seat ibiza 1,4 100 hp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar!!! kararsız kaldım opel corsa 1,4 twinport 90hp mi yoksa seat ibiza 1,4 100 hp mi yorumlarınız nelerdir? şimdiden teşekkürler...!

• Opel Corsa rakipleri karşısında artık eskidi ama yakında yenileniyor. Resimleri dolaşmaya başlamıştır. Yakında yenilecek bir araba olduğu için şu an Corsa almanı tavisye etmem ama bir süre beklemeni öneririm Corsa için.
  • ben opel corsa derim yılların tecrübesi var opel'de ama seat daha dünkü çocuk
  • corsa nın yeni kasası çıkıo ama yinede corsa çok ii araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK_FB

corsa nın yeni kasası çıkıo ama yinede corsa çok ii araba

alkışşş
  • farketmez ikiside iyi
  • ben ibiza derim-sekil ve kalite önde
  • bugün altunizadedeki opel bayiine gidip opel corsayı inceledim. kasası makyajlanmış xenon görünümlü farlar (sadece görünümlü) sportif cd çalar ve de marşbiyel yazısı ile biraz sport bir araba olmaya çalışmış. arka camlar manuel olarak açılıyor bagajı da ibizaya göre daha küçük benzini az yakıyor ibizaya göre. Ben derimki spor ve high performance dersen ibiza al ama o kadar spor olsun istemem az yakması önemli diyosan corsa
    NOT: seat iibza mayıs ayında makyajlanacak eğer ibiza alacaksan mayıstan sonra al bence... çok iddialıymış... (info: katalonya oto)
  • Çok saol photomania yüksek performansı seçeceğim galiba eğer dediğin doğruysa ibizanın makyajlı halini görmek lazım ibiza alacaklara da duyurulur ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontworry -- 28 Ocak 2006 22:26:40 >
  • valla ibizadaki 100hplik motor heralde 100hp diil. corsa bence ibizaya basar gerek yol tutuş gerek görünüş olarak. ancak corsa kasa deiştircek ben olsam 2.el bi araba alıp bir kaç ay sonra yeni corsa alırdım. opelin malzeme kaliteside seatın çok üstündedir.
  • Ya Corsa yenilenecek diyorsunuz aynı olayı clio'da gördük. Eski kasa clio'da 24 milyara standart donanımlı arabadan biraz daha fazla özellik olanını alabiliyordun. Kasa bir yenilendi 1.2 aracı 24 milyardan satıyorlar. Aynısı corsada da olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giresunlu84

valla ibizadaki 100hplik motor heralde 100hp diil. corsa bence ibizaya basar gerek yol tutuş gerek görünüş olarak. ancak corsa kasa deiştircek ben olsam 2.el bi araba alıp bir kaç ay sonra yeni corsa alırdım. opelin malzeme kaliteside seatın çok üstündedir.

Ezbere konuşmayalım.
    Makyajlı ibiza da 1.4 lt lik 100 beygir motor seçeneği var.Artı ibiza da spor süspansion var daha iyi yol tutuş için.
    Tipe gelince ibiza daha sportif bir araçtır.Corsanın pek bi albenisi yoktur.Gene de tercih alacaklınındır.Ben seat ibiza öneriorm.
    Hem makyajlandı tamponları çok tatlı oldu hem de yenilikçi bi tipi var...

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

ben opel corsa derim yılların tecrübesi var opel'de ama seat daha dünkü çocuk

• tabiki ibiza
  • ibiza iyidir hoştur tip olarak beğendiğim araçtır trafikte corsa kadar çok göremezsiniz arkasında WV grubu vardır corsa ile arasında seçim yapılacaksa ibiza tercih edilesidir
  • allah göstermesin allah sıkıştırmasın ama sıkışmış olsan seat ibizayı satana kadar atla karayı secersin bunuda unutma!!!! opel yine tutulmuş bir araç karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.