Şimdi Ara

opel corsa 1.6 alacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bitane opel buldum 98 1.6 corsa.adam 8.000 istiyor araç komple boyalı.ama yürüyeni iyi.ne dersiniz değerlendireyimmi.bu fiyata nasıl.alırsam bana artıları eksileri ne olur.teşekkürler.

• komple boyalı????
    bosverin boole araçları
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

komple boyalı????
    bosverin boole araçları

+1905
  • Aracın değişeni varmı sen ona bak komple boyadan birşey olmaz sonuçta 98 model araba haliyle çürüğü falan vardır adam belki ondan boyatmıştır önemli olan önden darbe olmasın birde fiyatı ne kadar
  • komple boyalı olması arkadaşlar hepimiz biliyoruzki metalik bnoya tonu tutmuyor sanayide ustalar kople o tarafı elden geçiriyorlar sırıtma olmasın dıye. Bu çokca yapılan birşey zaten. Kaportacıya göster o anlar ton tutsun dıyemı boyanmş yoksa kaza ve düzeltmeden dolayı bilir yada arkadan döşemeyı açtırcan oradanda belli olur işlem görmüş kaporta. her halıkarda zımparalana düzeltilen parça kendını bellı edıyor ben bile anlıyorum baktımmı. Yanı bu boya meselesı çok abartlıyor sonuçta hepimizin arabasına ufak tefek şeyler oluyor
  • Araca iyi baktırın çünkü ucuz fiyatı..

İkinci el araç alırken yukardaki örnekler gibi boyalı boşver bilmemne diyenlere soruyorum? İyi bi yerde boyandıysa ne olucak boyalıysa? Ben hiçbir parçası değişmemiş hiç bi yeride (tamponu bile) boyanmamış Corsa aldım 2 sene önce, ilk iş olarak kendim boyattım, hazır boyanmışı varken nie alınmasın ki? Kaldıki yeni bi boyacı buldum az kalsın bi daha boyatacaktım kafama göre bi kırmızı tonunda İkinci el alırken bence değişmiş boyanmış falan kasmayın, değişsin orjinali ile değişmişse, saşi de de bişey yoksa önemli değil. Arkadaşım araç bakıyo böle takıntılı olduğu için 2 aydır araç alamadı, bulunan en temiz aracın bile mutlaka bi parçasında çizikten dolayı boya vardı.. Satarken sorun falan da olmaz, alan adam işi biliyorsa çamurluğu sürtmüşsün değiştirmişsin falan bunlara takılmaz, tavana şaşiye motora mekaniğe bakar o kadar.

• bu boyalı araç alınmaz mantığı mantık değildir.
    aksine boyalı araç bulursan (bu mantık yüzünden fiyatı düşük olacağından) hiç kaçırma.
    (tabi aracın dengesini bozacak kazalı araçlardan bahsetmiyorum)
    önemli olan aracın motoru yürüyeni vessiresi bunlar normalse araba içine sindiyse iş bitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ailece kullanacak ve tatile bu aracla giderim derseniz almayın.ayraca sikayet var com a bakarak kronik problemlerini de öğrenirsiniz.
  • boyadan bişi olmaz 8 milyar çok ucuz bir fiyat, bence ustaya götür motoru filan bi baktırt, temizse al
  • bilgileriniz için cok teşekkür ederim.sağolun.bide başka bi araç önere bilirmisiniz bu fiyat aralığında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.