Bildirim
Opel Corsa D Fabrika Çıkış Lastiği Nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Essentia ise (2008 model vardı bende) 185x70x14 diye hatırımda kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: aalpan
Essentia ise (2008 model vardı bende) 185x70x14 diye hatırımda kaldı.
arabanin ustunde good year gt3 2013 nisan uretimi lastik varda fabrika cikis lastigi mi onu ogrenmek istemistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Essentia alasim jantli modellerde
195 55 16 var
Kapak jantlar 185 70 14
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum, arkadaş cevaplamış, benim aklım kapak jantlıya gitti. -
Genelde Continental oluyor. -
Bnm aracım 2012 enjoy. Lastik markası continental ebatları 195*55*16.
Konuyla alakasız olacak ama 80 km hızdan sonra sürücü kapısından rüzgar sesi alıyor musunuz? -
Şimdi sevgili kardeşim;
Öyle bir soru sordunuz ki;
Benim corsam yok, Kia ceed kullanıyorum, 2013 model. Hani lastik markası için bu soruyu sorduysanız eğer; continentalleri alalı 1 hafta oldu.
Contipremiumcontact 5... için soruyorsanız cevaplayayım, fakat corsa için soruyorsanız yardımcı olamayacağım.
Lastik sesinden şüpheleniyorsanız eğer ben normaldir diye düşünüyorum; bundan önceki lastikler fabrika çıkışı hankook ventusprime 2 idi ve o lastikler daha sesliydi. Yuvarlanma sesi rahat duyuluyordu. Diğer tarafta; ceed'de de farklı bir durum yok (2013 model) yani özellikle 80 km hızdan itibaren sürücü tarafında bir yerden rüzgar sesi geliyor ama nereden kestiremedim. Yolcu tarafında bu problem yok.
Kısacası; lastikten şüpheleniyorsanız eğer, ben lastiğe bağlı düşünmüyorum. Peki sürücü tarafından ses neden gelir? Ya da tek taraftan bu ses neden gelir? İnan o kadar baktım, ustayla falan ben bir şey bulamadım, yani gözümüze çarpan ses yapabilecek her hangi bir şey göremedik.
Umarım faydası olmuştur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ykpzn
Bnm aracım 2012 enjoy. Lastik markası continental ebatları 195*55*16.
Konuyla alakasız olacak ama 80 km hızdan sonra sürücü kapısından rüzgar sesi alıyor musunuz?
valla hocam 90-100 ü geçince motor sesi, rüzgar sesi lastik sesi vs. birbirine karışıyor. Zaten araç b sınıfı bir de dizel olunca ses beklememek saçma. O yüzden beni rahatsız etmiyor.
Ama özellikle sürücü tarafından rüzgar sesi hissetmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X