Şimdi Ara

Opel Corsa D Fabrika Çıkış Lastiği Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 opel corsa d 1.3 cdti 75 ps essentia donanım aracım var.
    Fabrika çıkış lastik markası ve boyutu nedir? Bilen var mı? 175x65x14 sanırım?

• Essentia ise (2008 model vardı bende) 185x70x14 diye hatırımda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpan

Essentia ise (2008 model vardı bende) 185x70x14 diye hatırımda kaldı.

arabanin ustunde good year gt3 2013 nisan uretimi lastik varda fabrika cikis lastigi mi onu ogrenmek istemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essentia alasim jantli modellerde
    195 55 16 var
    Kapak jantlar 185 70 14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, arkadaş cevaplamış, benim aklım kapak jantlıya gitti.
  • Genelde Continental oluyor.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Bnm aracım 2012 enjoy. Lastik markası continental ebatları 195*55*16.

Konuyla alakasız olacak ama 80 km hızdan sonra sürücü kapısından rüzgar sesi alıyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sevgili kardeşim;

Öyle bir soru sordunuz ki;

Benim corsam yok, Kia ceed kullanıyorum, 2013 model. Hani lastik markası için bu soruyu sorduysanız eğer; continentalleri alalı 1 hafta oldu.

Contipremiumcontact 5... için soruyorsanız cevaplayayım, fakat corsa için soruyorsanız yardımcı olamayacağım.

Lastik sesinden şüpheleniyorsanız eğer ben normaldir diye düşünüyorum; bundan önceki lastikler fabrika çıkışı hankook ventusprime 2 idi ve o lastikler daha sesliydi. Yuvarlanma sesi rahat duyuluyordu. Diğer tarafta; ceed'de de farklı bir durum yok (2013 model) yani özellikle 80 km hızdan itibaren sürücü tarafında bir yerden rüzgar sesi geliyor ama nereden kestiremedim. Yolcu tarafında bu problem yok.

Kısacası; lastikten şüpheleniyorsanız eğer, ben lastiğe bağlı düşünmüyorum. Peki sürücü tarafından ses neden gelir? Ya da tek taraftan bu ses neden gelir? İnan o kadar baktım, ustayla falan ben bir şey bulamadım, yani gözümüze çarpan ses yapabilecek her hangi bir şey göremedik.

Umarım faydası olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpzn

Bnm aracım 2012 enjoy. Lastik markası continental ebatları 195*55*16.

Konuyla alakasız olacak ama 80 km hızdan sonra sürücü kapısından rüzgar sesi alıyor musunuz?

valla hocam 90-100 ü geçince motor sesi, rüzgar sesi lastik sesi vs. birbirine karışıyor. Zaten araç b sınıfı bir de dizel olunca ses beklememek saçma. O yüzden beni rahatsız etmiyor.
    Ama özellikle sürücü tarafından rüzgar sesi hissetmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.