< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudx -- 7 Mart 2018; 12:13:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudx -- 7 Mart 2018; 12:13:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Millete bakarsan araba alamazsın...
|
ne opel miş arkadaş.kötüleye kötüleye bitiremediniz.
sıfır arabalar dahil kul yapısı her aletin arıza yapma oranı yüksek günümüzde çünkü kullan at devrine döndü herşey. diğer markalardan bir eksiği fazlası olan bir marka değil piyasa şartlarına göre gayet güzel sağlam araçları var opelin. kötüleyenler ya ulaşamadıklarından ya bir kaç kötü anıdan ya kulaktan duyma bilgilerden sallayıp yazmayı seviyorlar. düzgün bakılmış,bakımları zamanında yapılmış,yıpratılmamış her araç kullanıcısına hizmet eder;zamanla yıpranır her araç gibi belirli yerlerinden elbet arıza çıkartır. buradakilerin opel yorumlarına aldanmayın.forum donanımda herkes mercedes s sahibi olduğu için opel araçlarını beğenmezler.bütçenize ihtiyaçlarınıza uygun bir model opel ford renault vs. ne istiyorsanız bulup alın kullanın. |
12 sene 2004 meriva kullandık. 2016 da bayiye verip insignia aldık. Bir defa pişman etmedi sıkıntı çıkarmadı. Çok yakması dışında hiçbir sıkıntısı yok. 14 yıllık tecrübe ile konuşuyorum.
|
Aman bu bol keseden atıp tutan arkadaşlar sakın Opel almasın zaten. Opel'in ne olduğunu arabadan anlayan bilinçli sürücüler iyi bilir. Siz hiç bulaşmayın. Hem güzelim Clio, Megane hele hele atmosferik motorlu japonlar varken Opel de neymiş canım. Almanların köylü arabası işte
|
Astra J sahibi olarak konuşuyorum.
Boya ve kaporta kalitesi gerçekten çok iyi. İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi son derece iyi. Yukarıda eleştiren arkadaşlar olmuş ancak önceki aracım C4'e kıyasla çok daha üstün ve kaliteli. 136HP'lik 1,6 CDTI motor gerçekten çok keyifli. 320nm tork ile şehir içinde sık vites değiştirmeye olanak bırakmıyor. 30KM hızla dahi 3. viteste alıp yürüyor. Ancak tüketim noktasında HDI veya dCi dizel motorlar gibi değil. Performanslı kullanınca yakıyor. Dikkatli kullanımda yeterince ekonomik. Aracı Aralık ayında aldım. Sabah-Akşam 5KM gidiş + 7KM dönüş yolum var. Gideceğim yere vardığımda motor yeni yeni ısınmış oluyor. Ortalama hız 25-28KM civarı, tüketim 7,5LT. Sadece İstanbul trafiği ve kısa mesafe. Henüz şehir dışında deneme imkanım olmadı maalesef. 2014 model 32,000KM'de ve trim sesi yok çok şükür. 3 aylık kullanımım ile edinebildiklerim henüz bu kadar. İlk sahibinden temiz ve bakımlı olarak aldım. Sürücüsü düzgün olup da bakımı aksatılmayan her aracın yeterince sorunsuz olabileceğini düşünüyorum. |
mekanik olarak bakımlarını aksatırsanız aracınıza güzel bakmazsanız her markada başınıza gelebilir. opel leşdir cümlesine katılmıyorum. astra g için konuşuyorum bundan 2-3 yıl evvel ceviz büyüklüğünde dolu yağmıştı istanbulda olanlar bilir, o doluda milletin ağzını ballandıra ballandıra anlattığı otomobiller mayın tarlasına dönerken hatta camları bile patlarken benim düldülde bir tane göçük vardı.
|
Yok hocam saçmalamayın mış miş ile olmaz o iş herkes sallıyor sadece lpg de sübap eritiyor opel onun harici sorunsuz motoru vitesi tam otomatik sorunsuz dsg gibi top üstünde değil
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 7 Mart 2018; 13:46:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:33:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |