Şimdi Ara

opel ınsıgnıa 1.6 180 mi ww passat 1.4 122 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar opel ınsıgnıa 1.6 180 mi ww passat 1.4 122 mi alsam kararsız kaldım eğer kullanan varsa bana her iki aracında olumsuz yönlerini yazarmısınız...sonuçta 60-65 milyar para vericez pişman olmak istemiyorum...saygılarımla...

• gözu kapalı insignia alırdım bana soracak olursan...
  • Performans için İnsignia açık ara önde. Konfor olarak ikisi de eşit bana göre. İnsignia daha yeni bir araç tabi.
  • INSIGNIA tabiki adamlar yapmış yaf
  • Vw Passat alırdım.
  • INSIGNIA Yol tutuş, tasarım, performans ve standart donanım olarak insignia bir adım önde. Şahsen yoldan geçen bir passata çok dikkatli bakmam. ama bir insignia.nın sesine bile hemen kafamı çeviririm. Bakanlara bir daha baktıracak bir araba hele belli bir hızdan sonra yola yapışmasına bayılıyorum
  • Kıyaslama iyi hoş da,kriterler ne bir de onu yazın lütfen.Ekonomi mi,performans mı,iç hacim mi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsignia tabiki de.

Yeni ve çok iyi bir tasarıma sahip insignia. passat'ın ise yüzü eskidi yakında yeni kasası çıkacak bu saatten sonra passat almak mantıksız illa passat diyorsanız yenisini beklemelisiniz.

İnsignia performans olarakta passata göre üstündür. Ayrıca eger benzinden tasarruf etmek isteyip lpg taktırmak isterseniz insignia nın motoru uyumlu ancak passatın ki lpg ye uyumlu değil.

Her şartta insignia passata göre üstün bence şuan da.
  • İkisini de test edin, ondan sonra karar verin. Fazla duygusal davranmayın, fazla teknik detaylara da inmeyin, bakım-kilometreye kuruş-yedek parça-ikinci el-kasanın çıkış yılı-iç mekan gibi hususları da hesaba katın.

Beyaz bir OPEL INSIGNIA 1.6 TURBO Full Aksesuar yakışır ama size...

"WW" (dubulü ve, dubulü ve)
  • ya ben aslında ınsıgnıa düşünüyorum ama turbo olayında çok problem yaşadığını öğrendim...ve bakımı da baya pahalı oluyormuş...passatta da 1.4 motor 1500 kg arabayı kaldırırmı diye düşünüyorum benim için arabanın seriliği yokuşları tırmanması önemli...açıkcası opelin bana sorun çıkarmasından korkuyorum..
  • 160hp 1.8tsi passat performans dahil her acıdan insigniadan ustun olacaktır..
  • Passatın yüzü eskidi artık. insignia'yı öneririm. Ama passat piyasada daha fazla tutuluyor bunu da göz önüne alın.
  • adam 1.4 122 hp den bahsediyor.O zaman insignia 2.8 v6 da passat 1.8 tsi den iyi
    quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

160hp 1.8tsi passat performans dahil her acıdan insigniadan ustun olacaktır..
  • insignia
  • İkisi de güzel araçlar.

Passat'ın eksileri :

Yeni kasası yolda.

Donanım olarak daha az şey sunuyor.

122 hplik Passat performans olarak 180 hpliğin gerisinde.

TSI motorların LPG sorunsalını da unutmayalım !

Insignia'nın eksileri :

Passat gibi piyasası oturmadı.

LPG'siz zor !!

--------------------------------------------------------------------------------------

Insignia 1.6 180 hp + LPG bana göre tercih edilmesi gereken kombinasyon.
  • insignia nın içi kafes gibi haberin olsun kalıbının arabası değil pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

insignia nın içi kafes gibi haberin olsun kalıbının arabası değil pek

arka tarafta tavan biraz basık ama gayet kalıbının arabası
  • İnsignia.
  • Daha geçen gün insignia nın testine çıkmıştım. Performans açısından oldukça başarılı, atak bir araba. insanı resmen çekiyor gel beni al diye.

Passat ın yüzü çok eskidi cidden, yolda zilyon tane var insanın dönüp bakası da gelmıyor artık.

Yakıt sorun olmazsa şu an ki en iyi D sınıfı tercihi 180 bg lik insignia dır kanımca
  • wv al geçen f43o yol vermiyodu passata passat makas ata ata f43o 'u geçti sonra da veyronu sağladı canavar resmen canavar.(veyronda geçilmek istemiyodu yol vermedi passat ondan sağlamak zorunda kaldı)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.