Şimdi Ara

Opel İnsignia Sabahları çalışma problemi yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010 Model 1.6 180 hp Opel İnsignia sahibiyim.
    Aracım Landrenzo marka LPG lidir.

Aracımı her sabah çalıştırdığımda 10-15 sn sonra stop ediyor. Bu işlem 3-4 kere tekrar ediyor.
    Sadece sabahları bu sıkıntıyı yaşıyorum.
    Sonrasında bir problem çıkmıyor.

Bu sorunu yaşayan başka insignia sahibi arkadaşlar varmı?
    Sorun neden olabilir.
    Bilgisi olan veya bu durumu yaşayan arkdaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resul87 -- 2 Şubat 2013; 20:20:37 >

• 2010 model ve insignia gibi bir araçta beklenmedik bir durum...

Opel denince aklıma Elektrik arızası geliyor.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

2010 model ve insignia gibi bir araçta beklenmedik bir durum...

Opel denince aklıma Elektrik arızası geliyor.

kolay gelsin.

yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.

Forumda bu şekilde bir sorun yaşayan yok herhalde.
  • sarsıntılı çalışıpda stop ediyorsa LPG olabilir
  • LPG Sıkıntı yaratıyor olabilir benzin modunda çalıştırıp lpgye geçirseniz ?
  • slm kardeşim .sana demediler mi opel alırsan masrafına razı olacaksın diye .ya arkadaşlar bıktım şu bizim milletin opel sevdasından 15 yaşındaki arabaya 20 lira para istiyorlar millette opel abi deyip alıyor. sıfırını alıyorsun 55 liraya arıza yapınca kullanıcı hatası deyip 7,500 lira faturayı eline veriyorlar arkadaşlar yok böyle bi dünya artık opel ülkemizde satılmasın @resul87
  • Subablar da sıkıntı olmuş olabilir. Yada uzun süreli LPG ile kullanım sonucu benzin ayarları bozulmuş buna bağlı olarak ta karışım oranı tutmadığından böyle sıkıntılara sebeb oluyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım o sorun senin siboplardan kaynaklanıyor muhtemelen ben onu serviste duymuştum bu araclarda ve bu motorlarda
    kronık sorun oldugunu söylemişti usta ben ordayken aynı şikayetle chevrolet gelmişti ve usta buna celik subop takılmasını önermişti
    istersen bi bilgi alabilirsin yardımcı olacaklarını sanıyorumwww.aydinopelservisi.com
  • gazcı da makına ya bağlatılsa tespıt ı kolay olur dıye bılıyorum.
  • sabahlara dayanamam osman aga durumları yani,ulan elinizde patladı 180 hp lik insignialar,170 likleri çıkıyo,geçmiş olsun
  • Insignialara LPG yaramiyor. Subaplar komle değişti. Karadeniz Ereğli de opel servisinde yaptirdim. 2700 tl ye mãl oldu bana. Size tavsiyem 2 depo lpg kullanıyorsanız 1 depo da benzin kullanin. Yoksa subaplar kurum yapiyor.

• aynı sorunu bende yaşadım ve aynı zamanda dostum olan ustamın söylediği LPG ile aracı kullandığınızda normalde 600-800 derecede çalışan motor sıcaklığınız LPG ile 1000 dereceleri buluyor ve LPG ile uyumlu olmayan cruze ve insignia gibi arabaların motorlarında subaplarda erime yapıyor ve zamanla rektefiye istiyor ve her 50 ila 100 binde tekrar gerekiyormuş. Ben korkup sattım...
  • çelik sibop olayı varmış lpg takarken, o nasıl oluyor?
  • valla çelik sibop olayını hiç duymadım
  • Sibop değil sübap diye aratırsanız duyarsınız. Yeni nesi motorların magnezyum alaşımlım sübapları lpg ile çalışmada sıkıntılı. Sonra opel sıkıntılı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: resul87

valla çelik sibop olayını hiç duymadım

sübap lpg n,n yüksek enerji cıakrdığı icin erşmemesi icin takılıyor ama oda zamanla asınıyor 75-100 bin arası ama sübabrın tanesi 250 tl oldunu söyleyeyimde antalyada fiyatı bu arac calısırken sııkıntı cıkartmıyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.