Ocağı kapsamaz bence çünkü yeni yılda zamlar geliyor.Ama çokta artmaz bunları anlamak mümkün değil ben 2006 ya razıydım.Ellerinde kalmamıştı 2007 27 gibi bir rakam istediler almadım.Şimdi yine düşmüş ...o özelliklere göre fiyat iyi bence.........
cevabın için teşekkürler. evet anlamak mümkün değil piyasa nabzına göre indirim yada zam yapıyolar. umarım hayırlısı olur. etrafımdaki herkes yılbaşında zamlanır diyor. heralde bende yılbaşı olmadan almam lazım. :S
quote:
Orjinalden alıntı: serenato
Ocağı kapsamaz bence çünkü yeni yılda zamlar geliyor.Ama çokta artmaz bunları anlamak mümkün değil ben 2006 ya razıydım.Ellerinde kalmamıştı 2007 27 gibi bir rakam istediler almadım.Şimdi yine düşmüş ...o özelliklere göre fiyat iyi bence.........
bu opelin kampanyalarina hayranim cok adamlar 6 ay onceden fiyatlari 4,5milyar cikartiyor daha sonra kampanya yaptik diye 4,5 indirim yapiyorlar
bu arada tüm Türkiye de 1.3 cdti enjoy paket araçlar bitmiş. almaya gittim eli boş döndüm. bu kadar mı olur yaa.
iki aydır ziyaret ediyorum opel bayiini. Her seferinde elimizde başka araç yok diyorlar ama bir gün sonra arayıp istersiniz elimizde son iki tane var diyorlar.ne zaman biter kampanya belli olmaz ama bu rekabette zor diyebiliriz
opel corsalarda 500 600ytl zam yapmış şuan yakindir kampanya kokusu aliyorum opel 1500YTL VEYA 1000YTL bir kampanya yapacak hazirliga baslamis daha onceki dedigim gibi fiyat arttiktan sonra kampanya geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: FcbAYERN
bu opelin kampanyalarina hayranim cok adamlar 6 ay onceden fiyatlari 4,5milyar cikartiyor daha sonra kampanya yaptik diye 4,5 indirim yapiyorlar
zam yapılmış...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme