Şimdi Ara

opel meriva 2005 model 1,3 cdti essentia için 150.000.km çok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar opel meriva 2005 model 1,3 cdti essentia için 150.000.km çok mu? bir meriva buldum ve 150.000 km de . almak istiyorum ancak km si bana çok yüksek geliyor. araba da temiz gibi. aldıktan kısa bir süre sonra motor sorun yaratır mı? yorumlarınız bekliyorum. lütfen acil yardım. teşekkürler.

• arkadaşım detaylı bilgi verirsen eğer daha fazla yardımcı olmaya çalışırım ( fiyatı kaçlira...kazası varmı değişeni varmı boyananı varmı bakımları servistemi yapılmış ilk sahibimi, dizel bir araç olduğu için yakıtı hangi petrol istasyonu yada istasyonlarından alınmış.... bunlar önemli) eğer aracın değişeni yoksa ufak tefek boyalar o kadar önemli değil.. bakımlarıda doğru dürüst serviste yapılıp iyi bir akaryakıt istasyonunun yakıtı kullanıldıysa 150.000 km çok değil ancak bakımları düzenli yapılmadıysa her önüne gelen istasyondan yakıt alındı ise problem çıkarmasının yüksek olacağını düşünüyorum... bazı ufak tefek şeylerini sende kontrol edebilirsin mesela aracı çalıştır eksoza bak mavi yada siyah duman atıyormu siyah duman atıyorsa çok önemli değil ancak mavi duman atıyorsa motorun yağ yaktığını gösterir buda motorun bittiği anlamına gelir aracı durdur eksozuna parmağını sokarak kontrol et eğer normal kurum varsa araç motoru iyi ama yağlı ise motorun durumu vahim anlamındadır... ama en önemlisi servise götürerek ekspertize sokman ama dandik servislere değil şimdi vereceğin 100-200 lira 2-3 ay yada 1 yıl sonra harcayacağın 2000-3000 liradan çok daha karlıdır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.