Şimdi Ara

===[OPEL MERIVA SEVENLER]===

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPEL MERIVA ile ilgili memnuniyetlerimizi ve sorunlarımızı burda toplayalım.

===[OPEL MERIVA SEVENLER]===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borNEO -- 13 Temmuz 2006; 14:06:07 >

• Benim Aracım Meriva 1.3 CDTI Essentia+FP direksiyon kutuu dahil sağolsun Opel Erdemir başıma açtığı bir ürü sorunla uğraştım ve halad uğraşıyorum. Aracın şehir içi yakut tüketimi 100km de 6.5 lt civarında sizinde görüş ve yorumlaınızı burda bekliyorum
  • ben de de opel meriva benzinli var 2004 model şimdilik memnunum .uzun yol da yol güzel olunca kullanmak çok güzel.
  • orhan herhangi bir sorun yaşamadınmı özellikle klasik sorun direksiyon kutusu ile ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: borNEO

orhan herhangi bir sorun yaşamadınmı özellikle klasik sorun direksiyon kutusu ile ilgili

direksiyon kutusundan gelen ses nasıl çok mu ses geliyor bilmiyorum çok stabilize yolda süspansiyonun sertliğinden bi ses oluyor ama öyle rahatsız edici değil .3 yıl oluyor .bir proplem yok. yol iyi olursa sürüşüne doyamıyorum ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 20 Temmuz 2006; 20:37:16 >
  • 3 yılda o sesi mutlak duyardın orhan sanslısın evet arabanın sürüşü gerçekyten çok rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.