Şimdi Ara

opel servisleri nasıldır??(polo bm vs corsa ecoflex)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda polo blumotion siparişi verdim, ve karar değiştirmezsem 1 hafta sonra araç elimde olacak.. fakat ben kararı verdiğim tarihten sonra araç 1500 lira zamlandı, ve vwnin indirim yapacağını hiç zannetmiorum..

alternatif araç olarak OPEL Corsa 1.3dizel ecoflex dikkatimi çekti.. donanım olarak hiçbir eksiği yok, tamamen aynı diyebilirim.. performansta üstün, yakıt tüketiminde birazcık geride..

POLO(75hp)=38.500tl
    yakıt=2.9/3.4/4.0
    hızlanma=13.6sn
    max hız=170

corsa(95hp)38.300tl
    yakıt=3.2/3.7/4.3
    hızlanma=12.3
    max hız=177

bunları da göz önünde bulundurarak sizce hangi aracı tercih etmeliyim.. opelde pazarlık payı var mıdır... ve en önemlisi yine bir vw sahibi olarak en büyük şikayetim, servisleri için müsteri memnuniyeti nasıldır opelin.....

yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm0nst3r -- 13 Mayıs 2011; 13:52:29 >

• tabiki opel sakın vw nin saçmalklarına kanma inanma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

tabiki opel sakın vw nin saçmalklarına kanma inanma...

Yok canım

Zor bir seçim ama sanırım corsayı seçerdim sadece bg farkından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Ben o paraya kesinlikle polo gibi boş bir araba almazdım. Aslında corsa da almam ama 1ini seçmem gerekirse tercihim corsa olurdu. Servis konusuna gelince vw servisleri hakkında bilgi sahibi olmadığı için net bir karşılaştırma yapamıyorum ama biz opel kullandığımız sürece servisten memnun kalmamıştık.

sence boş mu
    polo:
    -deri direksiyon simidi deri vites topuzu ve el freni
    -Power On' özel koltuk döşemesi
    -Yükseklik ve derinlik ayarlı elektrohidrolik servo direksiyon
    -6 J x 15 'Greenland' Alüminyum alaşımlı jantlar, 185/60 R 15 lastikler
    -Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
    -Far yükseklik ayarı
    -Ön sis farları
    -Spor ön/arka tampon
    -Hız sabitleyici
    -Toz ve polen filtresi
    -Start/Stop sistemi
    -Soğutmalı torpido gözü
    -Yol bilgisayarı
    -ABS/ASR/EDL/ESP
    -Hill hold
    -Lastik basınç sensörü

• Fiyatlar uçmuş. Aralık ayında 2011 model Astra Classic Easytronic 1.3. cdti aldık 38.500 TL'ye, şimdi o paraya Corsa satıyorlar..
    Öncelikle şunu söyleyeyim; Corsa kullanmama rağmen bu parayı ne Corsa'ya ne de Polo'ya vermem, ama yukarıda da dendiği gibi ikisinden birisini seçmek durumunda kalsaydım düşünmeden Corsa alırdım.
  • İkisi arasından tercihim Corsa olurdu.
    Polo da olsa Corsa da olsa B sınıfı. Ne kadar iyi olabilir ki? Ya da ne kadar farklı olabilir?
    BMW 1 serisi değil bunlar.
    Performansı daha iyi olur düşüncesi ile Corsa alırdım ben.
  • selam
    özel olarak wv hayranlığı yoksa her açıdan korsa alırdım
    ama polonun 1.6 90 lık motorundan alırsanız o zaman da işler değişir
    amcaoğlu geçen ay polo 1.6 90 lık dizel aldı golfdeki motor 38 bine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimdekini almıycaksınız biliyorum ama normal corsa nın tipide bence polo ya on basar polo bayan arabası gibi geliyor bana çok tipsiz

• ikisi arasından corsa

edit:

POLO(75hp)=38.500tl
    yakıt=2.9/3.4/4.0
    hızlanma=13.6sn
    max hız=170

polonun verileri yanlış

doğrusu bu

Höchstgeschwindigkeit 173 km/h
    Beschleunigung von 0-100 km/h 13,9 s

http://www.volkswagen.de/de/models/polo/trimlevel_overview.s9_trimlevel_detail.suffix.html/der_polo_bluemotion~2Fbluemotion.html#/tab=7860f54b77130332cd88762b28e608f4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 13 Mayıs 2011; 20:48:46 >

• genelde corsadan yana fikir belirtilmiş ama opelin servis ve müşteri memnuniyeti ile ilgili tecrübesi olan yok mu ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

genelde corsadan yana fikir belirtilmiş ama opelin servis ve müşteri memnuniyeti ile ilgili tecrübesi olan yok mu ?????

her iki servistede iyi yada kötüler çıkma ihtimali var.
    bu durum servisten servise, anlayıştan anlayışa değişmekte.

iki corsa eskittim...hep iyi huylu, ilgili servislere denk geldim...
    şu an kullandığım aracın servislerinide beğenmeyen pek çok kişi var, ama ben memnunum.
    yani bu iş belli olmuyor...aynı servisten memnun olmayanda var, çok memnunum diyende...

corsamı-polomu terchinde. corsanın kasa değiştirme zamanının geldiği düşünülürse, benim tercihim polodan yana olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

genelde corsadan yana fikir belirtilmiş ama opelin servis ve müşteri memnuniyeti ile ilgili tecrübesi olan yok mu ?????

Opel servisleri biraz sanayi dükkanı mantığı ile çalışırlar,fazla profosyonellik bekleme ama işini bir şekilde hallederler.Ayrıca alacağın araç Corsa D sorunsuz bir araç,birçok dergi ve bağımsız test kuruluşu tarafından yazıldı çizildi.Onu geçtim sanayiye gidip Corsa D nasıldır desen kimse olumsuz birşey söylemez.Bunları niye yazdım,servisle pek işin olmayacak çünkü.Hadi oldu diyelim Opel in en iyi yönü piyasada bi ton özel Opel servisi var.
  • corsanın sadece easytronic versiyonlarında opsiyon olarak 1.313 tl karşılığı esp var
    standartında yok.95 bg dizelde de easytronic yok zaten.
  • 1.4 benzinli comfortline da tercih edebilirsiniz . dizel alırsanız anca 50000-60000 km sonra amorti edecek aracı alırken bunu da hesap edin derim.
  • ıkı aractan corsa derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.