Şimdi Ara

Opel Vectra'da Lifter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1998 Model Opel Vectra Marka 2000 motor aracım var.Bundan yaklaşık 3 ay önce aracımın eksozundan beyaz duman atma şikayeti ile servise gittim.Subap lastiklerini ve 16 Subapımı değiştirdiler,ve aracımın duman atma şikayeti sona erdi.Lakin şimdide aracım yokuşa cıkarkan zil sesine benzer ses cıkarmaya başladı.Vites küçültüğümde de aynı sorun devam ediyor.ama şunu fark ettim.arac soğukken bu ses gelmiyor.Tekrar servise gittim.bana şikayet sebebimin Subaplarla ilgili olan '' LİFTER'' lerin değişmesi gerektiğini söyledi ayrıca lifterlerde takım olarak satılıyormuş 16 adet.Sizce servisin teşhisi doğrumu,doğruysa kac para masraf cıkar,veya tamir edilmeden başka bi yötemle sorunum çözüle bilirmi?.(Araç üzerinde Tartarini sıralı sistem lpg mevcut, yağını yeni değiştirdim.Castrol Mag.10-40 koydum.fikrinize yardımcı olur.)

• yeni takılan siboplar vuruntu yapıyor o zil sesine benzeyen ses ordan geliyor ,servisce iyi montaj yapılamadığından olabilir yada ayarları tam yapılmamıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Honda Civic Akü Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Fiat Doblo, Tekleme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.