Şimdi Ara

Opel Vectra GT 95 96 MODEL (A KASA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar tutulma durumu nedir parça fiyatları nasıldır ve 136 ecotech mı daha iyidr kullanım açısından 156 doch mu

• 97-98 li yillarda arkadaslarimin babalarinda hep opel vardi... ben ise gariban bir memur cocuguydum... o yillarda hep opellere ahhh cekerdim... imzamdaki vectrayi sirf cocukluk hayallerimi gerceklestirmek icin aldim....
    Opeli opel yapan vectra a kasadir... 156 hplik bir motor kullanir kirmizi motor diye tabir edilen sfi motor... 136hplik ecotek motorlar gibi abuk subuk sensor veya elektronik ariza vermez... parca konusunda pek sıkıntı yasamazsin ama bulamadigin parcalarida olur tabiki... temiz kullanilmisina denk gelirsen tam bir asfalt aracidir... bence opelin en kral arabasi vectra a gt dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 2 Ocak 2013; 1:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

97-98 li yillarda arkadaslarimin babalarinda hep opel vardi... ben ise gariban bir memur cocuguydum... o yillarda hep opellere ahhh cekerdim... imzamdaki vectrayi sirf cocukluk hayallerimi gerceklestirmek icin aldim....
    Opeli opel yapan vectra a kasadir... 156 hplik bir motor kullanir kirmizi motor diye tabir edilen sfi motor... 136hplik ecotek motorlar gibi abuk subuk sensor veya elektronik ariza vermez... parca konusunda pek sıkıntı yasamazsin ama bulamadigin parcalarida olur tabiki... temiz kullanilmisina denk gelirsen tam bir asfalt aracidir... bence opelin en kral arabasi vectra a gt dir...

İlk paragrafını 3 yıl geriye alıyorum babamın arkadaşında vardı. Bir kere binmek kısmet oldu Aynen hayalimdeki araçtı o zamanlar. Şimdi düşünüyorum tipini hala çok güzel bir araç. Jantlarına bitiyordum resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• opel in en çok sevilen kasa sı a kasa vectra . gt lerde en büyük sorunlar 136 bg olanlar da çıkar 156 o kadar arıza açmaz . ama bulunmayan çok parçası var özellikle kapı bantları . çıkmasına dahi 1000 tl den ağız açıyorlar o yüzden çok temizini bulmazsan yaklaşma bu araçlar a.
  • Temiz bir SFİ motora sahip GT hep aklımda ama yok bulması çoook zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Temiz bir SFİ motora sahip GT hep aklımda ama yok bulması çoook zor.

eğer ki 1999 model b kasa vectra düşünürsen yardımcı olabilirim . kesilikle hiç bir sıkıntı yaşamazsın .
  • herkese selam bende eski gt kullanıcısıydım 94 model doch motor 156 hp lik vectra gt benzinliydi motor testlerinde yüzde 93 çıkıyodu km si 110 binde almıştım 170 binde sattım 2 sene hiç masraf çıkarmadı,piyasadaki en temiz ve kurcalanmamış bir aractı,2 sene sonra masraf açmaya başlayınca biraz ve arac bir yerden en ufak dahi masraf çıkartmaya başladı mı herşey üst üste geliyor sonuçta yaşı baya bi ilerliyodu aracın model yükseltmek için laguna 1 aldım çok güzel arac ama vectra gt 156 hp ligin tadını vermiyor gt ye benzin dayandıramıyodum ama hak ediyodu araç o harcadıgı benzinin hakkını veriyodu sattıgımada pişman oldum şimdi bir tane temizini bulsam 100-110 binde temiz kullanılmış hemen alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.