Şimdi Ara

opelci dostlar bu araba bir bakabilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/orjinal_km_de_WQQaXQQ6793659WQQpXQQdisplayitem
    bu arabaların piyasası ne durumda
    fikirlerinizi belirtirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

• 7 yıllık arabaya göre biraz pahalı gibi sanki?
  • 2005 model dizel Focus'un 25-26 binden satıldığını düşünürsek,bu adam uçmuş resmen.8 yıllık araca 21 bin lira para bağlanmaz.Hem de benzinli.

Bu arada belirteyim,focus topiğine bakın,ne kadar mükemmel bir araç(parasına göre tabi ki) olduğunu kullananların yorumundan anlayın.
  • 7 yıllık arabann lastiği orijinal olsa noolur. ömrünü çoktan doldurmuş
  • bu arabaların piyasa durumu nedir.
    adamın istediği önemli diil
    önemli olan ederi
    saygılar
  • 19 civarı makul sayılır. araba da boş değil sunroofu bile var.
  • http://www.araba.com/1503810.html
    peki bu arabaya ne verilebilir. vatandaş 19750 den gram aşagı inmedi
    siz ne diyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu arabanın model ne beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 17-18 olsa neyse de 19.75 sanki biraz pahalı değil mi?
  • Dikkatinizi çekerim o araba galeride o yüzden şişiriyorlar malum kar payı falan eğer direk sahibinden alsan 17-18 e rahat alınır ...
  • hocam siz ne diyosunuz 17000 ytl ye 2000 model cd yi zor veriyolar kaldi ki 2002 elegans.
    ya siz piyasada çok ucuza araba bulabiliyosunuz yada biz pahalı arabalara talib arabalara talib oluyoruz.
    benim arkadaşım 2000 model beyaz hacbek astra cd yi İSTANBULDAN kendisi de oralı 17000 ytl ye aldı ki o bayram ediyor du ve 17000 ytl ye aldugu arabayı 18000 e almak isteyen okadar kişi oldu ki.
    benim başka bir arkadaşım 165000 km de 2000 astra cd sedanı 17500 e aldı
    sizler nasıl oluyo da 18000 ytl ye 2002 elegans astra bulabiliyosunuz.
    bakın ben size şöyle diyeyim siz bana 17 veya 18000 ytl ye bu km de boyasız sedan beyaz veya metalik gri arabulun ben size 18500 vereyim. oturdugunuz yerde para kazanın.
    hadi bakalım göreyim sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Dikkatinizi çekerim o araba galeride o yüzden şişiriyorlar malum kar payı falan eğer direk sahibinden alsan 17-18 e rahat alınır ...

• aynı sözüm sizin için de geçerli hatta 18750 vereyim
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Dikkatinizi çekerim o araba galeride o yüzden şişiriyorlar malum kar payı falan eğer direk sahibinden alsan 17-18 e rahat alınır ...
  • hadi göreyim sizleri sözümün eriyim ben cevaplarınızı bekliyorum. arabayı opelde expertize sokarız oradan ok. aldıktan sonra ben size 18750 veririm gerisi beni ilgilendirmez.
    ha şunuda belirteyim bu araba 8 hava yastıgı ve cd olanı digital klima var boyasız vede 76000 km de
    En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.
    siz arabayı bulun gerisini bana bırakın.
    1 haftanız var
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelenor

http://www.araba.com/1503810.html
    siz ne diyosunuz

Fiyat gayet normal. Ben de tam "21 olmasa da 20'ye harika bir seçim olur" diyecektim. Siz 19.750'ye inmişsiniz.

Fiyatı 16-17 seviyesinde bekleyen arkadaşlarından bilgisizliklerine veriyorum. Yeterli araştırmayı yapmamış kişilerden beklenir türden yorumlar.

Araç 2001 model olabilir. Peki 41.000 km olmasına ne tür bir saldırıda bulunacaksınız ? Daha düşük km'lik kaç Astra G bulabilirsiniz piyasada ? (Classic II hariç) Üstelik dönemin en donanımlı modeli.

===========================================

Zelenor; aracı iyice incelettirip, pis bir durum görmemeniz durumunda kesinlikle kaçırmamanızı öneririm. Kesinlikle kazık yemiş olmazsınız. Temizliğinden emin olsam 21'i bile çok da mantıksız görmem, öyle söyleyeyim.

• işi bilen adamın hali başka
    ama bak hocam ilanın başındaki ile sonradan verdiğim ilan farklı teki elegans digeri edition ona dikkat edin
    quote:

Orjinalden alıntı: SEAHAWK_3025

quote:

siz ne diyosunuz

Fiyat gayet normal. Ben de tam "21 olmasa da 20'ye harika bir seçim olur" diyecektim. Siz 19.750'ye inmişsiniz.

Fiyatı 16-17 seviyesinde bekleyen arkadaşlarından bilgisizliklerine veriyorum. Yeterli araştırmayı yapmamış kişilerden beklenir türden yorumlar.

Araç 2001 model olabilir. Peki 41.000 km olmasına ne tür bir saldırıda bulunacaksınız ? Daha düşük km'lik kaç Astra G bulabilirsiniz piyasada ? (Classic II hariç) Üstelik dönemin en donanımlı modeli.

===========================================

Zelenor; aracı iyice incelettirip, pis bir durum görmemeniz durumunda kesinlikle kaçırmamanızı öneririm. Kesinlikle kazık yemiş olmazsınız. Temizliğinden emin olsam 21'i bile çok da mantıksız görmem, öyle söyleyeyim.

• Estağfurullah; işin içinde etraftan duyduğumuz pisliklerden biri yoksa mükemmel bir fırsat.

Bu pislik olayını vurguluyorum; çünkü size "mükemmel bir tercih" diye tavsiye ettiğim bir araçta bir oyun döndürülmüşse sonrasında suçluluk duygusu yaşamak istemem. Benim yorumlarım ilandaki bilgilerin tamamen doğru olduğu varsayımı üzerinedir.

Siz aracı iyice incelettirin, temizse binin araca keyfinizi sürün.
  • kendim emniyet mensubuyum kayıtları noktasında bir problem olmaz baştan sona incelesni yapmak 5 dk mı almaz.
    diger noktada da servise götürürüm diyorum.
    selamlar
  • quote:

kendim emniyet mensubuyum kayıtları noktasında bir problem olmaz baştan sona incelesni yapmak 5 dk mı almaz.
    diger noktada da servise götürürüm diyorum.
    selamlar

Ooo, o zaman çok rahat karar verebilirsiniz.

Bu arada; afedersiniz, ilanların farklı olduğunu fark etmedim.

Bence 2. ilan da düşünülebilir. Ama ben gene de gerekirse 20 küsüre indirtebilirseniz ilk aracı tavsiye ederim. Kilometrenin 30.000 km düşük olması, 1 yıl genç bir araca göre çok daha avantajlı bir husus.

Tabi yorumlarımı gene ilanların tam olarak gerçeği yansıttığını varsayarak yapıyorum.

• ama bu arabada bişey dikkatimi çekti. aracın yançıtaları ile kapı kolları anı renk boyanmış.
    eleman bu arabaya boya yok demişti bu modellerde ben aynı renk çıta vede kapı kolu görmedim işin açıgı biraz da kıllandım

• Orjinalden alıntı: zelenor

ama bu arabada bişey dikkatimi çekti. aracın yançıtaları ile kapı kolları anı renk boyanmış.
    eleman bu arabaya boya yok demişti bu modellerde ben aynı renk çıta vede kapı kolu görmedim işin açıgı biraz da kıllandım

Ben aynı renk olan araçlar var diye hatırlıyorum. Ama kesin bir bilgi veremem malesef. Bunu serviste kesinleştirmek en iyisi olacaktır sanırım.

Ama içimden çok güçlü bir ses "aynı renk çıta var" diyor. Zira ilana tekrar baktım, aynı şekilde çok model gördüğüme neredeyse eminim.

Hem çıtaya fazla takılmayı da çok gerekli görmüyorum. Kişisel zevki olsa ve sadece çıtayı boyatsa dahi sorun denilemez bunun için.

Sonuç olarak, ben gene de muhtemelen orjinal olduğunu belirteyim. En azından öyle gördüğümü hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEAHAWK_3025 -- 22 Eylül 2008; 1:05:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.