Bildirim
OPET / SHELL / TOTAL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben önceden clio 1.5 dci 2008 model sonra Toyota auris 1.4 D-4D Comfort Extra 2009 kullandım şimdide c4 1.6 vti 1.6 120b araç kullanıyorum 3 aracımdada shell kullandım . ilk iki aracım dizeldi shellden aldım hep hiç sorun çıkmadı benzinli aracımada shellden yakıt alıyorum -
Benzinde Shell fuelsave, dizelde Total Excellium.. Yeni aldığım C4 hdi de 6000 km dir sadece total excellium kullandım.. Araç hem sessiz hem atak.. -
evet arkadaşın dediğide doğru shell yada total alabilirsin. ben shell e devam -
Satıcı istasyona güvendiğin sürece hepsinden alabilirsin -
Hangi istasyondan sorusundan başka istasyondaki hangi eurodizel sorusunu sormak gerekiyor artık. Çünkü Shell de FuelSave Diesel, VP Diesel ve VP Diesel +GTL olmak üzere 3 çeşit, Total de Eurodiesel ve Excellium Eurodiesel olmak üzere 2 çeşit, Petrol Ofisi nde Yeni Prodizel 10 ve V/Max EuroDizel 10 olmak üzere 2 çeşit eurodizel satışı yapılıyor.
Kafa bulandırmak ve daha pahalıya eurodizel satmaktan başka bir mantığı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de tek çeşit eurodizel satışı yapan Opet e gitmeye başladım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egé
Hangi istasyondan sorusundan başka istasyondaki hangi eurodizel sorusunu sormak gerekiyor artık. Çünkü Shell de FuelSave Diesel, VP Diesel ve VP Diesel +GTL olmak üzere 3 çeşit, Total de Eurodiesel ve Excellium Eurodiesel olmak üzere 2 çeşit, Petrol Ofisi nde Yeni Prodizel 10 ve V/Max EuroDizel 10 olmak üzere 2 çeşit eurodizel satışı yapılıyor.
Kafa bulandırmak ve daha pahalıya eurodizel satmaktan başka bir mantığı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de tek çeşit eurodizel satışı yapan Opet e gitmeye başladım..
açıkcası nedendir bilmem aldğım bayi ile alakalıdır belki ama shell den memnun kalmadım opet veya total deniycem ama totalde 2 çeşit var pahalı olan iyimidir :D yoksa para tuzağımıdır .. ? -
BP düşünün isterseniz. Elbette bayi konusunda da dikkatli olarak. Biraz sesli çalışsa da performanslı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X