Şimdi Ara

Opetten alınan gaz ve yanan motor uyarı lambası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 benzin+lpg fiesta sahibiyim. Şehirler arası yaptığım bir yolculuk esnasında elimde olmadan sebeplerden dolayı Opetten Gaz aldım. Normalde shellden başka yerden yakıt almıyorum.

Yaklaşım 180 km yol gittim herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonra arabayı park ederken biraz rolantide bekledim araba dengesiz çlıştığını gördüm.devir 7000-9000 arasında sallanıyordu.

Stop ettim. sonra tekrar arabayı çalıştırıdım. Aracım otomatik arabaı hareket ettirmeye kalmadı stop etti.
    Benzine aldım arabayı benzinde problem yoktu.9000 devirde sabit güzel bir çalışması vardı.

Dedim herhalde lpg aldığım yakıt kötüydü. 10 km yol gittim . Motor UYarı lambası yandı. sabit yanar vaziyette.

Uyarı lambasını söndürmek için servise gitmeme gerek var mı?
    Yakıt bitince herzamanki gibi Shellden yakıt alsam lamba bir süre sonra söner mi?

Değer verip yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Güzel bir ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle
    Kazasız sürüşler dilerim.

• Bende hep opetten depoyu dolduruyordum. Cumartesi akşam ışıklar da dururken arıza lambası yandı. LPG takan servise gittim. Pc bağladı arızaya baktı. Ilk sorduğu yakıtı opetten mi alıyorsun dedi. Evet dedim. Arıza söndürdü tekrar LPG ayar verdi. Bir daha opetten alma, en ucuz neresi ise oradan al dedi.

LPG kiti AKL marka.

Şuan sorun yok. 1.93e bi firmadan alıyorum. 30 litre ile şehir içi 300 km gidiyorum.

Araç 2005 fiesta 1.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Bende yakıttan şüpheleniyorum. Atkr marka 2014 yılında takılı bir lpg kitim var. O zamandan bu yana shellden başka yerden yakıt almadım. Zorda kaldım mecburen aldım opetten orda da motor kendini kaybetti.
    Benzindeki tepkimeler çok güzel ama lpgye geçince tekleme ve stop etme durumu var. Filtrem kötü durumda desem 1 ay önce komple lpg bakımı yapıldı filtrelerde değişti.Ama anlamadım gitti.

Gazın bitmesini bekleyip shellden devam edicem inşallah başka sebepten uyarı vermemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genncayy

Bende yakıttan şüpheleniyorum. Atkr marka 2014 yılında takılı bir lpg kitim var. O zamandan bu yana shellden başka yerden yakıt almadım. Zorda kaldım mecburen aldım opetten orda da motor kendini kaybetti.
    Benzindeki tepkimeler çok güzel ama lpgye geçince tekleme ve stop etme durumu var. Filtrem kötü durumda desem 1 ay önce komple lpg bakımı yapıldı filtrelerde değişti.Ama anlamadım gitti.

Gazın bitmesini bekleyip shellden devam edicem inşallah başka sebepten uyarı vermemiştir.

Yine de bi pc bağlatıp bakın. İçiniz rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 15 Haziran 2015; 14:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.