Şimdi Ara

OPTİMUMA TEŞEKKÜR!(DFI sorunum çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bundan bir süre önce teknik yardım bölümünde bir sorunumu paylaşmıştım sizlerle..Özetlemek gerekirse,bsayar masaüstüne geçse bile ekrana görüntü atmıyordu,ancak resetlediğim zaman ekrana görüntü geliyordu..Ya da anakart boot ederken,2.kez kendini yeniden başlatmak ve bir kez daha boot etmek suretiyle ekrana görüntü geliyordu.Diğer bir sıkıntı ise 12V çıkışını 11.96 göstermesiydi ki,normalde 12.02 vermesi gerekiyordu..Çeşitli denemelerimden sonra sorunun anakart kaynaklı olduğunu anladım ve hemen Optimumdan Sarp Bey'e e-posta attım ve çok kısa sürede yanıt geldi.Kendisine durumu ve yaptığım testleri,karşılaştığım sorunları vs anlattım.Tam da o süreçte Türkiyede DFI Ultra-D modeli kalmadığı için anakartımı yeni parti ürünler geldiğinde yollamama karar verdik.Bu süreçte ben kendi elimden geldiği kadar sorunun kaynağını netleştirmeye çalıştım tabi.Bir diğer sorun ise bahsettiğim problemleri bsayarı her açtığımda değil,kafasına göre yapmasıydı ve haliyle sorunun tespiti oldukça zordu.Geçen Cumartesi Sarp Beyden e-posta geldi ve bana yeni anakartların stoklarına girdiğini ve anakartı istediğim zaman yollayabileceğimi söyledi.Fakat,dediğim gibi bu sorunu her zaman yapmadığı için anakart,sorunun tespiti ve kanıtlanması tamamen şansa bağlıydı.İşin ilginç yanı,o dönemde yaklaşık 3-4 gün bu sorun hiç olmamıştı,tabi sonra yine başladı..Ben de bu durumu Sarp Beye anlattım,anakartın her zaman bu soruna neden olmadığını,bazen sıklıkla yaptığını bazense günlerce yapmadığını belirttim.Bu durumda sorun tespiti yapmak güçleşecek ve belki uzun bir süre anakartsız kalacaktım.Bilirsiniz,böylesi kanıtlanması zor ve her zaman tekrarlamayan sorunlar insanın canını daha çok sıkar.Ben de tüm samimiyetimle durumu aktardım.Sonuçta,Sarp Bey bana ve benim yaptığım testlere,denemelere güvenerek ve kendi inisiyatifini kullanarak,benim anakartı Optimuma yollamama gerek kalmaksızın birebir yeni anakartla değiştirmemi sağladı.Sonuçta hiç mağdur olmadan,bsayarsız kalmadan yeni anakartıma kavuşmuş oldum.Bu forumda da genelde hep şikayetlerimizi belirtiyoruz firmalara,ben bu kez memnuniyetimi paylaşmak istedim sizlerle.Hem sorunun ilk ortaya çıktığı zaman teknik destek olarak,hem de süreç hakkında beni sürekli bilgilendirmeleri açısından ve hem de anakartımı hemen birebir yeni anakartla değiştirmeleri açısından Optimuma ve tabii ki Sarp Beye teşekkür ederim...

4 gündür yeni anakartımı kullanıyorum,artık 12V çıkışını BIOSta olması gerektiği gibi 12.02 görüyor,ekrana görüntü atmama gibi bir sorunumda kalmadı.Kısacası,bu kadar sürede sorunum tamamen çözülmüş oldu.

Sadece bir son kullanıcı olarak memnuniyetimi paylaşmak istedim sizlerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunadam -- 20 Mayıs 2005, 22:02:08 >

• güzel güzel beya güzel
  • İşte özlediğimiz tablo tebrikler Optimum bu arada zamanında optimumda kimmiş onlar Dfi falan getiremez getirsede garantisi sakat olur dien zihniyetede göndermede bulunmak istiyorum...Bu size ders olsun!!
  • Nickimden de anlaşılacağı üzere birçok sorun yaşadım birçok parçada.Bir sürü ürün yolladım çeşitli firmaların teknik servisine...Açıkçası,ilk kez bir sorunum bir distribütör tarafından bu kadar kısa sürede ve beni hiç zor durumda bırakmadan,mağdur etmeden çözüldü...Keşke tüm firmalar müşteri memnuniyetine bu kadar önem verseler!
  • ne güzel...
  • keske gold da böle olsa

kicikirik bi sempron 2600+ için kac gün sürttüm orlarda

golda
  • tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimumda duran insanlar güzel insanlar bizzat görüştüm hatta anakarti almaya akşam gittim 1. köprüde trafik yogunluğu oldugu için geç kalacaktim ama beklemişlerdi bunlar asla unutulacak şeyler değildir tekrar teşekklürler..
  • valla gözlerim yaşardı okurken

gold ve vatan siz de geleceksiniz olm imana bir gün
  • bendede +12 11,71 gösteriyor
    anakart stabil reset görüntü gelmeme vs problem yok şu anda..
    ne gibi bir sakıncası olabilir bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.