Şimdi Ara

ORDU'DA SPOR SALONU İÇİN İSİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Ordu'da Spor Salonu Açıyorum. Ancak isim konusunda henüz kararsızım. Çünkü yapacağım konsept içeriği itibariyle bir fitness center ya da vücut geliştirme salonu değil. Daha farklı bir konsept. Dolayısıyla fitness center ya da fit gibi son dönemlerde yayagınlaşan isimler yapacağım işi karşılamadığı gibi bu isim altında çok sayıda salon olduğu için de sıkıldı insanlar. Aklımda şuan itibariyle var olan isim "DOJO" anlamı ise Uzakdoğu'da spor yapılan yer manasında. Sizlerden beklentim farklı isim önerileriniz varsa sunmanız ya da bu isim üzerinden eleştiri yapmanız . Şimdiden teşekkür ederim.

• Farklı dediğin konseptten biraz bahsedebilirsen daha doğru öneriler ortaya çıkacaktır
  • Haklısınız
    Şöyle ifade edeyim spinning'in ağırlıklı olduğu, mevcut talepler doğrultusunda plates yoganın dahil edileceği, power jump vs nin de bulunduğu bir konsept. Ayrıca Personal Training'e yönelik birebir çalışmanın da verileceği bir sistem. Daha çok grup egzerszileri halinde olacak seans seans yani. Bu konsept büyük şehirlerde İstanbul Ankara vs bilinen birşey sizler de bilgi sahibisinizdir. Ama diğer şehirlerde tabi genellme yapmadan konuşuyorum spor sektörü sadece fitness, plates ve vücut geliştirme üzerine. Bu durum Ordu için de geçerli ve benim açıyor olduğum bu salon bu anlamda farklı olacak şuan mevcut olan salonlardan.
  • Herhangi bir fikri, önerisi ya da eleştirisi olan yokmu acaba?
  • kardeşim salonun adresini verir misin yani şimdiden üye olayım =)) internet reklamını da yapmanı tavsiye ederim şimdiden =)
  • Orduspor Salonu
  • orcunturkmen kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim, yapılacak inşallah reklam da, şuan inşaat aşamasında, sahil yolunda Sagra'nın eski binası, fitness'tan farklı beklentisi olan herkesi bekliyorum, Crossfit'i de dahil edeceğim, beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsim belli oldu kardeş sağolasın "300 FİT"
  • Abicim bende ordudayim power canter da ismi biraz basit buldum daha etkili olabilir konseptinizde bana pek etkileyici gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erennkose E kullanıcısına yanıt
    Valla en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler kararım 300 FİT yönündeydi ama dediğin gibi biraz etkisiz oldu, o yüzden değiştirdim şuan MAX LİFE ZONE olarak belirledim, eyvallah yorum için kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.