Şimdi Ara

OrtaBoy Karışık Pizza 5TL (Adapazarı -Serdivan DOMINOS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubeye özel bir indirim...Bugün sms geldi...

OrtaBoy Karışık Pizza 5TL (Adapazarı -Serdivan DOMINOS)

• Ederi 5 lira guzel kampanya. Ama malzemeden calabilirler dikkat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıp teyit aldım, yarın mesai saatleri içinde fiyat geçerli orta boy karışık pizza için. :)
  • Ptesi olaydı işyerinde yerdik

• çok iyi. oralar öğrenci yeri zaten gençlerin karnı doysun.kazıkçı yemekçiler bir gün de zarar etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 21 Aralık 2013; 17:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

çok iyi. oralar öğrenci yeri zaten gençlerin karnı doysun.kazıkçı yemekçiler bir gün de zarar etsin.

Köfteci Hüseyin abi varken zaten kimse ucuz yemek aramıyor o cadde üzerinde. :) Karnı acıkan gider, tıka basa doyar, parası yoksa bile sıkıntı olmaz. Fiyatlar zaten uygun.
  • Bana da geldi mesaj , yarın 4-5 tane alayım da arkadaşları çağırayım :D Köfteci Hüseyin eskiden de artık benim için Asker Kokoreç var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duskorc -- 21 Aralık 2013; 18:26:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özledim serdivan'ı , gitmek lazım
  • Karisik pizza cok kotu ya :(

• Dr. Outker pizza forever :)

• quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

Bana da geldi mesaj , yarın 4-5 tane alayım da arkadaşları çağırayım :D Köfteci Hüseyin eskiden de artık benim için Asker Kokoreç var ;)

Asker bu arada bozdu fiyat olarak kokoreç 7TL olmamalı

Hüseyin reyiz iyidir iyi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

Bana da geldi mesaj , yarın 4-5 tane alayım da arkadaşları çağırayım :D Köfteci Hüseyin eskiden de artık benim için Asker Kokoreç var ;)

Asker bu arada bozdu fiyat olarak kokoreç 7TL olmamalı

Hüseyin reyiz iyidir iyi ;)

Arıyorsun asker kokoreçi "öğrenci işi tam kokoreç" diyorsun, malzemesi biraz azaltılmış olarak tam ekmek kokoreç i 6 TL ye yiyorsun ;) Biraları içtikten sonra gece 1 de boşalan mide ayırt etmiyor malzeme eksikliğini, gayet doyurucu oluyor :) Midyesi dandik olsa da 50 kuruştan nefsini köreltebilirsin :) Benim ev Altınova yolu üzerinde olduğundan 15 dakika da getiriyorlar, daha yukarılara ne kadar da getirirler bilemem.

• Fiyat çok iyiymiş, 20 liraya 4 tane alıp buzluğa atın, arada çıkarıp bi kaç dilim ısıtıp yersiniz, Adapazarında yaşasam öyle yapardım valla:D
  • Hüseyin abinin dükkandaki yorumlardan biri aklıma geldi :) " Siz Dominos'a gidersiniz ama cenazenize Köfteci Hüseyin gelir :) "
  • Hüseyin amcanın müridlerinden biri olarak yarın deniyeceğim çaktırmadan Dışarıda yemek yediğim vakitler oraya gitmesem ihanet etmiş gibi hissediyorum.

• Afiyet olsun
  • Ben Sakarya'da köfte yiyeceğim zaman genelde Köfteci Mustafa nadiren Köfteci İsmail ya da bazen yoğurtlu döner kesmezse Ömer Kebap'da yiyorum, Köfteci Hüseyin'in tam adresi ve tarifi neresi merak ettim.
    Bu arada amma çok Sakaryalı varmış forumda :)
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    Eski Serdivan belediyesinin orda. Kime sorsan gösterirler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Ben Sakarya'da köfte yiyeceğim zaman genelde Köfteci Mustafa nadiren Köfteci İsmail ya da bazen yoğurtlu döner kesmezse Ömer Kebap'da yiyorum, Köfteci Hüseyin'in tam adresi ve tarifi neresi merak ettim.
    Bu arada amma çok Sakaryalı varmış forumda :)

Köfteci Hüseyin dediğimiz abimizin amacı Köfteci İsmail ile yarışmak olmadı hiçbir zaman. :) Öğrenci işi, o oranda da lezzeti var. Köfteci İsmail'in durumu çok farklı, bu tip yerlerle kıyaslamayalım.

Ha mekan ufak, ortam sıcak, bu da İsmail'de veya diğerlerinde bulmanın zor olduğu bir şey, orası ayrı.

Sakarya'da gerçek anlamda köfte için İsmail, geri kalan her şey için Sakarya 79.
  • birde akyazıya servis çekseler ahh ahh...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.